Kommunikationskonsulent

Fors
Fors
Kommunikationskonsulent
Har du det som en fisk i vandet, når du omgås andre, og flyder din pen derudaf, når der er gode historier på tegnebrættet? Så har vi måske jobbet til dig. Hos os står historierne i kø og venter på en, der formår at få dem ud til alle vores kunder. Hos os skal kommunikationen til vores kunder nemlig gøre en forskel i deres hverdag.

Stortrives du i en hverdag med mange jern i ilden? Den ene dag skriver du en pressemeddelelse samtidig med, du dribler med projektkommunikation. Næste dag er du måske i færd med at lave underholdende og informerende opslag til vores sociale medier, alt imens en kollega gerne vil fortælle dig om det sidste nye inden for behandling af slam. Kort sagt: Vores hverdag er foranderlig og supersjov, hvis du er til fart over feltet.

Vi har brug for en kollega, der har den kommunikative værktøjskasse i orden, og som forstår at bruge den, når det især gælder historiefortælling, pressehåndtering og sociale medier. Du har minimum tre års erfaring med kommunikationsarbejde, og du har helt styr på, hvordan du vinkler en historie til forskellige platforme.

Til teamet Marked & Kommunikation søger vi en kommunikationskonsulent, som kan være med til at sætte retningen for vores kommunikation, og som samtidig fanger de gode historier og tryllebinder læserne med spændende fortællinger. Du er fremme i skoene på digitale trends og har øje for de skæve vinkler, der placerer os solidt på landkortet inden for sociale medier. Vi har tidligere brilleret med en coronagraf for genbrugspladsen, som gik viralt og flittigt blev delt af vores gode kolleger i forsyningsbranchen i hele landet. Dét vil vi gerne endnu mere af.

Om jobbet
I dit nye job får du to kolleger og en teamleder, som beskæftiger sig med en bred vifte af kommunikationsopgaver. Du er lidt af en sprognørd og har helt styr på grammatikken. Du elsker at lege med ord og formår at omsætte teknikersprog til lette vendinger, der fanger de fleste. Det er vigtigt, fordi dine primære arbejdsopgaver ligger inden for produktion af alle slags tekster, og du får ansvaret for vores profiler på de sociale medier.

Fællesnævneren for alt arbejdet i teamet er at øge kendskabet til Fors A/S i en branche, hvor vi ikke er top of mind hos mange af vores kunder.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andre:

 • At opsøge og fortælle de gode historier fra alle vores dygtige kolleger
   
 • Ansvar for vores profiler på de sociale medier; herunder opdatering og eksekvering af contentplan
   
 • Udarbejde kommunikationsplaner og eksekvere kommunikationsaktiviteter ved anlægsprojekter, så vi sikrer kommunikation i høj kvalitet til vores kunder
   
 • Sparring og rådgivning om strategisk kommunikation
   
 • Opdatere vores hjemmeside
   
 • Udvikle, planlægge og deltage i events
   

Din profil
Du har en uddannelse inden for kommunikation på kandidatniveau, eller du er journalist. Du har minimum tre års erhvervserfaring med kommunikationsarbejde.

Din berøringsflade bliver stor, så en af dine vigtigste personlige kompetencer er, at du har let ved og trives med at omgås mange forskellige mennesker og evner at samarbejde på alle niveauer på tværs af Fors A/S. 

Du er kreativ og løsningsorienteret, og du omsætter nemt idé til handling på egen hånd. Du er en afslutter og følger dine opgaver til dørs. Blandt kollegerne er du kendt som en holdspiller med stærke, kommunikative evner, der gerne tager fat, hvor der er behov. Du tager ansvar og trives med mange forskellige typer kolleger og samarbejdspartnere – interne som eksterne.

Vi tilbyder
En stilling med et højt tempo og mange spændende opgaver i en virksomhed, hvor der er højt til loftet. Vi tør udfordre det sikre og indrømmer gerne vores fejl. Vi tror på, at vi er bedst sammen og tager ansvar for helheden. Samtidig har vi det sjovt i en tillidsfuld omgangstone.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, en aktiv personaleforening og frokostordning.  

Arbejdsstedet er i Holbæk, men der kan forekomme mødeaktivitet på andre af vores lokationer.

Klar til at søge? 
Har du spørgsmål til stillingen, kan du frem til den 23. december 2020 og efter den 3. januar 2021 kontakte teamleder Mette Ryberg Herskind på 51 84 14 46 eller mrh@fors.dk.

Send din ansøgning og CV via vores rekrutteringssystem senest den 27. januar 2021. Alt afhængigt af den aktuelle COVID-19 situation, håber vi, at kunne afholde 1. samtaler i slutningen af januar eller starten af februar.  

Vi passer godt på dine personoplysninger, når du søger job hos os. Se vores privatlivspolitik ved rekruttering her.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 27. januar

Frist: 27. januar

Info

Virksomhed
Fors
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Mette Ryberg Herskind
mrh@fors.dk
Telefon: 5184 1446
Website
Indrykningsdato
17-12-2020
Ansøgningsfrist
27. januar
Adresse
Fors
Tåstrup Møllevej 5
4300 Holbæk

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.