Sekretariatsleder og kommunikationsekspert

Foreningen af Danske Lægestuderende
Foreningen af Danske Lægestuderende
Foreningen af Danske Lægestuderende (FADL) søger sekretariatsleder og kommunikationsekspert til kredskontoret i Odense
Kan du stabilt og driftsikkert drive vores kontor i Odense? Og er du en kommunikationsekspert, der kan udvikle vores kommunikation overfor unge lægestuderende? Så er denne stilling måske noget for dig!

Baggrund for stillingen
FADL er en levende organisation, der både er fagforening og interesseorganisation for cirka 5000 lægestuderende. De studerer i København, Odense, Aarhus og Aalborg – og FADL er repræsenteret med kontorer i alle fire byer.

Vi søger en dygtig og inspirerende kollega, der kan være med til at drive og udvikle vores organisation.

Som sekretariatsleder i Odense forventer vi, at du kan være tovholder på vigtige projekter, daglig leder af kontoret og indgå i et tæt samarbejde med foreningens repræsentantskab i byen samt vores nationale medlemfordelsudvalg. Dertil kommer, at vi søger en person, der har en klar profil inden for kommunikation, design (grafik, hjemmeside, SoMe) og engagement.

I Odense er ansat sekretariatslederen og pt. én student, og du vil samarbejde tæt med resten af vores sekretariat; især direktør og kommunikationsstudent, der til daglig er i København, samt sekretariatslederen i Aarhus.

Sekretariatet er på landsplan i alt seks fuldtidsansatte og cirka 10 studenteransatte. Dertil kommer et stort antal frivillige, der også er med at sikre, at FADL kan fastholde og understøtte de lægestuderendes stærke position gennem udvikling af vores uddannelser, medlemsaktiviteter, overenskomster og arbejdsmarkedet for vores medlemmer.

Du skal kunne arbejde selvstændigt med initiativ, stort overblik og ansvarlighed og kunne trives i en meget omskiftelig hverdag med kollegaer i de øvrige byer samt studerende, der kommer og går i mange forskellige sammenhænge.

Der vil i stillingen være gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et miljø, der er præget af en uhøjtidelig omgangstone, og en hverdag du selv kan sætte et afgørende præg på.

 

Din profil
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Du har endvidere forskellige former for relevant erhvervserfaring inden for kommunikation og meget gerne indenfor medlemsdrevet organisationsarbejde, NGO, interesseorganisationer mv. Vi lægger vægt på, at:

  • Du på vidt forskellige platforme kan kommunikere i øjenhøjde med unge studerende – vores medlemmer, vores aktive og engagerede i udvalg og repræsentantskab

  • Du har erfaring med økonomi- og projektstyring

  • Du er udadvendt og god til at skabe relationer.

  • Du er interesseret i samfundet og i at være en del af organisationsverdenen.

 

Vilkår
Gode løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og aftale. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer incl. frokost, men er uden øvre arbejdstid.

Der må påregnes ca. 20-25 årlige rejsedage i forbindelse med møder og opgaveløsning i København, Aarhus og Aalborg.

 

Ansøgningen og den videre proces
Ansøgningsfrist er den 31. maj kl. 12.00.

Ansøgning sendes til Erik Harr, på eha@fadl.dk

Der gennemføres ansættelsessamtaler i uge 23 og 24 i Odense.

Tiltræden 1. august 2022.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør i FADLs Hovedforening, Erik Harr, på eha@fadl.dk

 

FADL er fagforening for de lægestuderende i Danmark. Vi har cirka 5000 medlemmer fordelt over hele landet. Vi er en lille organisation, men vi har de samme muligheder, problemstillinger og arbejdsopgaver som de store medlemsorganisationer. Og vi har ikke det store bureaukrati, så der er kort fra tanke til handling, og du har mulighed for at arbejde med en masse spændende opgaver.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. maj

Info

Virksomhed
Foreningen af Danske Lægestuderende
Stillingsbetegnelse
Sekretariatsleder og kommunikationsekspert
Kontakt
Erik Harr
eha@fadl.dk
Website
Indrykningsdato
11-05-2022
Ansøgningsfrist
31. maj
Adresse
Foreningen af Danske Lægestuderende
Odense

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.