Kommunikationsrådgiver

Fødevarestyrelsen
Fødevarestyrelsen
Kommunikationsrådgiver til intern kommunikation i Fødevarestyrelsen
Banker dit hjerte for intern kommunikation i en stor, politisk organisation, og er det vigtigt for dig, at din arbejdsplads har en samfundsmæssig værdi for både borgere og virksomheder, så er du måske vores nye kommunikationsrådgiver.

Vi søger en ny kollega, som primært vil skulle hjælpe med at drive og videreudvikle vores interne kommunikation, så vores ledere og medarbejdere føler sig godt orienteret, motiveret og har de bedste betingelser for at udføre deres job. 

Du vil både skulle rådgive ledere og medarbejdere i god kommunikation, styre mindre kommunikationsprojekter og udarbejde kommunikationsplaner. Samtidig skal du have lyst til på daglig basis at skrive og producere konkret indhold til vores forskellige kanaler som fx intranettet og LinkedIn. 

I den kommende tid vil vi bl.a. skulle arbejde med at forbedre styrelsens linjekommunikation, så har du erfaring på det område, vil du også kunne bidrage til den opgave.

Du vil med andre ord komme til at arbejde med mange forskellige kommunikationsdiscipliner og målgrupper, ligesom du får mulighed for at sætte dit personlige aftryk på kommunikationen.

Vi tilbyder  
Vi tilbyder et alsidigt job i en afdeling, hvor vi arbejder med alle grene af intern og ekstern kommunikation samt presse, og vi har et godt fundament for faglig sparring og inspiration. 

Du vil få en varieret og spændende arbejdsdag med fokus på både drift og udvikling af den interne kommunikation og styring af mange forskellige kommunikationsopgaver i tæt samarbejde med både kompetente kolleger i enheden og på tværs af Fødevarestyrelsen.

Om dig  
•    Du har en relevant akademisk uddannelse som fx cand.comm. eller lignende og en bred erfaring inden for kommunikation - særligt intern kommunikation. 
•    Du kan kommunikere klart og præcist uanset målgruppe. Kan du også lave lidt video, vil det være et plus. 
•    Du kan hurtigt få omsat et interview til en interessant nyhed på intranettet eller et opslag på LinkedIn 
•    Du er god til at finde løsninger på kommunikationsudfordringer og har styr på både de klassiske kanaler og de nyeste tendenser.
•    Du er en dygtig kommunikationsrådgiver, der kan rådgive både ledere og medarbejdere om kommunikation.
•    Du er struktureret, tager ansvar og varetager dine opgaver selvstændigt, samtidig med at du har stærke samarbejdsevner.
•    Du er fleksibel og selv om du primært skal arbejde med intern kommunikation, skal du kunne træde til i forbindelse med andre kommunikationsopgaver – også i en eventuel beredskabssituation.

Om os
Som kommunikationsrådgiver hos os bliver du en del af vores kommunikations- og presseteam, der består af 12 medarbejdere, der arbejder med kommunikation og presse, to mediegrafikerelever og en kommunikationschef. Vi hjælper hinanden og har en uformel tone, der gør hverdagen i teamet både sjov og rar, samtidig med at vi når vores resultater. 

Vi har ansvaret for presse, intern og ekstern kommunikation i Fødevarestyrelsen og er en del af enheden Direktionssekretariat og Kommunikation. Vi er i gang med flere spændende projekter, der skal gøre, at Fødevarestyrelsen gør en endnu større forskel for kunder, borgere og medarbejdere. 

Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og AC. Ansættelse hurtigst muligt.  

Vil du vide mere?  
Så kontakt Kommunikationschef Sidsel Gjøl på tlf. 72 27 67 48 eller kommunikationsrådgiver Karina Thellesen på tlf. 72 27 66 92.
 
Din ansøgning  
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt kopi af eksamensbevis, CV og andre relevante bilag online i vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 20. september 2021.  
 
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. september

Frist: 20. september

Info

Virksomhed
Fødevarestyrelsen
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Sidsel Gjøl
Telefon: 7227 6748
Website
Indrykningsdato
04-09-2021
Ansøgningsfrist
20. september
Adresse
Fødevarestyrelsen
Glostrup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.