kampagnestrateg

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
KAMPAGNESTRATEG OG -RÅDGIVER TIL FORSVARET
Vil du være med til at styrke Forsvarets rekrutteringskampagner? Marketingsektionen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse søger en ny kampagnestrateg, der i tæt samarbejde med Forsvarets myndigheder og reklame- og mediebureauer kan sikre, at Forsvarets uddannelser markedsføres optimalt i den unge målgruppe.

Om os
I Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) arbejder vi med alle aspekter af HR – herunder rekruttering. Vi arbejder bl.a. med markedsføring af og rekruttering til Forsvarets job og uddannelser, afprøvning af kvalificerede ansøgere, ansættelser, afskedigelser samt forvaltning af værnepligtsordningen. 

Marketingsektionen, hvor stillingen er ledig, er geografisk placeret i FPS’ hovedkontor i Ballerup. Herfra markedsfører vi Forsvarets job, uddannelser og elevpladser for at rekruttere de bedste medarbejdere til Forsvaret – og opfylde Forsvarets rekrutteringsbehov. Vi udvikler og tilrettelægger branding- og rekrutteringskampagner, messeaktiviteter, arrangementer, indsatser på sociale medier og andre interne og eksterne rekrutteringsaktiviteter for målgrupper i alderen 18-29 år – ofte i tæt samarbejde med Forsvarets værn, skoler og tjenestesteder samt eksterne leverandører som kommunikations-, reklame- og mediebureauer.

Vi er 18 medarbejdere i sektionen – i både militære og civile stillinger - og arbejder i et dynamisk og udviklingsorienteret miljø med mange interessenter. Opgaverne spænder fra fordybelse, udvikling og analyser til hurtig ekspedition og korte deadlines. 

Du vil indgå i Strategiteamet med fem engagerede kollegaer, der til daglig varetager såvel den strategiske som dele af den udøvende rekrutterings- og brandingindsats for Forsvarets uddannelser. Teamet består af specialister inden for kommunikation, marketing, mangfoldighed og markedsanalyse, der med deres forskellige faglighed bidrager til at kvalificere rekrutteringen til Forsvarets mere end 40 militære uddannelser med markedsføring.

Vi lægger vægt på høj faglighed, gode relationer til hinanden og vores kunder, evnen til brobygning mellem reklame og virkelighed og mellem Forsvaret og vores unge målgrupper. Vi er udviklings- og resultatorienterede og vægter at arbejde mod fælles løsninger gennem samarbejde med kolleger, kunder og leverandører med vidt forskellige perspektiver og fagligheder.

Om stillingen
Din opgave er at igangsætte og styre indsatser for at understøtte rekrutteringen – herunder at planlægge, koordinere, udvikle og eksekvere kampagner og andre betalte indsatser i tæt samarbejde med vores reklame- og mediebureauer, de øvrige teams i sektionen og med vores kunder i de tre værn, på Forsvarsakademiet og på Forsvarets skoler.  

Som kampagnestrateg arbejder du i krydsfeltet mellem branding, marketing og rekruttering. Fokus ligger især, når strategien lægges, konceptet udvikles, kernefortællingen skrives og aktiviteterne skabes. Sammen med bureauerne udvikler du den bedste opgaveløsning og sikrer balancen mellem på den ene side relevant, tidssvarende og effektiv markedsføring og på den anden side et autentisk billede af Forsvarets uddannelser, som kunden kan se sig afspejlet i. 

Stillingen indeholder følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Ansvar for den årlige rekrutteringskampagne for Officersuddannelsen.
   
 • Ansvar for flere mindre indsatser for Forsvarets øvrige uddannelser.
   
 • Igangsættelse og styring af fx målgruppeundersøgelser, markedsundersøgelser, input fra relevante myndigheder mv. for at kvalificere indsatserne.
   
 • Bidrage til implementering af Rekrutteringskonceptet for Forsvarets uddannelser internt i Forsvaret. 
   
 • Indgå i kommunikative netværk på tværs af enheder og styrelser med henblik på at udvikle netværk og tilegne sig relevant viden og erfaring indenfor kommunikations- og rekrutteringsområdet.
   
 • Rådgivning om kampagner og markedsføring internt i Forsvaret.
   
 • Sagsbehandling og projektledelse inden for eget og teamets ansvarsområde.
 

Om dig
Du har en lang videregående uddannelse indenfor kommunikation og/eller markedsføring

Du har kampagneerfaring med min. 2 års erfaring med planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af større holdningsbearbejdende kampagner – gerne med erfaring fra bureau, fx som rådgiver eller planner.

Du har erfaring og trives med projektledelse og interessenthåndtering, gerne fra en politisk styret organisation eller fra samarbejde med politiske styrede organisationer. 

Du er kyndig i både skriftlig og mundtlig formidling og er hjemmevant i hele Microsoft Office-pakken og i relevante projektledelsessystemer. 

Du tilfører værdi til teamet, fordi du både er indholdsstærk, har god forretningsforståelse og strategisk sans, og du er god til at drive opgaver fra start til slut. Du er en god taktiker, der kan føre strategier ud i livet og sikre udvikling og implementering af konkrete løsninger. 
Du forstår at samarbejde tæt, skabe ejerskab og bidrage til et stærkt fællesskab med udvikling af de bedste løsninger i fokus. 
Du er nytænkende og samtidig struktureret. Du værdsætter at inddrage andres faglighed, erfaringer og synsvinkler i udviklingen af fælles løsninger. 

Det vil være en fordel, men ikke et krav, 

 • At du har erfaring fra uddannelses- og/eller rekrutteringsområdet. 
   
 • At du har militær erfaring fra værnepligt eller andre militære uddannelser i Forsvaret.
   
 • At du har erfaring med sagsbehandling i en politisk styret organisation, fx fra ansættelse i et ministerium, en styrelse eller andet – herunder erfaring med sagsbehandling.

Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Der er til stillingen knyttet et anciennitetsafhængigt kvalifikationstillæg. Afhængig af kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Det er til jobbet tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Strategiteamet Chefkonsulent Gitte Holler Colding på mobil 32 66 52 58 eller Sektionschef Major Anders Christian Bech på mobil 32 66 52 57. 

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Martin Fyrstenberg på telefon 32 66 59 00.

Ansøgningsfristen er 24. juni og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende – dog med fokus på uge 25 og uge 26.

Stillingen forventes besat pr. 01. september.

Vi vil bede dig søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. Husk at gøre opmærksom på dette i ansøgningen.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og ministerområdets øvrige myndigheder løser nogle helt særlige opgaver for rigets sikkerhed – nogle gange med livet som indsats. Vi bidrager til den operative kerneopgave ved at rekruttere og fastholde kompetente mænd og kvinder til mere end 40 uddannelser og 20.000 stillinger. Og vi yder en helt særlig indsats over for vores veteraner og deres familier. Det stiller særlige krav til os som HR-organisation. 

Vores verden drejer sig om den operative kerneopgave, og vi understøtter alle lige fra den værnepligtige til forsvarsministeren. Det kræver, at vi har et stærkt tværfagligt HR-miljø med specialer inden for militærfaglighed, psykologi, rekruttering, marketing, arbejdsmiljø, jura, mangfoldighed og meget mere. Og vi står klar, når det gælder - også uden for almindelig åbningstid. Vi har hovedsæde i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på fmn.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. juni

Info

Virksomhed
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Stillingsbetegnelse
kampagnestrateg
Kontakt
Gitte Holler Colding
Telefon: 3266 5258
Website
Indrykningsdato
09-06-2021
Ansøgningsfrist
24. juni
Adresse
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Ballerup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.