Webredaktør

HOFOR
HOFOR
WEBREDAKTØR
Kan du stå for at drive og videreudvikle HOFORs website og være en del af vores digitale kommunikationsgruppe?
Vi søger en erfaren webredaktør med viden om datadrevet kommunikation og fingeren på pulsen om de seneste webtrends til vores kommunikationsafdeling.
 
Du har fokus på målgrupper, brugeroplevelser og kommunikation i øjenhøjde og har modet til at udfordre os på vores digitale kommunikation. Hos os får du et spændende og udfordrende job i en af landets største, grønne forsyningsvirksomheder.
 
Du bliver en del af en travl afdeling med 19 dygtige og søde kolleger. Sammen dækker vi alle grene af intern og ekstern kommunikation, hvilket giver gode muligheder for faglig sparring og inspiration. Afdelingen er præget af høje ambitioner, arbejdsglæde og gode grin.
 
Du bliver en del af det digitale team, som står for vores sociale medier, website (pt. WordPress), intranet (pt. Sitecore) og den visuelle kommunikation. Du vil fokusere på indholdsproduktion og drift af hofor.dk samt stå for udviklingen af bl.a. hofor.dk sammen med vores kommunikationsrådgiver.
 
Dine primære arbejdsopgaver bliver at:
 
 • Producere indhold til web (tekst, grafik mv.) og tovholder på vores digitale årshjul.
   
 • Være tovholder på indholdskoncepter (fx kampagner, projektsider mv.).
   
 • Håndtere og analysere data fra Google Analytics mfl. for at sikre at vores digitale tilbud står optimalt, herunder også SEO-optimering af siderne.
   
 • Være superbruger på webtilgængelighed (WCAG).
   
 • Yde digital rådgivning af kollegerne i Kommunikation og resten af HOFOR.
   
 • Deltage i en kommende nybygning af hofor.dk med afsæt i en brugercentreret webproces (brugerbehov, brugerrejser, UX m.m.).
   
 • Assistere med opdatering af HOFORs subsites.
   
Vi har fået en ny virksomhedsstrategi med fokus på øget digitalisering, her under ’kunden i fokus’ hvor dit bidrag bliver vigtigt og du vil derfor få mulighed for at sætte præg på dine opgaver. Du vil opleve afvekslende arbejdsdage i en virksomhed hvor godt arbejdsmiljø er i fokus.
 
Erfaren webredaktør med stærke kommunikationskompetencer
Vi forestiller os, at du har flere års erfaring med digital kommunikation og drift af websites - og har teknisk flair. Du er vant til at bruge Google Analytics og lignende, som afsæt for dine beslutninger, og du kender til WCAG og GDPR. 
 
Du navigerer hjemmevant i hele det digitale landskab og har et teoretisk og praktisk fundament, der favner kommunikation og IT. Du ved, hvordan man skriver til web, og du tænker brugerorienteret. Du mestrer sproglig korrekthed og ved, hvor kommaerne skal sættes.
 
Du arbejder struktureret og synes, det er sjovt at drive en indholdsproces. Du kan både følge dine opgaver til dørs og være en god holdspiller, der inspirerer dine kolleger.
 
Bliv en del af en større udvikling 
HOFOR spiller en vigtig rolle i Danmarks ambitiøse og nødvendige klimaomstilling og har en vision om at skabe bæredygtige byer i vores otte ejerkommuner.
 
I HOFOR arbejder vi med rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas. Derudover rejser vi vindmøller og bygger solcelleanlæg. Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne. Byerne vokser, og det er HOFORs vision, at denne udvikling skal være bæredygtig, så man kan bo i byerne både nu og om 100 år.
 
Du kan læse mere om vores vision om at skabe bæredygtige byer på hofor.dk/baeredygtige-byer.
 
Klar til at ansøge?
Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsrådgiver Tina Ellegaard Jakobsen på 2795 4288 / tija@hofor.dk eller teamleder Karen Bendix på 2795 2129 / karter@hofor.dk.
 
Ansøgningsfristen er den 9. november 2020, kl. 12.00. 
 
Vi forventer at holde samtaler i uge 47 og 48.
 
Stillingen ønsket besat pr. 1 januar 2021.
 
Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på ”søg jobbet her”.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 9. november

Frist: 9. november

Info

Virksomhed
HOFOR
Stillingsbetegnelse
Webredaktør
Kontakt
Karen Bendix
karter@hofor.dk
Telefon: 2795 2129
Website
Indrykningsdato
15-10-2020
Ansøgningsfrist
9. november
Adresse
HOFOR
Ørestads Boulevard 35
2300 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.