Kommunikationskonsulent

FONDEN UNGES
FONDEN UNGES
Kommunikationskonsulent til FONDEN UNGES
FONDEN UNGES søger en kommunikationskonsulent til vores KLAR TIL START-projekt, der er et tilbud som hjælper unge og voksne autister i gang på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet. Du har et hjerte, der banker for socialt arbejde, kommunikation, SoMe og IT og din opgave bliver at være ansvarlig for at sætte nonprofit-projektet KLAR TIL START på landkortet.

Vores raison d'etre er at styrke unge og voksne med autisme i deres udvikling både fagligt og socialt og med afsæt i deres individuelle ressourcer. Vi hjælper dem med at skaffe en meningsfuld plads på arbejdsmarkedet eller i uddannelsessystemet og hver eneste dag er fuld af succeshistorier, hvor målgruppen igennem vores tilbud udvikler sig og vinder fodfæste i verden. Derfor har vi brug for dig til at udbrede kendskabet til os.

Du vil have din daglige gang på vores kontor i Bagsværd, men der er også af og til aktiviteter ude af huset. Stillingen er på 22-25 om ugen.

Du må gerne være selvstændig, opsøgende og have lyst til at arbejde med både de store linjer og dag-til-dag-eksekveringen af aktiviteter. Det vigtigste er, at du med dine kommunikative færdigheder er i stand til at sikre, at de rigtige mennesker lærer os og vores tilbud at kende via vores kanaler og platforme. Vi er åbne for kreativ tænkning og nye ideer og sætter stor pris på initiativ.

 

Stillingen:
Dit primære fokus vil være følgende opgaver:

Kommunikation, internt og eksternt, herunder:  

 • At formidle den gode historie med udgangspunkt i cases fra vores dagligdag

 • Fængende content til vores social media-kanaler

 • Nyhedsbreve, der løbende holder vores omverden opdateret med os

 • Hjemmesider – holde vores hjemmesider ajour, så de rigtige mennesker kan finde de rigtige oplysninger

 • Ansøgninger – at udarbejde og holde tråd i vores fondsansøgninger

 • Diverse oplæg og præsentationer

 • Mindre tekstforfatningsopgaver

 • Vedligeholdelse af hjemmeside (WordPress)

 • At skabe og vedligeholde kontakten til vores eksterne samarbejdspartnere

 • Eventuelt mindre videoproduktioner

 • Ad hoc opgaver

Kort sagt vil du blive ansvarlig for at formidle KLAR TIL STARTS tilbud, skabe positiv omtale og øge kendskabet til vores produkter, som vi i øvrigt er hamrende stolte af!

KLAR TIL START-PROJEKTET under FONDEN UNGES tilbyder dig en spændende stilling med en høj grad af frihed til at opnå̊ resultater. Du vil blive en del af en lille og dynamisk virksomhed med ca. 30 medarbejdere. Vi lægger stor vægt på at skabe et inkluderende miljø, hvor der er plads til nytænkning og højt til loftet.

 

Din baggrund
Vi forestiller os, at du er kommunikations, markedsførings- eller journalistuddannet. Det gør ikke noget, at du ikke har flere års erfaring i bagagen, bare du er klar på at give den gas. Det vigtigste for os er, at dit hjerte banker for inklusion på uddannelses- og arbejdsmarkedet, at du er en knivskarp formidler, at du har flair for it og en god grafisk forståelse. Vi forventer, at du har grundlæggende kendskab til og interesse for SoMe, og at du har kompetencerne til at vedligeholde og opdatere vores hjemmeside – eller kan lære det.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til autisme - men ikke et krav.

 

Din ansøgning
Lyder ovenstående som noget for dig, skal du sende en motiveret ansøgning samt CV til mw@unges.dk senest den 1. august 2022 kl. 12.00.

Samtaler bliver afholdt løbende.
Din e-mail skal være mærket ”kommunikationskonsulent” samt dit navn.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Wulf på tlf. 22 77 14 11 (ferie 29, 30, 31).

Læs mere om os hér:  www.fondenunges.dk www.klartilstart.dk www.ungesuddannelsescenter.dk www.scanhow.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. august

Info

Virksomhed
FONDEN UNGES
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Morten Wulf
Telefon: 2277 1411
Website
Indrykningsdato
21-06-2022
Ansøgningsfrist
1. august
Adresse
FONDEN UNGES

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.