Kommunikationsrådgiver

HOFOR
HOFOR
Kommunikationsrådgiver - intra og digital
Kan du stå for at drive og videreudvikle HOFORs intranet og samtidig være en del af vores digitale team?
Som kommunikationsrådgiver med fokus på intranet og digital kommunikation får du et alsidigt og udfordrende job i en travl afdeling, hvor vi er i alt 14 medarbejdere og tre studentermedhjælpere.
 
Sammen dækker vi alle grene af både intern og ekstern kommunikation – det giver gode muligheder for faglig sparring og inspiration. Afdelingen er præget af høje ambitioner. Arbejdsglæde og gode grin er nøgleord i vores hverdag.  
 
Du bliver en del af det digitale team, som står for både sociale medier, hjemmeside (Wordpress) og intra (Sitecore). Du vil primært fokusere på vores intranet, hvor såvel den daglige drift som udvikling bliver den største del af din hverdag. Du vil udforme og eksekvere både kort- og langsigtede planer.  
 
Dine opgaver vil blandt andet omfatte at skrive artikler – selvstændigt og i samarbejde med kolleger, som leverer input eller udkast. Du vil desuden stå for løbende at afdække feedback på den interne kommunikation, både kvalitativt og kvantitativt, og udtænke handlingsplaner for intra vedr. strategisk brug og udvikling af platformen.
 
Det vil være dig, der står for krav til teknisk udvikling, eksempelvis struktur, design, nyt CMS og/eller mobil-oplevelse for brugerne. Desuden vil du også arbejde med andre opgaver indenfor intern kommunikation. 
 
Du vil få kontaktflade med mange kolleger på tværs af virksomheden, både indholdsejere, tekniske samarbejdspartnere og internt i afdelingen, hvor du ud over samarbejdet i det digitale team vil stå for at oplære og coache projektsupportere inden for dine opgaveområder.  
 
Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores nye kommunikationsrådgiver inden for intern kommunikation, der sikrer at vores mange indsatser inden for dette område hænger sammen. Og du bliver mentor for vores tre dygtige studerende ift. intranettet.   
 
Som kommunikationsafdeling i en af landets største forsyningsselskaber vil du opleve, at vi har en bred vifte af opgaver på både den interne og eksterne kommunikation, og at vores opgaver udvikler sig i takt med forretningens behov.
 
I Kommunikation understøtter vi forretningen med en opgavebaseret tilgang ift. kompetencer, timing og ressourcer. Vi arbejder ofte tværgående, og derfor vil du også komme til at arbejde med andre af vores digitale og grafiske opgaver.  
 
En god kollega – fagligt og socialt  
Vi søger en ambitiøs og digitalt erfaren kommunikationsrådgiver, der har lysten til at løfte vores intranet endnu et niveau op, så dine kommende 1.200 kolleger besøger siderne hver dag. Dit digitale fundament og faglige kompetencer er altafgørende, og vi forestiller os, at du er kommunikationsuddannet fra ITU eller tilsvarende – og at du har nogle års erfaring med intranet og digitale medier fra en større organisation.  
 
Som person er du selvkørende og initiativrig. Du trives i et job, hvor du det ene øjeblik ”nørder” og fordyber dig i brugertal, og det næste rådgiver kolleger og ledere på det digitale område. Du løser dine opgaver – store som små – med engagement, motivation og faglig stolthed, og du bidrager aktivt til den positive og kollegiale stemning i afdelingen.   
 
Da vi har mange interessenter – både internt og eksternt – skal du have gode samarbejdsevner, politisk tæft og være god til at omsætte interne behov til ekstern værdi.  
 
Kogt ned til stikord og nøglekompetencer søger vi en kollega, der:   
  • Har indgående erfaring med Sitecore eller andet intranet-CMS  
  • Anvender analyser, brugertal og brugeradfærd på tværs af platforme, devices og skærmstørrelser hver eneste dag, som en del af de løbende beslutninger   
  • Har forstand på og indsigt i SEO   
  • Færdes hjemmevant i Adobe-pakkens mange muligheder, herunder Illustrator og InDesign  
  • Løbende følger med i udviklingen af og bruger nye digitale formidlingsgreb i lyd, billeder, grafik, video og animationer  
  • Skriver og formidler fejlfrit, målrettet og levende – især digitalt – og kan lære fra sig  
  • Mestrer flere discipliner indenfor intern kommunikation 
  • Har den helt rigtige balance mellem ambitioner og arbejdsglæde  
 
Klar til at ansøge?  
Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at e-maile til kommunikationschef Anders Kappel på kappel@hofor.dk.  
 
Ansøgningsfristen er tirsdag den 4. april, kl. 12.00.  
 
Vi forventer løbende at invitere til samtaler, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.   
 
Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på ”søg stillingen” på dette opslag
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 4. april kl. 12.00

Frist: 4. april kl. 12.00

Info

Virksomhed
HOFOR
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Anders Kappel
kappel@hofor.dk
Website
Indrykningsdato
14-03-2019
Ansøgningsfrist
4. april kl. 12.00
Adresse
HOFOR
Ørestads Boulevard 35
2300 København S

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kun få ledige pladser

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.