PQ- og tilbudskoordinator

H+ARKITEKTER
H+ARKITEKTER
Grafisk stærk PQ- og tilbudskoordinator
Har du mod på en udfordring?

Vi søger en PQ-og tilbudskoordinator til vores tegnestue, som vil indgå i det daglige arbejde i og omkring akkvisition og samtidig være med til at opbygge et fundament for vores fremtidige tilbudsarbejde. Du vil få rig mulighed for at sætte dit præg på processer, arbejdsgange, grafisk formidling, udarbejdelse af præsentationsmaterialer mv. og herigennem styrke og udvikle dig inden for flere spændende områder, lige fra planlægning og koordinering til eksekvering.

 

OM JOBBET
H+ARKITEKTER vækster, både i antal opgaver og antal medarbejdere. Det betyder vi har brug for flere ressourcer og dygtige kompetencer til at udarbejde PQ-ansøgninger, skræddersy CV’er, målrette referencer, bidrage til tilbudsdesign og layout og samlet set være en del af de indledende faser i de udbud, vi søger.
Jobbet indebærer også udarbejdelse og vedligehold af skabeloner i form af layout og billeder med udgangspunkt i vores visuelle identitet.

 

OM DIG
Du er struktureret, har gå-på-mod og er handlingsorienteret. Du besidder et skarpt grafisk øje og har sans for kvalitet og grafisk formidling.

Det er nøgleordene for den profil, vi søger. Vi har brug for dig, der vil bringe din viden og kompetencer i spil sammen med vores team af medarbejdere der varetager salg, marked, akkvisition og kommunikation og herigennem lande nye spændende projekter i overensstemmelse med vores forretningsstrategi.

Det er vigtigt, at du kan uddrage essensen af bygherrens behov og svare på det, der bliver efterspurgt i udbudsbetingelserne, både i tekst og i billeder.

Send os en ansøgning, hvis du:

  • arbejder struktureret og kan overholde skarpe deadlines.

  • sætter dig hurtigt ind i opgaven.

  • er skarp til at prioritere og holde hovedet koldt.

  • arbejder systematisk og når sikkert i mål.

  • Har erfaring med at udarbejde prækvalifikationsansøgninger, herunder udfylde ESPD, håndtering af udbuds- dokumenter og portaler.

  • har lyst til at arbejde både internt og eksternt med vores samarbejdspartnere.

  • har grafiske færdigheder, har øje for detaljen og tænker i farver og former.

  • er hjemmevant i visuelle værktøjer som InDesign, Photoshop, PowerPoint samt Word.

  • er imødekommende, har gode samarbejdsevner og har lysten til at være en del af et team.

 

OM OS
Vi er en arkitektvirksomhed bestående af 100 ambitiøse medarbejdere. Fra vores hovedkontor i København samt vores afdelinger i hhv. Nakskov og Odense arbejder vi med projekter inden for renovering, transformation, restaurering og nybyggeri i det meste af Danmark. En stor del af vores kunder er statslige institutioner, og vi arbejder på nogle af Danmarks mest markante byggerier, fx Danmarks Domstole, Det Kongelige Bibliotek, Københavns Universitet og Mærsk Tårnet. Vi leverer rådgivning inden for segmenterne uddannelse og forskning, kultur og kulturhistoriske miljøer, erhverv, boliger og sundhed. Projekterne omhandler renovering, nybyg og transformation, indretning og bevarelse af kulturarv. Vi arbejder for både private og offentlige bygherre og har en tradition for langvarige samarbejder og rammeaftaler.

Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab, hvor samarbejde og respekt for hinandens forskelligheder er i højsædet. Vi arbejder som et team og supplerer hinanden med hver vores unikke kompetencer for at finde de bedste løsninger for vores kunder.
 

INTERESSERET?
Besidder du de rette kvalifikationer og kan du se dig selv i stillingen, så send os din ansøgning med CV til job@hplus.dk.  Alle ansøgninger behandles fortroligt.
 

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tilbudschef Sanne Bauer på telefon: +45 2299 7184

Arbejdstid: 37 timer/ugen.

Arbejdssted: København

Løn: Efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: 05.12.2021. Vi afholder løbende samtaler.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 5. december

Frist: 5. december

Info

Virksomhed
H+ARKITEKTER
Stillingsbetegnelse
PQ- og tilbudskoordinator
Kontakt
Sanne Bauer
Telefon: 2299 7184
Website
Indrykningsdato
15-11-2021
Ansøgningsfrist
5. december
Adresse
H+ARKITEKTER
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.