Praktikant

Help PR & Kommunikation
Help PR & Kommunikation
Er du kreativ og skriveglad? Så er du måske Helps nye praktikant?
Kan du skrive skarpe tekster, kan du spotte den gode vinkel og fortsætter du, hvor andre giver op? Så er du måske én af Helps nye praktikanter i efterårssemesteret 2019.
Hos Help PR og Kommunikation søger vi praktikanter fra 1. august 2019 til 31. januar 2020. Med en kundeliste, der bl.a. tæller stærke brands som Fisketorvet, Philips, Nespresso, IKEA, REMA 1000, Burger King, 7-Eleven og MASH samt en underskov af spændende startups og mindre, men seje virksomheder, du sikkert aldrig har hørt om før, er der nok at tage fat på. Vi garanterer, at der hver dag lander både sjove og afvekslende opgaver på dit bord.
 
Vi har brug for ambitiøse og nysgerrige praktikanter, der trives i en travl hverdag. Vi kvitterer med hands-on erfaring med PR- og kommunionsfaget fra et team, der i dag består af 14 seje kommunikationsrådgivere samt fem praktikanter og studenter.
 
Hvad kan du forvente af Help?
En arbejdsdag hos Help vil aldrig ligne dagen i går eller den i morgen. Det må aldrig være kedeligt, og der er altid en opgave at løse. Vi kommer til at fylde din rygsæk med alsidige erfaringer og ikke mindst superfede faglige og sociale oplevelser. Vi garanterer, at du vil komme til at prøve kræfter med:  
 
  • Tekstproduktion af bl.a. pressemeddelelser, debatindlæg og tekster til sociale medier
  • Vinkling, pitches og indsalg af historier til medier
  • Strategisk kommunikationsrådgivning i samarbejde med vores konsulenter
  • Idé- og konceptudvikling til kampagner og events
  • Research og markedsundersøgelse
  • Arbejde med sociale medier og influencers
 
I Help elsker vi at være kreative, og vi hører derfor gerne sjove og kreative tanker fra dig. Hos Help er du med til at præge dit eget praktikforløb, og opgaver og ansvar vil afspejle dine interesser. Som en del af din praktik bliver du tilknyttet en Help’er, der vil vejlede dig og sørge for, at du får mest muligt ud af din tid hos os.
 
Hvis du kunne tænke dig et indblik i livet som praktikant hos Help, har vores nuværende student og tidligere praktikant, Cassandra, skrevet lidt om det her.
 
Hvem er du?
Som vores nye praktikant forventer vi først og fremmest, at dine tekster sidder i skabet. Du skal kunne give historier liv, og du må gerne have en vis erfaring med, eller som minimum interesse i, bureau- og konsulentarbejde. Vi søger primært studerende fra en fagligt relevant uddannelse inden for kommunikation eller journalistik.
 
Og nu til det vigtigste
Selvom vi er et bureau, der arbejder hurtigt og løber stærkt, er vi en social flok. Her er en uformel tone og højt til loftet med plads til bordtennis, en god sludder, kaffe og kage og en fredagsøl. Vi hjælper hinanden og arbejder tæt på kryds og tværs af kunder og opgaver, og derfor gør vi også meget ud af at lære hinanden at kende uden for arbejdstiden. Vi går op i mennesker, og ser gerne, du kan bidrage til den gode stemning og udvikler dig fagligt såvel som socialt.
 
Praktikophold hos Help er lønnet. Vi kalder løbende til samtale.
 
Kontakt
Lyder det som noget for dig, så send en kort og velskrevet ansøgning + CV til Charlotte Correll, charlotte@help-pr.dk.
 
Du kan møde Help-holdet på www.help-pr.dk.
 
Ansøgningsfrist: Den 1. maj 2019
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. maj

Info

Virksomhed
Help PR & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Charlotte Correll
charlotte@help-pr.dk
Website
Indrykningsdato
26-03-2019
Ansøgningsfrist
1. maj
Adresse
Help PR & Kommunikation
Sundkaj 7, 3. sal
2150 Nordhavn

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.