Kommunikations- & marketingmedarbejder

GPV International A/S
GPV International A/S
Kommunikations- & marketingmedarbejder (barselsvikariat)
Har du erfaring med at løse et bredt udvalg af kommunikations- og marketingopgaver, gerne i et internationalt miljø med engelsk som dit primære arbejdssprog? Har du opnået gode resultater i andre jobs, fordi du er dygtig til at forstå modtageren og ved, hvad der er relevant for dem? Og kan du samtidig se dig selv i et pulserende, internationalt miljø hos en af Europas førende elektronikproducenter? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som kommunikations- og marketingmedarbejder (barselsvikariat).
Da vores kommunikations- og marketingmedarbejder går på barsel i starten af august, søger vi pr. 1. august 2022 en dygtig og engageret barselsvikar til at varetage kommunikations- og marketingopgaver indtil sommeren 2023.
 
Det er vigtigt, at du er struktureret og velskrivende. Du tænker både strategisk og får noget fra hånden, og du mestrer at prioritere i de mangeartede opgaver, der havner på dit bord. Vi har en høj faglighed og en behagelig omgangstone, og vi lægger vægt på gensidig tillid, respekt og godt humør.
 
Dine opgaver og ansvarsområder
I jobbet som kommunikations- og marketingmedarbejder er du opsøgende, nysgerrig og tilgår opgaverne struktureret. Din primære opgave vil være at hjælpe vores Head of Communication & Marketing med at planlægge, strukturere og eksekvere på kommunikationsindsatser internt og eksternt. Du er derfor vant til at planlægge, udvikle og til selv at eksekvere på forskellige indsatser.
 
Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:
  • finde, vinkle og skrive de gode historier internt som eksternt inkl. korrekturlæsning og kvalitetssikring

  • opsætte og redigere diverse kommunikationsmaterialer heriblandt nyhedsbreve, invitationer, plakater, brochurer, annoncer m.m. i InDesign

  • udarbejde, opdatere og redigere visuelt fængende præsentationer i PowerPoint

  • indgå i redaktions- og idégrupper for at optimere kommunikationen til vores interessenter

  • bidrage med indhold til GPVs hjemmeside, intranet og sociale medier

  • deltage i planlægningen og eksekvering af events, messer, interne konferencer m.m.

 
Din profil
Som person drives du af at skabe stærke resultater gennem engagement, god planlægning og et velfungerende samarbejde. Du er udpræget holdspiller, positiv med masser af ”can do” attitude , og så er du detaljeorienteret, serviceminded og fleksibel. Du skriver godt og fængende, du arbejder selvstændigt, og så er du god til at omsætte strategier til konkrete produkter.
 
Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring som kommunikations- og marketingmedarbejder og måske også erfaring som projektleder, gerne i en international organisation indenfor B2B. Du har en relevant videregående uddannelse indenfor kommunikation, marketing, journalistik eller lign.
 
Desuden tænker vi, at du:
  • er erfaren bruger af Adobes designprogrammer, primært InDesign og Photoshop

  • er erfaren bruger af Microsoft Office-pakken, særligt Powerpoint, Word og Excel

  • har flair for at skrive.

 
Vi tilbyder
Du bliver en del af en spændende og mangfoldig organisation med over 4.000 medarbejdere fordelt på 12 fabrikker i otte lande. Vi tilbyder et alsidigt og udviklende kommunikations- og marketingjob på vores hovedkontor i Vejle.
 
Interesseret?
Så send din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Communication & Marketing Mette Jørvad på 20 90 26 59. Vi kalder til samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen.
 
Vores kollega går på barsel i starten af august, og vi ansætter barselsvikaren pr. 1. august 2022.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
 
Om GPV
GPV blev grundlagt i Danmark i 1961 og er i dag en af Europas førende elektronikproducenter. GPV er en kundedrevet EMS-partner (Electronics Manufacturing Services) med løsninger indenfor elektronik, kabeltræer, mekanik og box-build til kunder i hele verden inden for high mix/low-medium volumenproduktion. GPV har hovedkontor i Danmark og produktionsfaciliteter i Danmark, Schweiz, Tyskland, Østrig, Slovakiet, Sri Lanka, Thailand og Mexico. GPV har en årlig omsætning på ca. 3.2 mia. kroner og beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere. GPV har siden 2016 været ejet af det danske industrikonglomerat Schouw & Co.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Snarest muligt

Frist: Snarest muligt

Info

Virksomhed
GPV International A/S
Stillingsbetegnelse
Kommunikations- & marketingmedarbejder
Kontakt
Mette Jørvad
Telefon: 2090 2659
Website
Indrykningsdato
25-05-2022
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Adresse
GPV International A/S
Lysholt Allé 11
7100 Vejle

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.