Kommunikationsrådgiver

HOFOR
HOFOR
Kommunikationsrådgiver til intern kommunikation i HOFOR
Kan du være en af spydspidserne i den interne kommunikation i Danmarks største forsyningsselskab med 1200 medarbejdere?
Du vil være med til at sikre, at den interne kommunikation får endnu større gennemslagskraft og bliver oplevet som relevant blandt vores mange forskellige medarbejdergrupper. Du bliver en del af en kommunikationsafdeling, hvor du får 16 dygtige kolleger, hvoraf tre er studentermedhjælpere.
 
Sammen dækker vi alle grene af både intern og ekstern kommunikation – det giver gode muligheder for faglig sparring og inspiration. Afdelingen er præget af høje ambitioner. Arbejdsglæde og gode grin er nøgleord i vores hverdag. 
 
Dit fokus vil ligge på den interne kommunikation, hvor vi står foran at revidere vores interne kommunikationsstrategi. Du skal være med til at tilrettelægge vores fremtidige fokusområder, så vi skaber størst mulig værdi med vores indsats, og sikrer sammenhæng med vores koncernstrategi.
 
Det bliver også din rolle at omsætte den interne kommunikationsstrategi til praksis. Derfor er det afgørende, at du kan og vil arbejde på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. 
 
Dine primære arbejdsopgaver bliver: 
  • Udvikling og implementering af intern kommunikationsstrategi 
  • Kommunikationsrådgivning ifm. forandringsprojekter hvor vi især bruger ADKAR-modellen 
  • Kommunikationsrådgivning og –træning af ledere og projektledere 
  • Produktionsstyring, formidlingsopgaver, taleskrivning og andre operationelle opgaver 
Dit fokusområde er intern kommunikation, men du kan også blive involveret i opgaver, der ikke kun har et internt sigte, da vi i afdelingen arbejder meget på tværs af virksomheden og løfter i flok.   
 
Inspirator med intern indsigt 
Vi forestiller os, at du har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse og solid erfaring med intern kommunikation. Du har erfaring med at nytænke måden at udbrede interne budskaber på og har opnået gode resultater. Du kan understøtte udvikling af kultur og forandringer med målrettede kommunikationsindsatser.
 
Det er en fordel, hvis du har erfaring med digitale medier, men det er ikke en forudsætning. Kendskab til forandringskommunikation og forandringsledelse er også en fordel. 
 
Du tør stille spørgsmål – også til topledelsen – og evner samtidig at navigere i en kompleks organisation med mange interessenter. Du har et smittende engagement, deler gerne ud af din viden og har øje for både de store linjer og de små detaljer.
 
Og så lægger vi vægt på, at du har sublime samarbejdsevner, ligesom du bidrager aktivt til den positive og kollegiale stemning i afdelingen. 
 
Bliv en del af en større udvikling 
 
Du bliver en del af en virksomhed, der arbejder aktivt med at styrke samarbejde på tværs af organisation og fagligheder. Vi arbejder sammen om et fælles mål om at skabe bæredygtige byer, og vi vil hele tiden blive bedre til det, vi laver.
 
Du vil bidrage til at opnå ambitiøse mål, der gør en forskel for mennesker, virksomheder og miljø. Vi sætter pris på din faglige stolthed og passion, og vil bidrage til, at den bliver styrket yderligere. 
 
Du kan læse mere om HOFOR's arbejde med at skabe bæredygtige byer på hofor.dk/ 
 
Klar til at ansøge? 
Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at maile til kommunikationschef, Anders Kappel på kappel@hofor.dk. 
 
Ansøgningsfristen er den 18. februar 2019, kl. 12.00. 
 
Ansættelse snarest muligt – men vi venter gerne på den rette kandidat. 
 
Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på ”søg stillingen” i dette link.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 18. februar kl. 12.00

Frist: 18. februar kl. 12.00

Info

Virksomhed
HOFOR
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Anders Kappe
kappel@hofor.dk
Website
Indrykningsdato
08-02-2019
Ansøgningsfrist
18. februar kl. 12.00
Adresse
HOFOR
Ørestads Blvd. 35
2300 København S

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.