Kommunikationsrådgiver

Grønbech
Grønbech
Erfaren kommunikationsrådgiver søges
Er du vores nye erfarne kommunikationsrådgiver, som kan starte hos os 1. august, påtage dig kundeansvar og projektledelse fra dag ét – og i løbet af efteråret også visse ledelsesopgaver? Så er du den erfarne kommunikationsrådgiver, som Grønbech søger til at være med til at styrke og udvikle kommunikationsbureauet, der hjælper dygtige specialistvirksomheder med PR, kommunikation og markedsføring, så de bliver mere synlige og succesfulde.
Du er måske freelancer med en lille kreds af kunder, som du har lyst til at tage med ind i bureauet for at blive en del af noget større. Eller du har opnået erfaring med at tage kundeansvar, projekt- og personaleledelse fra et andet bureau og er klar til at tage næste skridt hos os.
 
Din profil

Du skal have en kandidatgrad i virksomhedskommunikation (fx cand. Com. eller cand. Merc.) – eller anden uddannelse, hvor eksempelvis PR, intern/ekstern kommunikation, online kommunikation, kommunikation på sociale medier, strategiske kommunikation og/eller markedsføring har været pensum.
 
Du skal have mindst fire års relevant erhvervserfaring, evt. fra andet kommunikationsbureau eller fra en virksomhedsintern kommunikations- eller marketingafdeling.
 
Du skal dokumentere gode projektlederegenskaber, et højt fagligt niveau og et åbent sind. Desuden skal du være god til at formulere dig i tale og skrift på dansk og gerne yderligere et sprog.
 
Din baggrund og erfaring gør dig også i stand til at:

• Yde kommunikationsrådgivning med forretningsforståelse, kommunikationsanalyse og kommunikations- og markedsføringsstrategi.
 
• Udføre kommunikationsaktiviteter som eksempelvis PR, web-redaktion med tekstproduktion, SoMe-opslag og kampagner, effektmåling- og rapportering.
 
• Lede projekter og deltage i andre medarbejderes projekter. Herunder arbejde effektivt og registrere timer.
 
• Varetage projektledelse og hen ad vejen også personaleledelse, herunder at varetage produktionsplaner, budgetter og statusmøder.
 
• Varetage kundeansvar med budgetansvar og ansvar for gode relationer.
 
• Varetage salgsaktiviteter og se muligheder, udarbejde oplæg, deltage i salgsmøder, følge op og lukke ordrer.
 
• Bidrage til at styrke Grønbechs kundekreds og relationer ved at kommunikere positivt og tydeligt med kunderne om kommende, igangværende og afsluttede opgaver.
 
Flittig, selvstændig, samarbejdende og metodisk

Grønbech er et mindre men succesfuldt bureau, som arbejder meget lean med vores kunders kommunikation og interne samarbejde. Det er derfor meget vigtigt, at alle medarbejdere er parate til at gå et ekstra skridt, når det er nødvendigt, og i særdeleshed at tage selvstændigt ansvar for deres arbejde. Du skal også være indstillet på at tilegne dig Grønbechs metoder samt samarbejde med bureauets ledelse og nuværende medarbejdere om at tilrettelægge vores arbejde effektivt og servicere vores kunder på den bedste måde inden for de rammer, som vi får givet af dem.
 
Vi tilbyder et interessant og udviklende job

Et spændende fuldtidsjob – i første omgang som et barselsvikariat fra august 2020 – for den rette kandidat venter en fast ansættelse efterfølgende. Løn efter kvalifikationer og mulighed for at opnå partnerskab i bureauet på sigt.
 
Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat 1. august 2020.
 
Ansættelseslængde
I første omgang et barselsvikariat fra august 2020 – for den rette kandidat venter en fast ansættelse efterfølgende. Løn efter kvalifikationer og mulighed for at opnå partnerskab i bureauet på sigt.
 
 
Ansøgning
Send din motiverede ansøgning, CV og referencer til sl@groenbech.com snarest – egnede kandidater indkaldes løbende til samtaler i juni måned – mere information på www.groenbech.com og hos Susanne på 40330555.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: snarest

Info

Virksomhed
Grønbech
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Susanne Lindø
sl@groenbech.com
Telefon: 4033 0555
Website
Indrykningsdato
09-06-2020
Ansøgningsfrist
snarest
Adresse
Grønbech
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Storytelling og videoproduktion

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.