Programmedarbejder

Golden Days
Golden Days
Golden Days søger kreativ, velskrivende og nysgerrig programmedarbejder
Vil du være med til at udvikle en af landets førende kultur- og historiefestivaler? Kan du formidle emner som 1. verdenskrig, moderne ungdomskultur og antikken på en levende måde? Og kan du tænke i stærke koncepter og kulturformater og samtidig skrive en knivskarp fondsansøgning? Så er du måske den indholdsstærke programmedarbejder, vi leder efter, til den kulturhistoriske festival Golden Days.
Golden Days Sekretariatet er i dag et af landets førende huse inden for konceptudvikling og formidling af kultur, historie, kunst, natur og videnskab. Vi har 25 års erfaring med at skabe festivaler, events og kommunikation, der åbner svært tilgængelige stofområder op og gør dem relevante for et bredt publikum. Vi søger nu en empatisk, nysgerrig og kreativt tænkende person, der kan bidrage til den fortsatte udvikling af festivalflagskibet Golden Days. Festivalen afvikles hvert år i september under vekslende historiske temaer og præsenterer et festivalprogram på omkring 200 arrangementer, der udvikles sammen med en bred vifte af samarbejdspartnere.
 
Vi er på udkig efter en programmedarbejder, der i samarbejde med det øvrige festivalteam og vores mange samarbejdspartnere skal udvikle stærkt indhold og nytænkende formidlingsformater, der gør Golden Days til en vedblivende markant spiller på den danske kulturscene. Vores nye kollega har et hjerte, der banker for kultur, historie, kunst og videnskab – og har ligeledes erfaring med og ideer til, hvordan man får kulturen ud til endnu flere gennem både tekst, live-arrangementer og diverse partnerskaber.
 
Den ideelle kandidat har en trænet pen, sans for struktur og et videbegær angående både kulturhistoriske emner og nye tendenser inden for event- og festivalbranchen. Måske er du nyuddannet eller har nogle års erfaring fra et lignende job.
 
Om dig
  • Du er idérig, har blik for godt indhold og brænder for at formidle kultur, historie og viden til et bredt publikum

  • Du er velskrivende og har mod på at give dig i kast med både arrangementstekster, pressemeddelelser og fondsansøgninger

  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og kan fordybe dig i både research og tekstarbejde

  • Du har gåpåmod, er opsøgende og ikke bleg for at komme med input og nye ideer

  • Du har udsyn, orienterer dig bredt og er nysgerrig på den offentlige samfundsdebat og det aktuelle kulturlandskab

  • Du har en videregående uddannelse, måske fra et humanistisk studie som historie, litteraturvidenskab, dansk eller idéhistorie – men vi er meget åbne for, at du kan komme andre steder fra
     

Vi tilbyder
En dynamisk og afvekslende hverdag i et lille manøvredygtigt team, der arbejder målrettet efter at udvikle borgernes kendskab til samt formidlingen af kultur og historie. Som vores nye kollega bliver du en del af et kreativt, socialt og dybt fagligt fællesskab med kontor i hjertet af København, hvor alle hjælper til – også med at slæbe ølkasser. Du vil dele hverdag med et hold af søde og dedikerede kollegaer, der alle er klar på at lære fra sig, sludre over den daglige fællesfrokost og næppe takker nej til et glas fredagsvin.
 
Foruden Golden Days står sekretariatet bag Bloom – festival om natur og videnskab, vi varetager sekretariatsfunktionen for Museer i København og Omegn og løser opgaver for organisationer og virksomheder som Ørsted, Kronborg Slot, Fonden Roskilde Festival og Bikubenfonden.
 
Praktik
Stillingen er som udgangspunkt en deltidsstilling på 30 timer, der er begrænset til et års varighed med mulighed for forlængelse. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. oktober 2021. Lønnen fastsættes i henhold til dine kvalifikationer. Bemærk: Vi er ikke lønførende.
 
Send ansøgning, cv, eksamenspapirer og evt. eksempler på tidligere arbejde senest 16. august kl. 12.00 til info@goldendays.dk. Yderligere oplysninger vedr. stillingen kan fås hos projektleder for Golden Days, Sofie Vadstrup Harder på telefon 25884742.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 16. august

Frist: 16. august

Info

Virksomhed
Golden Days
Stillingsbetegnelse
Programmedarbejder
Kontakt
Sofie Vadstrup Harder
Telefon: 2588 4742
Website
Indrykningsdato
19-07-2021
Ansøgningsfrist
16. august
Adresse
Golden Days
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.