Kommunikationskonsulent

Industriens Pension A/S
Industriens Pension A/S
Kommunikationskonsulent til Industriens Pension
Har du blik for gode historier, og kan du formidle kompliceret stof på en levende og letforståelig måde? Brænder du for god kommunikation på tværs af platforme? Og vil du være med til at fortælle relevante historier om Industriens Pension og den forskel, som pensionsordningen gør for danske industriansatte?

Så kan du komme til at spille en vigtig rolle i Industriens Pensions kommunikationsafdeling. Som kommunikationskonsulent vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • At synliggøre de gode historier om pensionsordningen via nyhedsbreve og historier til fagforbundenes medier.

  • At profilere Industriens Pension bedst muligt på sociale medier.

  • At arbejde med kampagner, analyser og intern kommunikation.

  • At bidrage til den løbende idéudvikling om kommunikation på tværs af platforme, herunder også historier i dagspressen.

 

Du bliver en del af kommunikationsafdelingen og kommer bl.a. til at arbejde tæt sammen med kommunikationschefen og pressechefen om flere aspekter af vores eksterne kommunikation. Du vil ligeledes få et tæt samarbejde med vores kundevendte funktioner og fagspecialister.

Vi forventer
Vi forventer, at du har en journalistisk, kommunikationsfaglig eller anden relevant uddannelse på kandidatniveau. Du har formentlig nogle års erhvervserfaring fra journalistisk eller kommunikationsfagligt arbejde.

Det er vigtigt, at du skriver godt, har sans for de gode historier og kan formidle fagligt kompliceret indhold på en letforståelig måde. Det er ligeledes væsentligt, at du har blik for, hvad der virker og har gennemslagskraft på sociale medier.

Vi er en virksomhed med mange forskellige faggrupper, og vi tror på, at teamwork og tværgående samarbejde skaber de bedste resultater. Derfor er det også helt afgørende, at du er samarbejdsorienteret, robust og god til at skabe relationer.

Et godt kendskab til den finansielle sektor vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
Hos os får du en udfordrende og afvekslende hverdag. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi har en dejlig arbejdsplads med lidt over 200 ansatte, og vores charmerende lokaler er centralt placeret i København - 5 minutters gang fra både Nørreport og Vesterport Station.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, gode muligheder for faglig og personlig udvikling, fleksible arbejdstider og personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning mm.

Om os
Industriens Pension er et af landets største pensionsselskaber med ca. 415.000 medlemmer og næsten 8.000 virksomheder, der indbetaler til os.

Vi er pensionsselskab for timelønnede i industrien, og pensionsordningen er et gode fra overenskomsten. Der er ikke nogen aktionærer, der skal tjene på pensionsordningen, og medlemmerne får hele overskuddet.

Vi er en veldrevet virksomhed med god trivsel og høj medarbejdertilfredshed. Gennem årene har vi opnået meget konkurrencedygtige afkast, og vi har branchens laveste administrations­omkostninger. Læs mere om Industriens Pension på www.industrienspension.dk

Mere information
Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte kommunikationschef Morten Sommerfeldt på telefon 33 66 81 23.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så skriv hurtigst muligt. Sidste frist for ansøgninger er den 29.09.21.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 29. september

Frist: 29. september

Info

Virksomhed
Industriens Pension A/S
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Morten Sommerfeldt
Telefon: 33 66 81 23
Website
Indrykningsdato
10-09-2021
Ansøgningsfrist
29. september
Adresse
Industriens Pension A/S
Nørre Farimagsgade 3
1364 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.