Kampagne- og projektleder

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
Kampagne- og projektleder
Et af Skandinaviens største og – måske - mest spændende partnerejede kommunikationsbureauer, Geelmuyden Kiese, ansætter endnu en projektleder, der kan drive projekter fra A-Z.

I Geelmuyden Kiese oplever vi en voksende interesse for vores rådgivning. Kunderne rækker ud til os, fordi vi har kompetencerne, organisationen og mangfoldigheden til at finde løsninger på store og ofte vigtige samfundsrelaterede problemstillinger. Og kunderne ved, at vi kan eksekvere på aftaler. Hvis du kan drive komplekse projekter, styre et mangfoldigt team af dygtige kommunikationsrådgivere og konsulenter, er udstyret med holdningen at intet er for stort og intet er for småt og samtidig har en dyb interesse for kundens maskinrum, så bliver du vores næste projektleder.

Om stillingen:
Vores projekter udvikles ofte i tæt tværfagligt og tværskandinavisk samarbejde med Geelmuyden Kieses specialister inden for kampagne, kreativ udvikling, sociale medier og PR i bred forstand.

Du får ansvaret for at drive projekter inden for et bredt spektrum af brancher og problemstillinger. Under projektudviklingen skal du bidrage til at omsætte strategiske målsætninger til skræddersyede kommunikationsindsatser og projektplaner. Som projektleder er du tæt på kunden, når projektplanerne eksekveres, du rådgiver kunder om processer, og du styrer de interne ressourcer og kompetencer, så alle indsatser søsættes og kommer i land.

Du vil blive en del af projektleder-teamet, der pt. består af fire projektledere og en teamleder.

Af konkrete opgaver kan nævnes:

 • Udvikling af kampagneplaner samt håndtering af f.eks. film- og fotoproduktion, hjemmesideudvikling og SoMe content.

 • Medudvikling af strategi og koncepter.

 • Udarbejdelse af briefs til både kunder og øvrige projektdeltagere.

 • Projektledelse, herunder sikre fremdrift i projekter, styringen af alle teammedlemmer, styre projekternes økonomi og udarbejdelse af faktureringsgrundlag.

 • Bidrage til udbuds- og tilbudsskrivning og andre salgsaktiviteter.

 • Udarbejde projektstatus og gennemføre projektstatusmøder.

 • Mødeledelse.

Det er vigtigt, at du har:

 • En kommunikationsfaglig uddannelse – gerne på akademisk niveau.

 • Godt kendskab til en mangfoldighed af brancher, herunder også politisk funderede organisationer – gerne gennem tidligere arbejder/projekter.

 • Erfaring med at koordinere f.eks. filmproduktion, udvikling af hjemmesider og SoMe content.

 • Grundlæggende forståelse for og kan manøvrere i organisatoriske processer.

 • En brændende interesse for at lykkes med kunden.

 • Den troværdighed og ihærdighed, der gør, at kunderne lytter til dine råd.

 • Minimum 4-5 års erfaring med at eksekvere komplekse projekter – gerne fra et kommunikationsbureau.

Du har overskud – også når det går stærkt - og du følger altid opgaven til dørs. Du arbejder grundigt, optræder med stor autoritet, er god til at støtte teammedlemmer og har opmærksomheden rettet mod at eksekvere. Du hylder mangfoldighed, og du deler vores værdier om åbenhed, mod, integritet og humor.

Vi tilbyder:
Geelmuyden Kiese i Danmark får du 40 ambitiøse og teamorienterede kollegaer. Du får arbejdsplads i hjertet af det gamle København i Jorcks Passage, tæt på offentlig transport, cafeer og byens puls. Vi bor i flotte, lyse lokaler med et åbent kontormiljø, og vi hjælper hinanden med at få trivsel og travlhed til at gå hånd i hånd.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn med pensionsordning og sundhedsforsikring, kontant tilskud til motionsordning, en sund frugt- og frokostordning samt en række faglige og sociale aktiviteter.

Søg jobbet:
Send en kort motiveret ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger til job.pl@gknordic.com. Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at søge stillingen. Sidste frist for ansøgninger er fredag den 1.oktober.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte lederen af projektteamet Lene Sandal Gadegaard på telefon 29 24 23 27 eller e-mail lene.gadegaard@gknordic.com.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og vores kunder. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om GK:
Geelmuyden Kiese er Skandinaviens største partnerejede kommunikationsbureau med mere end 100 kollegaer i København, Oslo og Stockholm. 

Geelmuyden Kiese er et fullservice kommunikationsbureau, og udgangspunktet for vores arbejde er altid en dyb indsigt i samfundet og i de forandringer, som præger det.

Læs mere om Geelmuyden Kiese på www.gknordic.com

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. oktober

Frist: 1. oktober

Info

Virksomhed
Geelmuyden Kiese
Stillingsbetegnelse
Kampagne- og projektleder
Kontakt
Lene Sandal Gadegaard
lene.gadegaard@gknordic.com
Telefon: 2924 2327
Website
Indrykningsdato
10-09-2021
Ansøgningsfrist
1. oktober
Adresse
Geelmuyden Kiese
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.