Pressekonsulent og taleskriver

Holbæk Kommune
Holbæk Kommune
Erfaren pressekonsulent med flair for taleskrivning
Vil du arbejde tæt på borgmester og direktion i en kommune i udvikling, og kan du kommunikere strategisk og med nærvær og autenticitet? Vi søger en medarbejder, der har arbejdet professionelt med taleskrivning, og som har solid erfaring med pressearbejde.

Taler, formidling og rådgivning
Du brænder for at skrive gode taler, der passer til både afsender, modtager og situation. Og du kan levere et godt produkt, både når ministre kommer på besøg, og når den lokale gymnastikforening har jubilæum. Du skal primært skrive taler til borgmesteren, men også til formændene for kommunens politiske udvalg.

Derudover kan du spotte og håndtere både gode og svære historier, og du har blik for, hvad der fungerer i forskellige medier og på vores egne platforme. Du holder af sproglige finurligheder og kan gøre enhver tekst levende og nærværende. Du kan også holde hovedet koldt og give god rådgivning, hvis krisen rammer og pressetelefonen kimer. 

Du bliver knyttet til et eller flere af vores kerneområder og skal rådgive dem og formidle historier derfra. Det vil som udgangspunkt være arbejdsmarkedsområdet og socialområdet, men vi kan tilpasse det dine ønsker. 

Derudover skal du have pressevagt hver tredje uge, hvor du tager dig af alle nye henvendelser fra medierne. Pressevagten er tilgængelig døgnet rundt, men de fleste henvendelser kommer i dagtimerne. 

Vi er i gang med at styrke vores brug af LinkedIn. Det vil derfor være et plus, hvis du har professionel erfaring med det og lyst til at være tovholder på indsatsen.

Vi forventer, at du har faglige ambitioner, kan levere til deadline og arbejde under pres. Du får en bred berøringsflade, og du skal derfor også kunne samarbejde med forskellige typer mennesker. Derudover er det en klar fordel, hvis du har erfaring fra en politisk styret organisation.

Et travlt og sjovt team
Hos os bliver du en del af et godt team, der arbejder med en bred pallette af kommunikationsopgaver. Vi har travlt, men vi har det også sjovt, og der er altid tid til at sparre med en kollega. Du får desuden stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver og mulighed for hjemmearbejde.  

Kommunikationsteamet består af syv faste medarbejdere og en praktikant. Teamet er en del af afdelingen Ledelsessekretariat og Kommunikation med i alt 23 medarbejdere. 

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

Ansøgningsfrist er den 26. september. Du må meget gerne sende et eksempel på en tale og en pressemeddelelse, du har skrevet, sammen med din ansøgning. Vi holder samtaler den 29. september.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Karen Breiner på 72 36 58 85 eller kabrn@holb.dk

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk by og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har cirka 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere. Vi har store drømme, og vi ved, vi skal knokle for at realisere dem. Vi gør det for eksempel, når vi arbejder for at bevare det nære liv i lokalsamfundene, når vi løfter vores folkeskole, og når vi trækker flere uddannelser til kommunen.

I Holbæk Kommune vil vi være en stærk medspiller for den enkelte borger, vores virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Vi er en arbejdsplads, hvor nytænkning og effektivitet bliver værdsat. Her har du mulighed for at præge hverdagen og skabe resultater for og med borgere og virksomheder i kommunen.

Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 26. september

Frist: 26. september

Info

Virksomhed
Holbæk Kommune
Stillingsbetegnelse
Pressekonsulent og taleskriver
Kontakt
Karen Breiner
kabrn@holb.dk
Telefon: 72 36 58 85
Website
Indrykningsdato
10-09-2021
Ansøgningsfrist
26. september
Adresse
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300 Holbæk

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Én-dags-kursus: Skærp dit pitch, og styrk dine presserelationer

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.