SoMe Manager

Gyldendal Uddannelse
Gyldendal Uddannelse
Gyldendal Uddannelse søger barselsvikar til vores SoMe-kanaler
Brænder du for godt content? Elsker du at nørde både betalt og organisk SoMe marketing? Og opfatter du uddannelse som en væsentlig brik i en bæredygtig samfundsudvikling? Så er her chancen for at fylde dit arbejdsliv helt op med meningsfulde opgaver og ansvar for en 1-årig periode.

Gyldendal Uddannelse er Danmarks største udgiver af undervisningsmaterialer. Vi udgiver trykte og digitale undervisningsmaterialer til alle niveauer i uddannelsessystemet – fra børnehave og grundskole til videregående uddannelser og efter-/videreuddannelser. I marketing arbejder vi tæt sammen med redaktioner og salg for at skabe den bedste markedsføring af husets indsatser og sikre vores forretningsmæssige succes også i fremtiden. Vores sociale kanaler er en stor og væsentlig del af denne indsats og du vil derfor træde ind i en central rolle i afdelingen, nu hvor vores Digital Content Manager skal på barsel.
 

CONTENT CREATION OG DAGLIG DRIFT AF VORES SOME-KANALER
Du bliver en del af marketingafdelingens digitale team og ansvarlig for den daglige drift af vores SoMe-kanaler. Sammen med et content-team på 5 kompetente studentermedhjælpere udarbejder og distribuerer du content af høj kvalitet - både kreativt og målt på effekt - og overvåger dagligt kanalerne. Du har derfor hands-on på både kreativ udvikling og produktion, på opsætningen af annoncer og på dialogen på og omkring kanalerne.

Den overordnede contentplan udvikles i samspil med Marketing Managers for de forskellige markedsområder. Og vi arbejder sammen med både et kreativt bureau og et mediebureau til at støtte op om de mere komplekse kampagneaktiviteter.

Der er rift om pladsen på kanalerne og om ressourcerne i content-teamet, og mange interessenter at håndtere. Derfor skal du evne både at projektstyre med fast hånd og være en samlende teamplayer, som får tingene til at glide.

Udover vores aktiviteter på SoMe er vores shops/websites, nyhedsbreve, SEO/SEM og fysiske og digitale events centrale aktiviteter i vores marketingmix. Du vil derfor også indgå løbende i dialog med kollegaer på kryds og tværs af marketingafdelingen om at få alle aktiviteter til at spille sammen.

I alt er vi 13 fastansatte og 7 studentermedhjælpere i afdelingen. Du kommer til at referere til marketingchefen for Gyldendal Uddannelse.

DU ER EN MULIG KANDIDAT, HVIS DU…

 • Har solid erfaring med at eksekvere professionelt på sociale medier, både kreativt og forretningsorienteret.

 • Har godt kendskab til hvad der er muligt og hvilke formater, kreativer og annonceformer, der virker til hvad på SoMe og naturligt holder dig opdateret omkring, hvordan dette hele tiden udvikler sig.

 • Er en stærk content creator med godt grafisk øje, en skarp pen til de korte tekstformater og et korrekt dansk.

 • Føler dig hjemmevant i flere Adobe-programmer og i Microsoft Office-pakken og er garvet bruger af Canva og gerne et eller flere opgavestyringssystemer som Microsoft Planner eller Asana.

 • Har god erfaring med Business Manager, og det vil også være en fordel, hvis du har kendskab til middleware som Later og Zapier.

 • Har teknisk forståelse – vi arbejder jo digitalt – og sans for detaljen.

 • Har et stærkt projektledergen, får energi af, at der altid er mange bolde i luften og evner med godt humør at styre mange samtidige opgaver igennem i samarbejde med en bred vifte af interessenter.

 • Evner at uddelegere og ser en fantastisk udfordring i at sparre med et talentfuldt team til at udvikle sig og levere på et højt plan dagligt.

DERFOR SKAL DU SØGE…

 • Du får en inspirerende og menneskelig arbejdsplads med engagerede kollegaer på tværs af hele det gamle, charmerende hus i indre by i København.

 • Du bliver en del af et ambitiøst team, som elsker at udfordre sig selv og hinanden, så den faglige rejse er altid spændende.

 • Du bliver vores interne SoMe-ekspert med mulighed for også at udvikle dig selv fagligt.

 • Og vi har virkelig brug for dig.


VIL DU VIDE MERE?
Så er du velkommen til at kontakte marketingchef Linda Frøkjær på mobil 20902211 – og tager Linda den ikke, så skriv gerne en besked, så ringer hun tilbage.


VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG
Og derfor vurderer vi løbende indkomne ansøgninger. Vi inviterer til samtale fra uge 31 og forventer at kunne byde vores nye kollega velkommen d. 1. oktober eller tidligst muligt derefter.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 11. august

Frist: 11. august

Info

Virksomhed
Gyldendal Uddannelse
Stillingsbetegnelse
SoMe Manager
Kontakt
Linda Frøkjær
Telefon: 2090 2211
Website
Indrykningsdato
11-07-2022
Ansøgningsfrist
11. august
Adresse
Gyldendal Uddannelse
Klareboderne
1115 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.