Studentermedhjælper

Finansministeriet
Finansministeriet
Finansministeriet søger studentermedhjælper til presseklip og kommunikationsopgaver
Som studentermedhjælper i presseteamet i minister- og ledelsessekretariatet bliver du en del af en spændende hverdag i Finansministeriet. Du får et unikt indblik i en central politisk organisation og et godt springbræt videre, når du er færdig med studiet.

Om stillingen
Du vil blive en del af minister- og ledelsessekretariatet, som er en stabsfunktion for finansministeren og departementschefen. Du vil indgå i presseteamet, som består af en pressechef, tre presserådgivere, en taleskriver, en SoMe-medarbejder samt tre studentermedhjælpere.

Du vil først og fremmest skulle bidrage til at udarbejde daglige presseklip, som udarbejdes alle dage året rundt. Sammen med de to andre studentermedhjælpere vil du indgå i en vagtordning, hvor I søger for at planlægge og levere presseklip – på hverdage kl. 7.00 og i weekender og ferier kl. 8.00.

Herudover forestiller vi os, at du kan komme til at bidrage til forskellige ad hoc-opgaver:

  • Presseklip efter større lanceringer eller udmeldinger

  • Bistand i forbindelse med optagelser/SoMe

  • Bistand med screening af medier på bestemte sager

  • Print af materiale ved lanceringer og pressemøder

  • Praktisk forberedelse af mødemateriale (fx print og pakning af materiale)

  • Praktisk forberedelse af sager (fx print og sortering)

  • Diverse ad hoc opgaver.

Meget af dit arbejde kræver i et vist omfang teknisk snilde og en spids pen, så det er en fordel, hvis du er god til Word, Excel og PowerPoint.

Om dig
Det er en forudsætning, at du er særdeles stabil og overholder deadlines og aftaler. Da presseklippes skal laves om morgenen, skal du også være indstillet på at stå tidligt op, når du har vagt.

Du er fagligt stærk, har gode kommunikationsevner og forstår at agere naturligt i et politisk miljø, der er præget af hastighed og høje forventninger.

Du er en udpræget holdspiller og har overblik og humor samt er serviceorienteret og imødekommende – og kan bevare disse egenskaber i travle perioder. Samtidig er du grundig, detaljeorienteret og har en sund dømmekraft.

Du skal være i stand til at håndtere fortrolige sagsgange og fungere godt både selvstændigt og i arbejdet med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du sætter pris på at have gode kolleger og bidrager selv til et godt arbejdsklima.

Vi forestiller os, at du læser f.eks. en samfundsvidenskabelig eller humanistisk universitetsuddannelse.

Ansættelsesvilkår
Du får sammen med de andre studentermedhjælpere ansvar for at lægge vagtplanen, og du har dermed gode muligheder for at planlægge dine arbejdsdage. Vi er fleksible og forventer det også af dig. Arbejdstiden vil variere fra uge til uge afhængigt af dine vagter, men som udgangspunkt ca. 10 timer om ugen i snit.

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Se mere om at arbejde i Finansministeriet her.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte presserådgiver Malte Kjems på telefon 2339 5657.

Ansøgning
Hvis stillingen har din interesse, så send din ansøgning med CV og eksamenspapirer via statens eRekruttering. Tryk på knappen ’Søg jobbet her’.

Indsend din ansøgning senest mandag d. 16. august 2021. Start snarest muligt herefter.

Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 16. august

Frist: 16. august

Info

Virksomhed
Finansministeriet
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Malte Kjems
Telefon: 2339 5657
Website
Indrykningsdato
02-07-2021
Ansøgningsfrist
16. august
Adresse
Finansministeriet
Christiansborg Slotsplads 1

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.