Digital marketing- og SoMe-specialist

Gorrissen Federspiel
Gorrissen Federspiel
Digital marketing- og SoMe-specialist
Har du styr på paid, owned og earned? Har du æstetisk sans, når det kommer til skrevne og visuelle budskaber? Er du god til at navigere på digitale platforme? Og har du lyst til at udfolde dit talent hos ét af advokatbranchens største og førende firmaer? Så er det måske dig, vi leder efter til vores kommunikationsafdeling.

Vi møder i stigende grad vores klienter, samarbejdspartnere, kommende medarbejdere og andre eksterne interessenter via digitale og sociale kanaler, og vi vil gerne øge vores synlighed og gøre den endnu skarpere. Vi tænker kommunikation integrereret på tværs af aktiviteter, målgrupper og kanaler – og vi værdsætter et stærkt udtryk, der kommunikerer vores virksomhed, uanset hvor vores interessenter møder os.

 

Jobbet

Du bliver en del af kommunikationsafdelingen – et fagligt stærkt team – hvor vi varetager en bred vifte af kommunikations- og marketingopgaver. I jobbet som digital marketing- og SoMe-specialist får du ansvaret for at drive og udvikle vores digitale og sociale kanaler på tværs af målgrupper. Du skal have øje for god content og relevante budskaber og have erfaring med at drive kommercielle kampagner.

Det er spændende arbejde med mange facetter, og du får god mulighed for at præge og udvikle vores digitale tilstedeværelse og kommunikation. Du vil også få indflydelse på din egen hverdag og dine arbejdsopgaver, som bl.a. omfatter:

 

 • Udvikling af indhold og budskaber til LinkedIn, Facebook og Instagram – herunder også redigering af billeder og videoindhold

 • Opsætning og styring af kampagner i sociale kanaler og Google Ads

 • Sikre integration af SoMe i vores arbejde med Employer Branding

 • Engagere dine kolleger i Employee Advocacy

 • Bidrage til udviklingen af vores hjemmeside, udsendelse af nyhedsbreve, understøtte afholdelsen af virtuelle arrangementer og webcasts i samarbejde med teamet

 

Din profil

Din dagligdag hos os vil indebære en bred kontaktflade ud i organisationen, hvor du henter inspiration og input, og hvor du understøtter dine kolleger. Du trives med vekslende opgaver og det er naturligt for dig at tænke udvikling. Du har styr på dine digitale færdigheder – og du er ikke bange for at tilegne dig nye. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet, og du motiveres af at lære nyt og arbejde sammen med engagerede kolleger.  

Vi forestiller os, at du har gjort dig dine første erfaringer i en tilsvarende stilling eller på et bureau og kommer med minimum 1-2 års erfaring fra en fuldtidsstilling. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med kommercielle budskaber for en vidensvirksomhed, og at corporate kommunikation ikke er uvant for dig. Endelig har du en relevant kommunikationsfaglig uddannelse – og så tror du på, at du kan gøre en forskel for Gorrissen Federspiel.

 

Du kommer desuden med dokumenteret erfaring i:

 • Betalte kampagner på Instagram og Facebook – og formentlig også LinkedIn

 • Optagelse af billeder og video

 • Anvendelse af professionelle værktøjer fx Adobe Photoshop og Premiere Pro til redigering af billeder og video

 • Lettere grafisk opsætning fx via InDesign, Illustrator mv.

 • Opsætning og vedligeholdelse af webcontent i CMS

 • Værktøjer til styring af employee advocacy fx Sociuu

 

Om os

Hos Gorrissen Federspiel arbejder vi i fællesskab ud fra en vision om, at vi vil være et advokatfirma i en liga for sig. For os betyder det, at vi har de mest tilfredse klienter, som vælger os for vores dybe faglighed og vores ordentlighed. Det betyder også, at vi har de dygtigste og mest engagerede medarbejdere. Det er én af vores fornemmeste opgaver at tiltrække branchens bedste talenter og sikre optimale rammer for, at vores medarbejdere kan trives, udvikle sig og have et spændende og udfordrende arbejdsliv. Derfor er fleksibilitet, udvikling og balance centrale elementer i tilgangen til vores medarbejdere.

 

Ansøgning

Fristen for at ansøge er fredag den 2. oktober, og du uploader din ansøgning via vores hjemmeside. Vi holder samtaler løbende og forbeholder os retten til at ansætte før fristens udløb. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior HR-konsulent Mette Thording på 33414105.

Alle, der har et talent, kan dygtiggøre sig hos Gorrissen Federspiel. Vi vurderer såvel nuværende som kommende medarbejdere på baggrund af deres kompetencer og skeler ikke til social baggrund, kultur, køn, etnicitet, religion, alder, hudfarve eller seksualitet. Vi har og ønsker en mangfoldig medarbejdersammensætning.

 

Gorrissen Federspiel er et af Danmarks største advokatfirmaer. Vi beskæftiger ca 500 medarbejdere, heraf 280 jurister, og vi tilbyder rådgivning inden for alle erhvervsrelaterede områder.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 2. oktober

Frist: 2. oktober

Info

Virksomhed
Gorrissen Federspiel
Stillingsbetegnelse
Digital marketing- og SoMe-specialist
Kontakt
Mette Thording
Telefon: 3341 4105
Website
Indrykningsdato
03-09-2020
Ansøgningsfrist
2. oktober
Adresse
Gorrissen Federspiel
Axel Towers. Axeltorv 2
1609 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.