Teamleder

HOFOR
HOFOR
Teamleder til Kommunikation
Kan du lede kreativiteten og engagementet hos vores kommunikationsrådgivere, og foretage strategisk prioritering af de daglige opgaver i afdelingen?

Vi er i front, når det gælder Danmarks opfyldelse af de ambitiøse klimamål, og du kan være med til at sætte ekstra turbo på udviklingen. Vores kommunikationsaktivitet vokser, og vi har brug for mere ledelseskraft til de 15 dygtige kommunikationsrådgivere og tre studentermedhjælpere i kommunikationsafdelingen. 

Som teamleder får du ansvaret for den daglige produktion og kapacitetsplanlægningen på tværs af hele kommunikationsafdelingen. Derudover får du personaleansvaret for godt halvdelen af vores dygtige folk – det team, der arbejder inden for intern kommunikation, digitale medier, branding, design og employer branding. Du vil arbejde tæt sammen med kommunikationschefen og være stedfortræder, når det er nødvendigt. 

Ambitionen er at sikre rammerne for et flydende, effektivt og kreativt samarbejde i det daglige. Og selvom vi nu etablerer to teams, som en konsekvens af vores vækst, skal vi stadig udnytte kompetencer på tværs af afdelingen.

Formålet er at hjælpe alle vores interne kunder endnu bedre med kommunikationsopgaver og lave den rigtige prioritering i opgaverne ift. HOFORs strategi og under hensyn til trivsel og det høje engagement i afdelingen.

Her er plads til, at du er selvkørende, initiativrig og udviklingsorienteret – ligesom dine kolleger er det. Der er afveksling i jobbet, fordi vi jonglerer med hele kommunikationsviften: Borgerkommunikation, events, presse, intern kommunikation, branding/image samt sociale og digitale medier. Du kommer til at hjælpe mange af de 1.300 kolleger i HOFOR og tale med eksterne interessenter. 

Ud over de mange spændende opgaver tilbyder vi en hverdag med masser af godt humør og halvdårlig humor (ja, selv vittighederne genbruger vi). Vi har fantastisk kaffe, en af Danmarks bedste kantiner, metro til døren og et hav af cykelstativer, så du har mulighed for at udleve dine inderste klimaambitioner. Vi spiser frokost, og ind imellem morgenmad sammen, når det kan lade sig gøre.

Vi løser vores opgaver – store som små – med engagement, motivation og faglig stolthed, og bidrager alle aktivt til den positive og kollegiale stemning i afdelingen, og tilstræber en kultur med kreativitet og løbende forbedringer.

Du vil indgå som en del af ledelsesteamet i området Forretningsudvikling, som også rummer HR, Arbejdsmiljø, CSR, Strategi, Ledelsessystemer samt Udvikling & Forbedring.

 

Forventninger til dig
Vi forstiller os, at du har en relevant uddannelse inden for kommunikation og erfaring fra en kommunikationsafdeling eller et bureau. 

Andre forventninger til vores nye teamleder:

  • Ledererfaring med fokus på både resultater og trivsel
  • Lyst til at lede selvstændige og fagligt stærke medarbejdere
  • Erfaring med strategisk planlægning, opfølgning og effektmålinger 
  • Kan afgrænse og prioritere opgaver samt sikre, at der er ressourcer allokeret til at udføre dem på rette tidspunkt
  • Dygtig til at skabe relationer og forventningsafstemning med vores interne kunder
  • Arbejder systematisk, og skaber naturligt overblik over mange forskellige opgaver 
  • Går forrest med nye ideer, der kan optimere processer i afdelingen, så vi kan bruge tiden på det, der er strategisk vigtigt og sjovt – og kan følge idéerne til dørs
  • Hjælper med økonomiopfølgning og anden administration

Selvom du skal styre og coache på tværs af hele afdelingen, vil det være et plus, hvis du har erfaring med nogle af de discipliner, som ligger i det team, du får personaleansvaret for: Intern kommunikation, digitale medier, branding, design og employer branding.   

 

Bliv en del af en større udvikling 
I HOFOR skaber vi fremtidens forsyningsløsninger, der kan håndtere klimaforandringer og miljøhensyn, så kommende generationer også kan få varme i stuen, gas på komfuret og rent drikkevand i hanen. Vi sørger desuden for, at spildevand og regnvand fjernes på en forsvarlig og miljørigtig måde. Vi tilbyder miljørigtig afkøling i erhvervsejendomme, udvikler nye teknologier gennem samarbejder samt opfører vindmøller og solcelleanlæg. Vi er ejet af otte kommuner i hovedstadsområdet, og har over en million kunder. 

Læs mere om HOFORs arbejde med at skabe bæredygtige byer på hofor.dk/baeredygtige-byer/

 

Klar til at ansøge?
Hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Anders Kappel på mail kappel@hofor.dk eller på telefon 2795 2125.

Ansøgningsfristen er den 17. februar 2020 kl. 12.00.

Vi forventer løbende at holde ansættelsessamtaler, og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Upload din målrettede ansøgning og CV via vores online rekrutteringssystem. Klik på ”søg jobbet her”.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. februar kl. 12.00

Frist: 17. februar kl. 12.00

Info

Virksomhed
HOFOR
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Kontakt
Anders Kappel
kappel@hofor.dk
Telefon: 2795 2125
Website
Indrykningsdato
15-01-2020
Ansøgningsfrist
17. februar kl. 12.00
Adresse
HOFOR
Ørestads Boulevard 35,
2300 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.