PR & Social Media Specialist

Hartmann’s
Hartmann’s
PR & Social Media Specialist
Vil du være med til at bringe Hartmann’s helt i front på de sociale medier, og har du en flydende pen, et godt visuelt udtryk og stor passion for at formidle de gode historier? Så er du måske vores nye kollega i marketingafdelingen hos en af Skandinaviens førende juvelerforretninger.

Vi søger en stærk Social Mediaprofil, der arbejder passioneret på at skabe content på tværs af platforme, og som forstår de dynamikker og spilleregler, der er i digital kommunikation. Stillingen indeholder også ansvar for PR samt projektledelse på vores events. 

 
SOCIALE MEDIER
Din primære opgave er at udvikle og styrke Hartmann’s tilstedeværelse på de forskellige sociale platforme gennem dine engagerende og inspirerende opslag.
 
Du lægger contentplanerne, producerer visuelt og tekstmæssige stærke feeds, og bliver klogere for hvert opslag du poster. Fotos til de sociale medier vil enten være packshots eller de foto/video, som du tager med husets kamera. Du har derfor et kreativt  ’linse-øje’, der fanger lige netop den unikke eller underspillede detalje, der gør opslaget interessant. 
 
Mest af alt drives du af nysgerrighed på, hvad medierne kan, og hvad brugerne ønsker, du færdes hjemmevant i administrationsmodulerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, og bliver helt høj, når du tester noget nyt, som virker. 
 
PR & Fotos
Du vil have en central rolle i forhold til at udarbejde og sende pressemeddelelser samt nyhedsnotits til medierne. Målet er at øge kendskabet til vores klassiske smykkebrand i hele Danmark.
 
Når nye smykker skal lanceres, laver du aftalen med fotografen, udarbejder smykkebeskrivelser og sørger for at vores store fotoarkiv med packshots opdateres. Smykkeudlån, presseklip og arkivering er ligeledes dine ansvarsområder.
 
EVENTS
Hvert år afholder Hartmann’s 5-8 events. Det er både foredrag, diamantworkshops, større salgsevents og mindre kundeevents. Du vil være ansvarlig for planlægningen og eksekveringen, hvor alt skal spille, og energi, glæde og detaljefokus, vil være grundlæggende egenskaber for dette. 
 
Kvalifikationer
 • Flere års erfaring med at lave engagerende og inspirerende content til sociale medier 
 • Dyb forståelse for online mediernes styrker, svagheder og ikke mindst muligheder
 • Beviste kompetencer for at skabe stærkt indhold til online platforme
 • Muligvis erfaring med at arbejde med influencers og nativeformater
 • Erfaring med Facebook Business Manager
 • Er eminent til at skrive (fejlfrit)
 • Har et ’visuelt øje’ - og kan tage gode fotos til sociale medier
 • Kreativt sind
 • Gør brug af data til at forbedre SoMe-indhold
 • Erfaring med Google Analytics
 • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale
 
Personlighed
 • Nysgerrig på muligheder og problemstillinger
 • Stort drive for at lykkedes og lave noget fedt
 • Løsningsorienteret
 • Godt overblik
 • God til at strukturere og prioritere opgaver
 • Kan lide fordybelse 
 • Hjælpsom og arbejder for at teamet når samlet i mål
 
Du kommer til at jonglere mellem forskellige opgaver, og skal derfor være utrolig disciplineret i forhold til prioritering – også når nye ideer pludselig dukker op, som skal implementeres. Du er perfektionistisk og detaljeorienteret og andre finder kun sjældent en stavefejl i dine tekster. Du arbejder selvstændigt, men i samarbejde med teamet. Du har stor passion og drive, og eminent til at få afsluttet opgaverne. Og så har du selvfølgelig en ren straffeattest.
 
Ansøgning og CV skal sendes til job@hartmanns.com snarest muligt. Vi evaluerer løbende kandidaterne og indkalder løbende til samtaler med ønsket ansættelse snarest.  
Vi ser frem til at høre fra dig!
 
Du vil referere til Office Manager Frederikke Grandt og indirekte til Ulrik Hartmann. Din arbejdsplads vil være på vores administration i Bredgade.
 
Hartmann’s er en af Skandinaviens førende juvelerforretninger. Forretningen servicerer et internationalt kundeklientel, og vi sætter en stor ære i at give kunderne en unik oplevelse ud over det sædvanlige. Vi arbejder til stadighed på at være et skridt foran.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Hartmann’s
Stillingsbetegnelse
PR & Social Media Specialist
Kontakt
Frederikke Kisbye Grandt
frederikke.grandt@hartmanns.com
Telefon: 33 33 09 63
Website
Indrykningsdato
16-03-2020
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Hartmann’s
1260 København
1260 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.