Kommunikationspraktikant

Golden Days Sekretariat
Golden Days Sekretariat
Kommunikationspraktikant til Golden Days Sekretariat
Brænder du for at formidle videnskab og kulturhistorie igennem events? Så er du måske vores nye praktikant i foråret 2020, som vil arbejde med især festivalerne Bloom og Golden Days.
Hos Golden Days Sekretariatet får du et praktikophold i et af Danmarks førende huse inden for kommunikation, konceptudvikling og formidling af kultur, historie og videnskab. I praktikperioden vil du især arbejde med eksekvering af kommunikationsarbejdet omkring festivalerne Bloom og Golden Days samt Genforeningen 2020.
 
Golden Days Sekretariatet søger en praktikant, som både ønsker at få kendskab til kommunikationsarbejdet omkring festivaler og events og som har gåpåmod, når det kommer til koordineringsopgaver. Det er en fordel, at du elsker tekst og gerne vil styrke dine kompetencer indenfor PR, sociale medier m.m., at du er idérig, når det kommer til koncepter, og at du hjemmevant orienterer dig i kultur- og mediebranchen.

Arbejdsområder
Som praktikant i foråret 2020 kommer du til at være tilknyttet kommunikationsteamet, der arbejder på tværs af alle Golden Days Sekretariatets projekter som festivalerne Golden Days og Bloom samt Genforeningen 2020 og foreningen Museer i København og Omegn. Dine arbejdsområder vil bl.a. være:
 • Sociale medier. Udvikle og producere indhold til vores SoMe-platforme i både tekst, billede og video
 • PR. Skrive pressemeddelelser og varetage pressekontakt med medier og samarbejdspartnere
 • Tekst. Skrive fængende tekster til kampagner, websites, festivalprogrammer og kulturmagasiner
 • Koncept og kampagner. Idéudvikle og finde på rammende navne og indhold til vores arrangementer og andre kulturprodukter
 • Research. Lave baggrundsresearch og analyser
Vi bestræber os på at tilpasse de konkrete arbejdsopgaver til dine interesse- og kompetenceområder, og afholder løbende statusmøder, hvor dine kommende opgaver tilpasses dine interesser og din tid.
 
Din profil
 • Relevant uddannelse. Du er i gang med en relevant videregående uddannelse fra KU, CBS, RUC, DMJX eller lignende, hvor praktik er meritgivende.
 • Sproglig kreativ og præcis. Du elsker at sysle med tekster, der skaber opmærksomhed og brænder sig fast. Du skriver formfuldendt og kreativt, og vil gerne udvikle dit sprog yderligere.
 • Tekniske kompetencer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Photoshop, InDesign, videoredigering, Facebook Business Manager eller lignende programmer.
 • Overblik. Du kan holde tungen lige i munden, når du navigerer i projekter med mange opgaver og interessenter.
 • Udsyn. Du er storforbruger af kultur og medier og holder dig opdateret på tendenser og trends, som kan være med til at præge og skubbe vores sekretariat i nye retninger.
 • Personlighed. Du er udadvendt, har et solidt drive, en inspirerende personlighed og sans for humor – og så er du ikke bleg for at slippe Facebook Business Manager for en stund, hoppe i et par sneakers og slæbe ølkasser med os andre under arrangementsafviklinger.

Din praktikperiode hos os
Praktikperioden har en varighed på fem måneder fra februar eller marts.

Praktikken er ulønnet og som udgangspunkt 30 timer (fire dage) om ugen. Timetal - og varighed -aftales afhængigt af din uddannelses rammer samt evt. studiejob og studieopgaver.

Du kommer til at gennemgå et læringsforløb med en stejl læringskurve, som vi løbende diskuterer og tilpasser til dine interesser, erfaringer og kompetencer. Du kommer til at dele hverdag med et hold søde og dedikerede kollegaer, der alle er klar på at lære fra sig, sludre over den daglige fællesfrokost og næppe takker nej til et glas fredagsvin.
 
Om Golden Days Sekretariat
Golden Days Sekretariat er et af landets førende huse inden for konceptudvikling og formidling af kultur, historie og videnskab. Vi har 25 års erfaring med kulturformidling og udviklingen af festivaler og events, hvor svært tilgængelige stofområder åbnes op og gøres relevante for et bredt publikum.
 
Golden Days Sekretariat er en erhvervsdrivende fond. Vores hovedaktiviteter er den tilbagevendende kulturhistoriske festival Golden Days, der hvert år har mere end 30.000 besøgende til mere end 200 arrangementer samt natur- og videnskabsfestivalen Bloom, der i 2020 foregår for 4. gang den 16.-17. maj i Søndermarken. Vi er også sekretariat for museumsforeningen Museer i København og Omegn samt operatør på fejringen af Genforeningen 2020 i København.
 
Du kan læse mere om Golden Days på www.goldendays.dk og om Bloom på www.bloom.ooo.

Kontakt
Yderligere oplysninger fås hos projektleder Eva Laksø, der kan kontaktes på 40471643 eller eva@goldendays.dk.
 
Din ansøgning
Send en kort motiveret ansøgning, CV, eksamenspapirer og gerne et par eksempler på enten dit skriftlige arbejde eller medieproduktioner til eva@goldendays.dk. Vi indkalder løbende til samtale, så send hellere din ansøgning før end siden.
Deadline for modtagelse af ansøgningen: 1. december 2019.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. december

Frist: 1. december

Info

Virksomhed
Golden Days Sekretariat
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspraktikant
Kontakt
Eva Laksø
eva@goldendays.dk
Telefon: 40471643
Website
Indrykningsdato
05-11-2019
Ansøgningsfrist
1. december
Adresse
Golden Days Sekretariat
Nørregade 6
1165 København K.

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.