Praktikplads

GroupM og bureauerne
GroupM og bureauerne
Praktikpladser i GroupM og bureauerne
Synes du GroupM lyder som en spændende virksomhed at arbejde i? Skal du i praktik i løbet af din uddannelse, og vil du gerne investere denne praktik i at udvikle dine faglige kompetencer og sætte dit præg i en virksomhed? Så tilbyder GroupM og tilhørerende bureauer en række praktikpladser to gange årligt. Hvis du er i tvivl om hvilken praktikplads du er på udkig efter, så søg i denne pulje…
Dette opslag er til den engagerede studerende, der synes at et praktikforløb hos GroupM lyder vildt spændende, men ikke rigtig kan få overblik over, hvor man skal søge hen i virksomheden.
 
Hos os bliver du ikke sat til at hente kaffe, men får lov at udvikle og dygtiggøre dig inden for et specifikt fagområde, afhængig af hvilken praktikrolle du bliver tildelt.
 
HVEM ER VI?
GroupM er verdens største bureaugruppe inden for markedsføring og kommunikation. Gruppen består i Danmark af 500 medarbejdere, der er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, marketings- og kommunikationsspecialister. Vi har mange forskellige jobbeskrivelser i huset samt en flad struktur. Dette betyder altså masser af muligheder for en praktikplads – også hvis du ikke lige selv kan se præcis, hvor det skulle være.
 
Vi ved, at talent er den knappe ressource – og at talenter vil arbejde sammen med andre talenter. Vi er stolte af at have samlet mere end 80 af markedets allerdygtigste specialister inden for datadrevet markedsføring, så vi kan tilbyde dig en praktik på en arbejdsplads, der er drevet af entreprenørånd, teknologi, data og arbejdsglæde.
 
Vores praktikprogram er en investering i at udvikle nye digitale talenter, og derfor er vi også stolte over, at der er flere af vores ledere, som i sin tid er startet som praktikanter
 
Du kan læse mere om os på www.groupmdanmark.dk.
 
HVEM ER DU?
Hos os i GroupM, Mediacom, Wavemaker, m/SIX, Mindshare og Flip er det vigtigste for os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for markedsføring, digital teknologi, medier eller kommunikation; at du har masser af gå-på-mod og er frisk på en udfordring i et dynamisk miljø i samspil med mange dygtige kollegaer. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Yderligere ting der betegner dig:
  • Du er vild med digitale medier og nysgerrig på at lære mere
  • Du er selvstændig og ambitiøs til yderste fingerspids
  • Du har en stærk faglighed og holder dig ikke tilbage for at byde ind med egne idéer, løsninger og holdninger
  • Du har en analytisk indgangsvinkel til dine arbejdsopgaver
 
LYDER DET INTERESSANT?
Så vil vi rigtig gerne modtage CV og en ansøgning fra dig, hvor du fortæller os om dine kompetencer og interesseområder. Fremhæv hvilke arbejdsområder du brænder for, samt hvilket team du forestiller dig at du vil passe ind i, så vil vi gøre vores bedste for at matche dig med en praktikstilling, som du sent vil glemme.
 
Søg hurtigst muligt – dog senest den 25. november hvis du vil starte til januar. Samtaler afholdes løbende. Den næste praktikperiode begynder medio august og varer t.o.m. medio december, men der er mulighed for stor fleksibilitet i forhold til dit studie. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Praktikken er ulønnet, men der er gratis frokostordning.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 25. november

Frist: 25. november

Info

Virksomhed
GroupM og bureauerne
Stillingsbetegnelse
Praktikplads
Kontakt

Website
Indrykningsdato
24-09-2019
Ansøgningsfrist
25. november
Adresse
GroupM og bureauerne
Kristen Bernikows Gade 1
1105 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.