Kommunikations- og marketingkonsulent

Heimstaden
Heimstaden
Kommunikations- og marketingkonsulent til Heimstaden
Brænder du for kommunikation, kan du tænke konceptuelt og har du både engagement, vilje og værktøjskassen til at skabe resultater? Så er du måske vores kommende kollega i Heimstaden Danmarks MarCom-team.
Vi tilbyder en spændende stilling i en værdidrevet organisation, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.
 
Du bliver en del af kommunikations- & marketingafdelingen, som med dig ombord vokser fra tre til fire medarbejdere. Derudover vil du i det daglige arbejde tæt sammen med vores faste eksterne konsulenter, kolleger fra vores søsterafdelinger i koncernen og selvfølgelig de øvrige danske afdelinger, særligt udlejning. Vores daglige arbejde foregår ud af kontoret i hjertet af København.
 
Dine arbejdsopgaver
Sammen med resten af teamet spiller du en vigtig rolle for at kommunikere, brande og markedsføre Heimstaden, både internt og eksternt.
 
I tæt samarbejde med kommunikations- og marketingchefen får du ansvar for at løfte og drive vores projektmarkedsføring, branding- og kampagneaktiviteter målrettet potentielt nye beboere og vores tusindvis af nuværende beboere.
 
Dine vigtigste opgaver tæller:
  • Projektledelse af projektmarkedsføring samt markedsrettede branding- og kampagneaktiviteter målrettet potentielt nye beboere
  • Konceptualisering af og eksekvering på events og kampagneaktiviteter målrettet nuværende beboere
  • Indholdsproduktion til en bred vifte af kanaler, både trykt, talt og digitalt.
Hvem er du?
Du er sandsynligvis uddannet inden for kommunikation, fx cand.comm, cand.mag. eller cand.merc.(kom), og har allerede nogle års erfaring med kommunikation og marketing. Det gør ikke noget, hvis du har høstet en del af din erfaring på bureau eller i en international virksomhed.
Med din forståelse for forskellige målgrupper og kanaler ved du, hvordan budskabet leveres for størst mulig effekt – uanset om det er på de store, outdoor kampagneflader, sociale medier, web eller i nyhedsbrevet.
 
Du tør udfordre formaterne og tænke i nye løsninger samtidig med, at du har øje for at sikre det ensartede udtryk i både vores visuelle og skriftlige kommunikation i overensstemmelse med vores branding guidelines.
 
Med dit naturlige flair for projektledelse er du god til at sætte rammen, overskue processerne, drive samarbejdet med både interne og eksterne stakeholdere, møde dine deadlines – og samtidig holde fødderne på jorden i en hverdag, hvor tingene til tider går stærkt og meget er under opbygning.
 
Derudover er det en absolut fordel, hvis du:
  • Taler og skriver perfekt dansk, behersker engelsk på højt niveau (koncernsprog) og forstår de mest gængse vendinger på svensk (vores koncernhovedkontor ligger i Malmø)
  • Sætter en ære i dit håndværk, har et kommercielt drive og motiveres af at måle på effekten af din indsats
  • Forstår snitfladen af digitale touch points og færdes hjemmevant i LinkedIn og Facebooks algoritmer
  • Er stærkt skrivende på tværs af kanaler
  • Gerne kaster dig ud i at producere billeder og video med mobiltelefonen
  • Er udadvendt, motiveres af det gode samarbejde og kan spejle dig selv i Heimstadens værdier.
 
Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?
Som vores kommende kommunikations- og marketingkonsulent bliver du del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, som har fuldt fokus på at sætte nye standarder for god kommunikation, kvalitet og kundeservice på boligmarkedet.
 
Genvejen til gode løsninger er dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling. Det hjælper vi på vej med attraktive personalegoder som byens bedste frokostordning, pension og sundhedsforsikring, løbe- og yogatilbud, sociale arrangementer og meget mere.
 
Søg jobbet – men skynd dig
Upload din ansøgning, CV og evt. links til eksempler på opgaver, du har løst, hurtigst muligt. Vi kan næsten ikke vente med at byde vores nye kollega velkommen og indkalder derfor til samtaler løbende.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og marketingschef, Marie Honoré, på tlf.: +45 60 98 77 65.
 
Du kan læse mere om os på heimstaden.dk, Facebook og LinkedIn.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Heimstaden
Stillingsbetegnelse
Kommunikations- og marketingkonsulent
Kontakt
Marie Honoré
Telefon: +45 60 98 77 65
Website
Indrykningsdato
10-10-2019
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Heimstaden
Sankt Petri Passage 5
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.