Kampagneprojektleder

Femern
Femern
Kampagneprojektleder til bæredygtighedsområdet i Femern A/S
Vi søger en engageret og ansvarsbevidst kampagneprojektleder med viden og interesse for bæredygtighed.

Byggeriet af Femern Bælt-forbindelsen er godt i gang. Danmarkshistoriens største anlægsprojekt skal bygges så bæredygtigt som muligt, og vi har brug for en stærk kampagneprojektleder på bæredygtighedsområdet.

Femern A/S har netop lanceret en ambitiøs strategi om social og miljømæssig bæredygtighed som en integreret del af anlæggelsen af Femern Bælt-forbindelsen. I samarbejde med interne og eksterne aktører har vi brug for den kommunikative stærke projektleder, der kan løfte konkrete kampagner og indsatser om for eksempel sikkerhed på byggepladsen, lærlingeforhold, natur- og klimaindsatser.

Hovedopgaverne vil være

  • Indgå i den strategiske planlægning om eksekveringen af Femern A/S bæredygtighedsstrategi

  • Projektlede kampagner fra start til slut og sørge for en god evaluering

  • Understøtte kommunikationen om bæredygtighed internt og eksternt

  • Planlægge og eksekvere større besøg, events, konferencer

 

Din profil
Du er en erfaren projektleder inden for kampagner, der har sigtet på at påvirke viden, holdning og adfærd. Du evner at levere til tid og budget, og du har god erfaring med at inddrage interne og eksterne aktører.

Din erfaring og gode resultater med den konkrete omsætning af strategisk kommunikation til kampagner kommer gerne fra en politisk eller samfundsorienteret virkelighed. Du følger godt med i de bredere samfundsmæssige dagsordener om fx arbejdsmiljø, løn- og arbejdsforhold, klima og bæredygtig infrastruktur. Dine projektledelsesevner er særdeles gode og du tager gerne fat på alle typer af opgaver, store som små. Du skriver godt på dansk og engelsk og kan du kommunikere på tysk, er det en fordel.

Du er dækket godt ind på de almindelige og nyeste kommunikationskanaler, og selvom du ikke er specialist, har du nok viden til at udfordre kampagneforslag fra eksterne parter.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en mindre kommunikationsafdeling, som arbejder tæt sammen med engagerede kollegaer inden for de tekniske fagområder i et internationalt miljø. Du vil opleve en hverdag, der er spændende og alsidig og de faglige udfordringer vil være i top. Du vil skulle deltage i arbejdsgrupper, der arbejder med udrulningen af bæredygtighedsstrategien.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi tilbyder en lønpakke efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og andre, relevante personalegoder. Dit arbejdssted vil være København med en del ture til byggepladsen i Rødbyhavn.

Om Femern A/S
Vi står bag udviklingen, byggeriet og driften af verdens længste sænketunnel – en 18 km lang tunnel under Femern Bælt mellem Danmark og Tyskland. Vi har netop lanceret vores bæredygtighedsstrategi, som sætter ambitiøse mål for indsatsen.

Femern A/S er en del af den statsejede Sund & Bælt koncern.

Du kan læse mere om Femern A/S, vores bæredygtighedsstrategi og om Femern-tunnelen på www.femern.dk

Ansøgning
Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link senest 30.maj 2022

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kommunikationschef, Morten Kramer Nielsen, på 3070 9939

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 30. maj

Info

Virksomhed
Femern
Stillingsbetegnelse
Kampagneprojektleder
Kontakt
Morten Kramer Nielsen
Telefon: 3070 9939
Website
Indrykningsdato
06-05-2022
Ansøgningsfrist
30. maj
Adresse
Femern

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.