KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER

HOFOR
HOFOR
KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER TIL BÆREDYGTIGE PROJEKTER
Hvis du en har skarp hjerne, et kreativt sind, er en dygtig formidler og drømmer om klimavenlige udfordringer, så har vi et nyt, spændende job til dig.

HOFOR skaber med klimavenlige forsyningsløsninger, og med Danmarks nye høje klimamål sættes der yderligere turbo på. Derfor udvider vi bemandingen med denne stilling, hvor du blandt andet skal arbejde med vores store anlægsprojekter og på vigtige interne kommunikationsprojekter, som understøtter HOFORs vision om at skabe bæredygtige byer.

Vi er 14 dygtige og søde kommunikationsfolk og 3 studentermedhjælpere, der er på udkig efter den rette nye kollega. Ud over dit gode humør skal du have modet og kreativiteten til at rådgive, udfordre, lave kommunikationsplanerne og selv eksekvere. Det kan være på projekter inden for f.eks. bygning af nye vandværker med blødere vand, skybrudstunneler med rør i metro-dimensioner, klimasikring med grønne arealer over jorden, nye vindmølle- og solcelleparker kombineret med løbende arbejder inden for fjernvarme, bygas og fjernkøling. Du skal også have lyst til at rådgive og eksekvere på interne projekter og hjælpe med at få nye strategier og tiltag ud at leve i alle dele af virksomheden.

Her er plads til at være selvkørende og initiativrig. Der er afveksling i jobbet, hvor du det ene øjeblik læser korrektur på en artikel og det næste rådgiver nogle af de 1.300 kolleger, du får i HOFOR. Vi løser vores opgaver – store som små – med engagement, motivation og faglig stolthed, og bidrager alle aktivt til den positive og kollegiale stemning i afdelingen.

I kommunikationsafdelingen i et af landets største multiforsyningsselskaber med over en million kunder, vil du nemlig løse en bred vifte af opgaver. Du vil samarbejde på tværs i kommunikationsafdelingen, i resten af HOFOR og med eksterne interessenter. Du jonglerer hjemmevant med hele kommunikationsviften inden for borgerkommunikation, events, skilte, nyhedsbreve, intranetartikler, SoMe, presseomtale, flyers mv.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med de kommunikationsrådgivere, som også sidder med anlægsprojekter og vores interne kommunikation. Udover de mange spændende opgaver tilbyder vi en hverdag med masser af godt humør og halvdårlige vittigheder. Vi har fantastisk kaffe, en af Danmarks bedste kantiner, metro til døren og et hav af cykelstativer, så du har mulighed for at udleve dine inderste klimaambitioner (det er dog ikke en forudsætning for at få jobbet). 

Skarp kommunikator med brancheindsigt
Vi forestiller os, at du er kommunikationsuddannet fra CBS, et universitet eller tilsvarende – og at du har nogle års erfaring med kommunikation om anlægsprojekter fra en større organisation, virksomhed eller myndighed.

Det er en fordel - men ikke en betingelse – hvis du har erfaring med projektledelse.

Vi forestiller os, at du:

  • Er kreativ og nytænkende, og hurtigt kan omsætte ideer til handling.
  • Har højt drive og får opgaverne ind over målstregen, overholder deadlines, arbejder selvstændigt.
  • Har blik for effektmåling og hvad det kan bruges til.
  • Har erfaring med politisk ledede organisationer.
  • Følger udviklingen inden for bæredygtighed og forsyning.
  • Skriver og formidler fejlfrit, målrettet og levende – også digitalt.
  • Gerne har erfaring med adfærdsdesign og nudging.
  • Gerne har erfaring med grafik (vi bruger Adobe pakken).

Bliv en del af en større udvikling
HOFOR hjælper København med at blive CO2-neutral i 2025 og vores syv andre hovedstadskommuner med fremtidssikrede løsninger inden for vand, spildevand og skybrudssikring. Vores forsyninger udvikler sig i hastigt tempo for at understøtte vores ejerkommuner og Folketingets nye høje klimaambitioner, så vores kommunikationsopgaver ændrer sig i takt med forretningens og vores kunders behov.

Dine opgaver vil udvikle sig igennem din ansættelse, og vi vil bidrage til at styrke dine kompetencer, samtidig med at organisationen udvikler sig.

Derfor bliver du en del af en større udvikling.

Læs mere om HOFORs arbejde med at skabe bæredygtige byer på hofor.dk/baeredygtige-byer/

Klar til at ansøge?
Hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til kommunikationsrådgiver Christina Otzen (projekter) på 2795 2147, kommunikationsrådgiver Randi Baasch (intern kommunikation) på 2795 2126 eller sende en e-mail til kommunikationschef Anders Kappel på kappel@hofor.dk.

Ansøgningsfristen er den 6. december 2019 kl. 13.00.

Første samtaler afvikles torsdag den 12. december 2019.

Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på ”søg stillingen”.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 6. december

Frist: 6. december

Info

Virksomhed
HOFOR
Stillingsbetegnelse
KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER
Kontakt
Christina Otzen
Telefon: 2795 2147
Website
Indrykningsdato
07-11-2019
Ansøgningsfrist
6. december
Adresse
HOFOR
Ørestads Boulevard 35
2300 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.