Presse- og kommunikationskonsulent

Guldborgsund kommune
Guldborgsund kommune
Erfaren presse- og kommunikationskonsulent
Kan du levere knivskarp presserådgivning og sikre, at Guldborgsund Kommune sætter en dagsorden – både lokalt og nationalt? Kan du være med til at give vores politiske mål og strategier liv? Har du politisk tæft og lyst til at udvikle kommunens optræden i medierne? Så læs med her, for vi mangler dig i vores team.

Vi søger en erfaren presse- og kommunikationskonsulent, der skal være med til at få vores mange, gode historier og aktiviteter inden for primært børne- og familieområdet samt social, sundheds- og ældreområdet ud til et bredt publikum – både lokalt og nationalt.  

Du skal være en drivende kraft i at finde de vinkler, analyser og cases, der gør, at historien rammer plet, hvad enten den hører hjemme i de redigerede medier, eller den egner sig bedst til de sociale platforme.

Sammen med dine kolleger skal du også stå til rådighed for pressehenvendelser og hjælpe organisationen med at håndtere kritiske historier på den bedst mulige måde med åbenhed, fakta og perspektiv.

Du vil få en spændende og udfordrende hverdag, hvor du skal rådgive organisationen og politikerne i presse- og kommunikationsspørgsmål, og hvor du i høj grad også selv kommer til tasterne for at producere. Du kommer til at arbejde tæt på kommunens topledelse, både i embedsværket og på det politiske niveau, og du skal blandt andet betjene to politiske udvalg med presse- og kommunikationsrådgivning.

Vi forventer, at du: 

  • har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse eller journalistisk baggrund

  • har erfaring som pressekonsulent og ved, hvordan medierne arbejder og agerer

  • har erfaring fra politisk styrede organisationer og et naturligt flair for arbejdet omkring det politiske niveau og den administrative topledelse

  • er idérig og engageret

  • tør udfordre, være kritisk og bringe din faglighed i spil

  • er udadvendt og god til at skabe relationer

  • er en teamplayer

  • byder ind med din hjælp og viden

  • kan lide at skabe resultater sammen med andre

  • befinder dig godt med korte deadlines i et miljø, hvor der til tider kan være tryk på og dermed lidt skæve arbejdstider

Om os:
Du får det sjovt og travlt fra første arbejdsdag, og du bliver en del af afdelingen Strategi & Udvikling. Her arbejder vi med ekstern kommunikation og presse, politik og interessevaretagelse, kommunens overordnede strategier, analyse, uddannelse- og erhvervsudvikling.

Du finder os på Guldborgsund Rådhus i Nykøbing Falster, som også vil være din arbejdsplads. Organisatorisk er vi placeret i Center for Politik & Personale, der er et stabscenter, hvor vores fornemmeste opgave er at understøtte organisationen i at løse kommunens kerneopgave. Derfor arbejder vi aldrig alene, men altid sammen med fagfolk på kryds og tværs af hele organisationen.

I Strategi & Udvikling får du 16 ambitiøse og gode kolleger, der sætter pris på at dele viden og erfaringer, og som kan lide at arbejde sammen. I alt arbejder tre af os – inklusive dig – med ekstern kommunikation og presse. Vi har en uformel omgangstone og masser af godt humør, og vi har flekstid med frihed under ansvar. Vi har desuden en god kantine, og kaffen er stærk!

Løn og ansættelse: Stillingen er en fuldtidsstilling, og du ansættes efter gældende overenskomst. Ansættelsestidspunkt snarest muligt, gerne senest den 1. februar 2021.

Flere oplysninger: Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Christian Smith, leder af Strategi & Udvikling, på tlf.: 25 18 19 98 eller presse- og kommunikationskonsulent Johanne Duus Hornemann på tlf.: 25 18 23 35.

Du kan læse meget mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk, og hvis du vil vide mere om de politiske strategier og mål, finder du dem her: https://www.guldborgsund.dk/politik/planer-politikker-og-strategier

Ansøgningsfrist: Mandag den 30. november kl. 12.00.

Samtaler: Vi forventer at afholde første samtalerunde den 8. og 10. december og en eventuel anden runde den 15. december.

Sådan søger du: Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 30. november

Frist: 30. november

Info

Virksomhed
Guldborgsund kommune
Stillingsbetegnelse
Presse- og kommunikationskonsulent
Kontakt
Christian Smith
Telefon: 2518 1998
Website
Indrykningsdato
10-11-2020
Ansøgningsfrist
30. november
Adresse
Guldborgsund kommune
Nykøbing Falster

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.