Kampagneleder

Folkekirkens Nødhjælp
Folkekirkens Nødhjælp
Visionær og handlekraftig kampagneleder til Folkekirkens Nødhjælps flagsskibskampagne: Giv en ged
Har du stor erfaring med at udvikle og lede kampagner, der engagerer danskerne og flytter dagsordener? Har du speciale i at skabe engagement, og har du konkrete eksempler på, at dine ideer har skabt målbare resultater? Og brænder du for at skabe bedre liv for mennesker i verdens fattigste lande? Så er du måske vores nye kollega i Folkekirkens Nødhjælps ambitiøse og dygtige kampagneteam.

Om stillingen
Som projektleder får du ansvaret for at udvikle, eksekvere og vækste modige og kreative kampagner, der flytter danskernes holdning og adfærd.

Sammen med resten af medie- og kampagnegruppen skal du:

  • Skabe stærkt engagement blandt danskerne til fordel for mennesker i verdens fattigste lande

  • Tænke kreativt, visionært og strategisk for at drive kampagner af varierende størrelse og kompleksitet

Du får hovedansvaret for vores højtprioriterede kampagne Giv en ged, som har til formål at skabe engagement ved at fortælle historier om bæredygtig udviklingsbistand på en letforståelig måde over for hele den danske befolkning. Konkret skal kampagnen fundraise fra private og erhverv samt skaffe nye aktører. Det betyder, at du skal udvikle og tilrettelægge en bred, særskilt påske- og julekampagne, der via fokus på digital marketing, presse, SoMe og samlet donorrejse øger antallet af private givere og sikrer brandingen af Giv en ged. Du skal også løbende gribe mulighederne for at sikre, at Giv en ged bliver bragt i spil året igennem, det kan f.eks. være til Mors Dag.
 

Om dig
Du er en dygtig projektleder med sans for planlægning, involvering af projektgruppe og interessenter, samt opfølgning.

Du er parat til at smøge ærmerne op, producere og selv følge dine gode ideer til dørs.

Du har en god marketingværktøjskasse med øje for målgruppens behov og donorrejse.

Du er udadvendt og fuld af gåpåmod, der inspirerer dine kolleger og vores eksterne samarbejdspartnere også til at gå nye veje. Du kan lide at tage ansvar og arbejder selvstændigt, men du er også en udpræget holdspiller, der trives i en travl og uforudsigelig hverdag. Du er en KPI-haj og er opsat på at finde løsninger, når du møder udfordringer. Og du kan også selv formulere et SoMe-opslag eller annoncetekst, hvis der er brug for det.

 

Vi tilbyder
Du får stor indflydelse på vores kampagners retning og udtryk og medbestemmelse over, hvordan opgaver og hverdagen skal planlægges. Du får en hverdag, hvor to dage sjældent ligner hinanden – med masser af spændende udfordringer, dynamik og engagerede kollegaer, der arbejder tæt sammen i et uformelt miljø, hvor der er kort til smil og stor lyst til sammen at flytte dagsordener. Du kommer til at arbejde i kampagneteamet, som er en del af vores Medie- og Kampagnegruppe.

Aflønning sker i henhold til relevant overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer inkl. frokost. Vi har flekstid, frokostordning og en god pensionsordning. Rejseaktivitet vil forekomme min. en gang årligt ift. med produktionsturer.

 

Kontakt og ansøgning
Send din motiverede ansøgning med CV senest den fredag den 2. december 2022. Vi modtager kun ansøgninger elektronisk via "Søg jobbet her"

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Thilde Marie Skaanning på tlf. 25502108 eller tmsk@dca.dk (grundet rejse kun via mail fra 23.11-30.11).

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, seksuel orientering, funktionsnedsættelse eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Folkekirkens Nødhjælp udfører et anti-terror check som en del af rekrutteringsprocessen. Det er en forudsætning for ansættelsen at du kan bestå dette check og opretholde denne status i løbet af din ansættelse. Ved at ansøge om et job i Folkekirkens Nødhjælp accepterer du at overholde vores politikker for forebyggelse af seksuel udnyttelse, misbrug og chikane samt beskyttelse af børn.

Vi forventer at holde første samtaler fredag den 9. december 2022 og anden samtaler onsdag den 14. december 2022. Der kan forekomme tests eller opgaver i forbindelse med samtaler.  

Vi vil om muligt gerne have dig ombord fra 1. januar 2023 - ellers snarest muligt derefter.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 2. december

Frist: 2. december

Info

Virksomhed
Folkekirkens Nødhjælp
Stillingsbetegnelse
Kampagneleder
Kontakt
Thilde Marie Skaanning
tmsk@dca.dk
Telefon: 2550 2108
Website
Indrykningsdato
09-11-2022
Ansøgningsfrist
2. december
Adresse
Folkekirkens Nødhjælp

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.