Kommunikationskonsulent

Gigtforeningen
Gigtforeningen
Kommunikationskonsulent til støttekommunikation
Kan du skrive så følelserne driver, engagere så støttekronerne flyder og sætte rammerne for en strategi, der skaber resultater, så er du den kommunikationskonsulent vi er ude efter til vores støttekommunikation. Gigt er en overset folkesygdom, men rent faktisk har over 700.000 mennesker gigt. Vil du hjælpe os med at række ud til dem og engagere dem i sagen?

Om jobbet
Gigtforeningen står midt i udviklingen af en mere effektiv støttekommunikation for at styrke dialogen med potentielle medlemmer og støtter. Rigtig mange med gigt er i kontakt med Gigtforeningen. Vi ønsker at en større andel end i dag benytter vores tilbud og bakker Gigtforeningens arbejde op økonomisk. Som kommunikationskonsulent på støttekommunikation bliver du ansvarlig for at drive udviklingen af en ny strategi for kommunikation på tværs af vores digitale og analoge fundraising aktiviteter og kontaktpunkter med fokus på effektiv konvertering. Du skal også eksekvere den i samarbejde med fundraising-afdelingen.

Hovedopgaver du skal løfte

  • Drive udviklingen og implementeringen af en strategi for støttekommunikation

  • Udvikle og implementere indhold i nye brugerrejser der øger konverteringen

  • Udarbejde indhold til hjemmesider på støtteområdet, e-mailkampagner, SoMe annoncer, lead-kampagner med rådgivning om gigt, rykkere og velkomstmateriale, manus til telemarketing og julekort mm.

Vi forventer at du

  • Har en god forståelse for fundraising og konvertering

  • Er god til at skrive med følelse, nærvær og appel

  • Kan arbejde med målgrupper og brugerrejser med udgangspunkt i test og data

  • Har erfaring med projektledelse og kontakt til leverandører og samarbejdspartnere

  • Er rigtig god til at samarbejde og kan bygge bro mellem forskellige fagligheder

  • Har en kommunikations- og eller marketingsuddannelse, og mindst to års relevant erfaring, gerne fra en NGO

  • Er ambitiøs, grundig, skarp på deadlines og kan grine af dig selv.

Om afdelingen
Du bliver en del af Kommunikation, hvor du får 14 kolleger, der arbejder med presse, hjemmeside, magasiner, nyhedsbreve, kampagner, støttekommunikation og taler. Vi lægger vægt på høj faglighed, åbenhed over for andre måder at gøre tingene på, og et humoristisk blik på os selv og vores bedrifter. Du skal også arbejde tæt sammen med Fundraising og deltage i nogle af deres interne møder, og du bliver en central spiller i at realisere fundraisingstrategien. Vi kan tilbyde et job med mulighed for at skabe noget nyt og afgørende inden for brugerrejser og støttekommunikation, og samtidig hjælpe mennesker med gigt.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Susse Maria Holst på tlf. 24 85 40 54. Stillingen er til besættelse pr. 1. februar 2022. Ansøgning og CV sendes til job@gigtforeningen.dk. Skriv "Støtte-kom" i emnefeltet. Ansøgningsfrist er den 2. december 2021 kl. 12.00. Første runde samtaler er den 8. december 2021.

Gigtforeningens sekretariat er en bred tværfaglig organisation med et attraktivt arbejdsmiljø. Vi tilbyder 37 timers arbejdsuge inkl. frokost samt pensionsordning med sundhedsforsikring. Læs mere om os, hvis du vil være med til at arbejde for bedre vilkår og muligheder for de 700.000, der har problemer med led, ryg og muskler.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 2. december

Frist: 2. december

Info

Virksomhed
Gigtforeningen
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Susse Maria Holst
Telefon: 2485 4054
Website
Indrykningsdato
17-11-2021
Ansøgningsfrist
2. december
Adresse
Gigtforeningen

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.