Praktikant

Holm Kommunikation
Holm Kommunikation
Holm Kommunikation søger praktikant
Vil du prøve kræfter med virkeligheden og strategisk kommunikation hos et af landets førende kommunikationsbureauer? Så er du måske vores nye praktikant til efterårssemestret 2019.
Hvem er vi?
Vi er 17 dygtige og engagerede medarbejdere med kontor i Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Her hjælper vi danske og internationale virksomheder med at fortælle deres historier på tværs af traditionelle og digitale kanaler. Som praktikant bliver du en del af det daglige arbejde for vores kunder, inden for bl.a. it og tech, underholdning, livsstil, transport, turisme og healthcare.
 
Du kommer til at skrive pressemeddelelser, have pressekontakt, have kontakt til influenter, arbejde med sociale medier, monitorere medier, udarbejde analyser og præsentationer og meget andet. Og du får et solidt indblik i det daglige arbejde med PR og kommunikation og udviklingen af kommunikationsstrategier. Se noget af vores arbejde her.
 
Praktikken er på 37 timer om ugen og varer typisk fem til seks måneder. Din praktikperiode begynder den 1. september 2019 eller hurtigst muligt herefter.
 
Tjek eventuelt vores Instagram-profil for at få et bedre indblik i, hvordan hverdagen hos Holm Kommunikation på Ryesgade ser ud.                                 
Hvem er du?
Du er bachelor- eller kandidatstuderende med en relevant studiebaggrund fra fx journalistik, kommunikation, medievidenskab, statskundskab, retorik eller dansk – relevant erfaring fra studiejob eller frivilligt arbejde er et plus, men det er ikke afgørende. Se eksempelvis vores studentermedhjælper og tidligere praktikant Emil, som vi er rigtig glade for.
 
Du er selvstændig og har gode ideer, som du gerne deler. Du skriver godt og interesserer dig for, hvordan virksomheder kan bruge sociale medier i deres kommunikation. Og så trives du med korte deadlines, er frisk på at ringe til journalister og kan lide at have det sjovt med dine kolleger.
 
Hvis du er ivrig efter at prøve kræfter med strategisk kommunikation og få en masse værdifuld erfaring, garanterer vi en stejl læringskurve og muligheden for at blive en dygtig kommunikationskonsulent.
 
Løn & vilkår
Praktikken er honoreret med 6.000 kr./md.
 
Vil du være en del af Holm Kommunikation? Så send din ansøgning og CV til Sofie Dalgaard, seniorkonsulent, på sd@holm.dk.
Hvis du ligger inde med tekster, du tidligere har skrevet, så send gerne eksempler på disse sammen med din ansøgning og CV. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi lukker for ansøgninger, når vi har fundet den rette.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt.

Frist: Hurtigst muligt.

Info

Virksomhed
Holm Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Sofie Dalgaard
sd@holm.dk
Website
Indrykningsdato
29-04-2019
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.
Adresse
Holm Kommunikation
Ryesgade 3F, 1. sal
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.