Kommunikations- og pressekonsulent

Fiskeristyrelsen
Fiskeristyrelsen
Kommunikations- og pressekonsulent til Fiskeristyrelsen
Vi er på en stor rejse, hvor vi er ved at genskabe en Fiskeristyrelse, som erhvervet, borgerne og politikerne kan være stolte af. Det kræver masser af hårdt arbejde og en skarphed i både tale og skrift. Det er her, du kommer ind i billedet. Du bliver omdrejningspunktet i både den interne og eksterne kommunikation for at revitalisere vores omdømme.
I tæt samarbejde med Fiskeristyrelsens direktion udarbejder du kommunikationsplaner og kanalstrategier – og får det også til at ske. Du vil håndtere presse, og du vil bidrage til at identificere og udføre de kommunikationstiltag, der understøtter Fiskeristyrelsens strategi. En væsentlig opgave vil i den forbindelse være at implementere styrelsens nye kommunikationsstrategi.
 
Vi ser frem til at få gavn af din solide kommunikationserfaring fra en organisation med stor politisk opmærksomhed. Vi glæder os til, at du håndterer pressen og udvikler vores strategiske kommunikation. Hvis du kommunikerer klart og præcist i både skrift og tale, så lover vi at høre efter. Vi vil sætte stor pris på dit store drive og din gennemslagskraft. Da du bliver vores frontløber på kommunikationsområdet, skal du være både selvstændig og selvmotiverende i dit arbejde.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen, der er en fuldtidsstilling, ønskes besat pr. 1. november 2019 eller hurtigst muligt.
 
Ansættelse vil, afhængig af kvalifikationer, ske som special- eller chefkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet.
 
Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner og tjenestested er Nyropsgade 30, 1780 København V.
 
Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Joan Reimann på tlf. 72 18 58 20 eller Jakob Westh fra Mercuri Urval på tlf. 60 89 64 36.
 
Du kan læse mere om Fiskeristyrelsen på www.fiskeristyrelsen.dk.
 
Ansøgning
Søg online ved at trykke på linket her: Søg stillingen. Din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse skal være modtaget senest 16. oktober 2019. Mercuri Urval vil bistå med tests i forbindelse med rekrutteringen. Alle samtaler og test forventes afholdt i uge 43.
 
Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Fiskeristyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Styrelsen beskæftiger ca. 235 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol, der består af to inspektorater, et fiskerimonitoreringscenter og tre fiskerikontrolskibe.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 16. oktober

Frist: 16. oktober

Info

Virksomhed
Fiskeristyrelsen
Stillingsbetegnelse
Kommunikations- og pressekonsulent
Kontakt
Joan Reimann
Telefon: 72 18 58 20
Website
Indrykningsdato
26-09-2019
Ansøgningsfrist
16. oktober
Adresse
Fiskeristyrelsen
Nyropsgade 30
1780 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Skab varige forandringer med adfærdsdesign

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.