Strategisk Kommunikationsrådgiver

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Strategisk kommunikationsrådgiver med skarpe SoME- og digitale kompetencer
Er du skarp på brugen af sociale medier – og en god rådgiver, når det gælder kommunikation og kampagner? Kan du arbejde strategisk – og har du blik for den rigtige brug af digitale kanaler? Så har vi jobbet til dig.

I Forsikring & Pensions Kommunikation & Public Affairs-afdeling har vi ansvar for kommunikation, public affairs, sociale medier, hjemmesider, kampagner og større events. Vores vigtigste rolle er at skabe synlighed og resultater på tværs af kanaler på vegne af vores medlemmer. Det gælder både vores politiske arbejde og de mange forbrugerværktøjer, som vi leverer på vegne af branchen.

Nu mangler vi en stærk kommunikationsprofil, som kan styrke vores afdeling.


Dine vigtigste opgaver bliver at:

 • udvikle og drive F&P’s SoMe indsats. Fra at lave opslagene i det daglige – til at udvikle strategien, planlægge indhold og rådgive dine kolleger
   
 • bidrage med strategisk kommunikationsplanlægning og sikre helhed og høj kvalitet i vores digitale kommunikation, hvor du også får det strategiske ansvar for vores hjemmeside og vores andre sites
   
 • fungere som vores interne kommunikationsrådgiver i organisationen
   
 • bidrage til kommunikationsstrategi og kampagneaktiviteter for Forsikringsguiden
   
 • deltage bredt i afdelingens øvrige opgaver, fx planlægning af vores årsmøde.


Du er den rette kandidat, hvis du:

 • har en uddannelse med fokus på kommunikation og kampagner
   
 • har erfaring med at arbejde med SoMe-kampagner fra et bureau, en interesseorganisation eller en lignende organisation måske via et studiejob
   
 • har et godt blik for kommunikation generelt og særligt har blik for det visuelle udtryk
   
 • har interesse for politiske processer
   
 • er god til at netværke med forskellige interessenter – både fagligt og politisk
   
 • har godt humør, er en god kollega og kan lide at samarbejde og vil være med til at udvikle F&P som organisation og arbejdsplads.
   
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte direktør Per Geckler Møller pgm@forsikringogpension.dk eller 2949 4434.


Om os
Forsikring & Pension er brancheorganisationen for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark, og vi arbejder hver dag for at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer – så de kan skabe størst mulig værdi for deres kunder, danskerne. Det gør vi både ved at udvikle og levere værktøjer og løsninger til vores medlemmer og ved at arbejde for, at vi nu og i fremtiden har en stærk og velfungerende forsikrings- og pensionssektor. Det er vigtigt for vores velfærdssamfund.


Hos Forsikring & Pension kommer du til at arbejde sammen med 140 kollegaer i Tuborg Havn. Vi værner om den høje faglighed, da den er afgørende for, at vi kan varetage forsikrings- og pensionsbranchens interesser. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, og at vi har det godt sammen. Derfor arbejder vi løbende på, at Forsikring & Pension er en god og sund arbejdsplads, hvor vi trives. Det betyder også, at vi har fokus på kompetenceudvikling og dine muligheder for at præge, hvordan dine arbejdsopgaver skal udvikle og udfolde sig.

Læs mere om Forsikring & Pension som arbejdsplads på www.forsikringogpension.dk.


Sådan ansøger du
Send din ansøgning med relevante bilag, så vi har den senest den 20. juni 2021. Vi forventer at holde første samtalerunde den 23.-24. juni og anden samtalerunde den 28. juni ved fysisk møde. Der kan indgå en opgave på anden samtale. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. august 2021. Vi anvender personlighedstesten Neo PI-R.


Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaber. Vi varetager branchens interesser og arbejder for, at branchen bliver kendt for sit bidrag til at løse nogle af de største udfordringer, det danske og internationale samfund står over for. Det drejer sig om velfærd og tryghed for den enkelte dansker, og det drejer sig om bæredygtighed og den nødvendige grønne omstilling.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. juni

Info

Virksomhed
Forsikring & Pension
Stillingsbetegnelse
Strategisk Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Per Geckler Møller
pgm@forsikringogpension.dk
Telefon: 2949 4434
Website
Indrykningsdato
31-05-2021
Ansøgningsfrist
20. juni
Adresse
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.