Kommunikationskonsulent

Femern A/S
Femern A/S
Femern A/S søger en kommunikationskonsulent til presse- og kommunikationsafdelingen
Om os
Forberedelserne til byggeriet af verdens længste sænketunnel mellem Rødbyhavn på Lolland og Puttgarden i Tyskland er i fuld sving.
 
Femern A/S er det selskab, som står for planlægningen, byggeriet og driften af Femern Bælt-tunnelen. Femern A/S er en del af den statsejede Sund & Bælt-koncern sammen med de faste forbindelser over Øresund og Storebælt.
 
Vi består af dybt engagerede medarbejdere med dansk, tysk eller anden international baggrund med stor erfaring fra mega-projekter rundt omkring i verden. I Danmark har vi kontorer i København, hvor du vil være tilknyttet, og i Rødbyhavn. Vi har også kontorer i Tyskland. Du kan læse mere om Femern A/S og om Femern Bælt-projektet på www.femern.dk.
 
Kommunikationsafdelingen
I kommunikationsafdelingen udvikler vi løbende vores kommunikation til et bredt spektrum af målgrupper og arbejder databaseret på tværs af kanaler, hvad enten det er sociale medier, presse, nyhedsbrev eller web.
 
Vi søger en kommunikationskonsulent, som kan bistå med at fortælle alle de gode historier om projektet på tværs af kanaler. Du kommer til at arbejde sammen med presse- og kommunikationsfolk i Danmark og Tyskland, der står for blandt andet hjemmeside, digitale kanaler, events, grafik og videoproduktion.
 
Du vil skulle bidrage til kommunikations- og kanalstrategier, når fremdrift i Danmarkshistoriens største anlægsprojekt skal kommunikeres og kan med sikker hånd fortælle en historie på tværs af kanaler. Desuden vil du skulle varetage andre opgaver som CSR-kommunikation, kampagner præsentationer, nyhedsbreve, events, analyse og dokumentation. Kort sagt kommer du rundt om alle fagets discipliner.
 
Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver blandt andet at:
  • Udarbejde og eksekvere kommunikationsstrategier for selskabets aktiviteter
  • Understøtte selskabets CSR-aktiviteter kommunikativt
  • Bistå med indholdsproduktion til vores digitale kanaler
  • Pressearbejde
     
Du er sandsynligvis uddannet inden for kommunikation eller journalistik og har minimum fem års erfaring fra enten en anlægsorganisation eller en politisk styret organisation. Du arbejder målrettet og struktureret og begår dig sikkert hvad enten du skal pitche en historie til et landsdækkende dagblad eller planlægge events i relation til større projektmæssige fremskridt.
 
Den ideelle profil:
  • Er robust, kvalitetsbevidst, følger opgaver til dørs, overholder deadlines og arbejder selvstændigt.
  • Har erfaring med strategisk kommunikationsarbejde.
  • Har et godt øje for effektmåling, og hvad det kan bruges til.
  • Taler og skriver dansk og tysk på højt niveau.
 
Du tilbydes
Som kommunikationskonsulent i Femern A/S vil du få indblik i et statsejet projekt- og bygherreselskab og erfaring med styring af et unikt mega-projekt som Femern Bælt-forbindelsen.
 
Du vil opleve en organisation, der hele tiden er under forandring i takt med, at projektet udvikles, og du vil have en udfordrende og alsidig arbejdsdag med en stor kontaktflade i organisationen, som er karakteriseret ved en uformel omgangstone og engagerede medarbejdere.
 
Du tilbydes en lønpakke efter kvalifikationer, samt sundhedsforsikring og andre personalegoder.
 
Upload din ansøgning, CV og eksamenspapirer via nedenstående link senest den 27. oktober 2019. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning med det samme.
 
Tjenestested er København men aktiviteter ved byggepladsen i Rødbyhavn skal påregnes.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Kommunikationschef Tine Lund-Bretlau, tlb@femern.dk, tlf. +4526830970
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 27. oktober

Frist: 27. oktober

Info

Virksomhed
Femern A/S
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Tine Lund-Bretlau
tlb@femern.dk
Telefon: +45 26 83 09 70
Website
Indrykningsdato
02-10-2019
Ansøgningsfrist
27. oktober
Adresse
Femern A/S
Vester Søgade 10
1601 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.