kommunikationsmedarbejder

Fors
Fors
Teamplayer med passion for ekstern kommunikation og øje for skæve vinkler
Har du din kommunikative værktøjskasse i orden, og forstår du at bruge den, når det især gælder historiefortælling, pressehåndtering, sociale medier og projektkommunikation? Så har både du og vi måske ramt bulls eye.
Fors A/S er en fusioneret forsyningsvirksomhed. Vi leverer vand og varme samt håndterer affald og spildevand. Produkter, som du sandsynligvis ikke tænker over, men som vi alle er dybt afhængige af. Vi brænder for at give en god kundeoplevelse, og klima og bæredygtighed står højt på dagsordenen.
 
Til teamet Marked & Kommunikation søger vi en kommunikationsmedarbejder, som kan være med til at sætte retningen for vores kommunikation, og som samtidig kan fange de gode historier og tryllebinde læserne med spændende fortællinger. Du er fremme i skoene på digitale trends og har øje for de skæve vinkler, der placerer os solidt på landkortet inden for sociale medier. Vi har tidligere brilleret med en coronagraf for genbrugspladsen, som gik viralt og flittigt blev delt af vores gode kolleger i forsyningsbranchen i hele landet. Dét vil vi gerne endnu mere af.
 
I Marked & Kommunikation er vores fælles mål at øge kendskabet til Fors A/S, og vi står sammen om at skabe den bedste kundeoplevelse i alle vores kontaktpunkter.
 
Om jobbet
I dit nye job får du to kolleger og en teamleder, som beskæftiger sig med en bred vifte af kommunikationsopgaver. Dine primære arbejdsopgaver ligger inden for produktion af alle slags tekster, sikre at vores hjemmeside er med på beatet og har fokus på kundens behov, og du får ansvaret for vores profiler på de sociale medier. Fællesnævneren for alt arbejdet i teamet er at øge kendskabet til Fors A/S i en branche, hvor vi ikke er top of mind hos mange af vores kunder.
 
Dine arbejdsopgaver bliver blandt andre:
 
 • At opsøge og fortælle de gode historier fra alle vores dygtige kolleger
   
 • Ansvar for vores profiler på de sociale medier; herunder opdatering og eksekvering af contentplan
   
 • Udvikle og opdatere vores hjemmeside
   
 • Udarbejde kommunikationsplaner og eksekvere kommunikationsaktiviteter ved anlægsprojekter, så vi sikrer projektkommunikation i høj kvalitet
   
 • Udvikle, planlægge og deltage i events
   
 • Sparring og rådgivning om strategisk kommunikation
   
 • Bidrage til videreudvikling og implementering af kundeoplevelsesprojektet i Fors A/S
   
Din profil
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation og/eller journalistik.
 
Din berøringsflade bliver stor, så en af dine vigtigste personlige kompetencer er, at du har let ved at omgås andre og evner at samarbejde på alle niveauer på tværs af Fors A/S.
 
Du er kreativ og løsningsorienteret, og du omsætter nemt idé til handling på egen hånd. Du er en afslutter og følger dine opgaver til dørs. Blandt kollegerne er du kendt som en holdspiller med stærke, kommunikative evner, der gerne tager fat, hvor der er behov. Du tager ansvar og trives med mange forskellige typer kolleger og samarbejdspartnere – interne som eksterne.
 
Vi tilbyder
En stilling med et højt tempo og mange spændende opgaver i en virksomhed, hvor der er højt til loftet. Vi tør udfordre det sikre og indrømmer gerne vores fejl. Vi tror på, at vi er bedst sammen og tager ansvar for helheden. Samtidig har vi det sjovt i en tillidsfuld omgangstone.
 
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, en aktiv personaleforening og frokostordning. 
 
Arbejdsstedet er i Holbæk, men der kan forekomme mødeaktivitet på andre af vores lokationer.
 
Klar til at søge?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Mette Ryberg Herskind på 51 84 14 46 eller mrh@fors.dk
 
Send din ansøgning og CV via vores rekrutteringssystem senest den 29. juli 2020. Vi forventer at afholde 1. samtaler den 14. august 2020 og 2. samtaler den 25. august 2020.  
 
I forbindelse med rekrutteringsprocessen forventer vi at stille en kommunikationsopgave til udvalgte kandidater kort efter ansøgningsfristen. Du har en uge til at løse opgaven. Du hører nærmere, hvis du bliver tilbudt muligheden for at løse opgaven.
 
Vi passer godt på dine personoplysninger, når du søger job hos os. Se vores privatlivspolitik ved rekruttering her.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 29. juli

Info

Virksomhed
Fors
Stillingsbetegnelse
kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Mette Ryberg Herskind
mrh@fors.dk
Telefon: 5184 1446
Website
Indrykningsdato
23-06-2020
Ansøgningsfrist
29. juli
Adresse
Fors
Holbæk

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.