Kommunikationsrådgiver

Grønbech PR & kommunikation
Grønbech PR & kommunikation
Erfaren kommunikationsrådgiver
Hvis du er vores nye erfarne kommunikationsrådgiver, som vil påtage sig kundeansvar og projektledelse fra dag ét – og i løbet af få måneder også visse udviklingsopgaver – så læs videre.

Du skal være med til at styrke og udvikle vores kommunikationsbureau, hvis formål er, at gøre vores kunder mere synlige og succesfulde med PR, kommunikation og markedsføring.

Hvem er du?
• Du har behov for at få plads til at udvikle dig?

• Du føler måske, du drukner i det store bureau, du sidder hos i dag, og vil prøve kræfter i et mindre bureau, hvor alle bliver set og hørt?

• Du er måske freelancer med en lille kreds af kunder, som du har lyst til at tage med ind i bureauet for at blive en del af noget større?

• ..eller måske har du bare brug for luftforandring?
 

Din baggrund og erfaring gør dig i stand til at:
• Udføre kommunikationsaktiviteter som PR, web-redaktion med tekstproduktion, SoMe-opslag og kampagner, effektmåling- og rapportering

• Yde kommunikationsrådgivning med forretningsforståelse samt udarbejde kommunikationsanalyse og kommunikations- og                 markedsføringsstrategi for kunderne

• Varetage projektledelse, herunder produktionsplaner, budgetter og statusmøder

• Varetage relations baseret kundeansvar med budgetansvar

• Se ny salgsmuligheder hos kunderne, udarbejde oplæg, deltage i salgsmøder, følge op og lukke ordrer

• Bidrage til at styrke Grønbechs kundekreds og relationer ved at kommunikere positivt, tydeligt og ikke mindst tage ansvar for kommende, igangværende og afsluttede opgaver
 

Dine kvalifikationer
Du skal have en kandidatgrad i virksomhedskommunikation (fx cand. Com. eller cand. Merc.) – eller anden uddannelse, hvor eksempelvis PR, intern/ekstern kommunikation, online kommunikation, kommunikation på sociale medier, strategiske kommunikation og/eller markedsføring har været pensum.

Du skal have mindst fire års relevant erhvervserfaring fra andet kommunikationsbureau eller fra en virksomhedsintern kommunikations- eller marketingafdeling.

Du skal dokumentere gode projektlederegenskaber og et højt fagligt niveau. Desuden skal du være god til at formulere dig i tale og skrift på dansk og gerne yderligere et sprog.

Hvem er du som person
Du har et åbent sind og er dedikeret og metodisk. Du er parat til at gå et ekstra skridt, når det er nødvendigt, og du påtager dig det fulde ansvar for dine opgaver. Samtidig er du holdspiller og giver en hånd med hos dine kollegaer, når de har brug for det.

Vi tilbyder
Et spændende og udviklende job, kompetente kollegaer, samt løn efter kvalifikationer og mulighed for at opnå partnerskab i bureauet på lidt længere sigt.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat snarest – egnede kandidater indkaldes til samtale løbende.

Ansøgning
Rekrutteringen sker i samarbejde med Hartelius Human Resource. Send din motiverede ansøgning, CV og referencer til sl@groenbech.com snarest – mere information på www.groenbech.com og hos Susanne på 40330555.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Grønbech PR & kommunikation
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Susanne
Telefon: 4033 0555
Website
Indrykningsdato
30-12-2020
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Grønbech PR & kommunikation
Dragør

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.