Skrivende redaktør

HORESTA
HORESTA
HORESTA søger skrivende redaktør
Har du lyst til at stå forrest, når HORESTA relancerer vores branchemagasin, VISITOR? Hvis svaret er et rungende ja, så er det måske dig, vi leder efter.
Vi søger en skrivende redaktør, som med energi og ambitioner har lyst til at udfolde de fantastiske historier om hotel-, restaurant- og turisterhvervet.
 
Vi skriver til virksomheder, men om mennesker. Vi laver erhvervsstof, men med et hjerte, der banker for erhvervet.
Det nye VISITOR skal sendes ud til 10.000 abonnenter i starten af februar, så vi har travlt. Til gengæld kan vi tilbyde dig et job, som bringer dig tæt på hoteller, restauranter og attraktioner samt alle de passionerede mennesker, der er beskæftiget i erhvervet.
 
VISITOR udkommer seks gange om året. Målgruppen er erhvervets ledere, som fra 2020 vil modtage et redesignet blad med nye formater og endnu mere fokus på historier, som både kan fascinere og inspirere.
 
Om jobbet
Det bliver din opgave at producere alt indhold og at koordinere med fotografer og layouter. Du skal desuden versionere dine historier til vores hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier.
 
Du bliver en del af HORESTAs kommunikationsafdeling, som du kan spare med i alle faser fra idéudvikling til korrektur. Over tid forventes du at bidrage til arbejdet i kommunikationsafdelingen, når der bliver plads til det i produktionsfasen.
Der er tale om en stilling på 30 timer, der kan tilrettelægges fleksibelt – dog primært i kontortiden.
 
Om dig
Du er formentlig journalist med stærke kompetencer i idéudviklingsfasen.  Derudover har du stor lyst til at folde den gode historie ud i et levende sprog, men har også evnen til at skrive kort, præcist og fængende. Det vil være en stor fordel, hvis du er lige så fascineret af vores erhverv, som vi selv er, og hvis du har sans for også at skrive, så det også skaber engagement på de sociale medier.
 
Det er vigtigt, at du godt kan lide at samarbejde, men du skal også kunne løbe med dine egne bolde og få dem i mål til tiden. Forhåbentlig har du også let til smil, for det bilder vi os ind, at vi selv har.
 
Yderligere information kan fås ved henvendelse til kommunikationsdirektør Henrik Messmer på tlf. 40984186 eller messmer@horesta.dk.
 
Ansøgning sendes på mail til: Philip Olesen på e-mail pbo@horesta.dk således, at den er os i hænde senest mandag den 21. oktober 2019.
 
Tiltrædelse snarest muligt.
 
Om HORESTA
HORESTA er Danmarks største arbejdsgiver- og brancheforening for hoteller, restauranter og turistvirksomheder. Vores mål er at skabe merværdi for vores ca. 1.800 medlemsvirksomheder. Det sker ved daglig rådgivning og servicering af virksomhederne, politisk lobbyarbejde og ved at agere som branchens talerør i pressen og offentligheden i øvrigt. Læs mere på www.horesta.dk eller følg os på de sociale medier.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. oktober

Frist: 21. oktober

Info

Virksomhed
HORESTA
Stillingsbetegnelse
Skrivende redaktør
Kontakt
Henrik Messmer
messmer@horesta.dk
Telefon: 40984186
Website
Indrykningsdato
02-10-2019
Ansøgningsfrist
21. oktober
Adresse
HORESTA
Vodroffsvej 32
1900 Frederiksberg C

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.