Tekstforfatter

Falck
Falck
Tekstforfatter
Falck Assistance er i en rivende udvikling og vi har ambitiøse mål for fremtiden - mål som stiller store krav til vores evne til at tiltrække nye kunder og fastholde eksisterende. Du bliver en del af en spændende rejse, hvor vi sammen skal repositionere Falck-brandet med fokus på sundhedsydelser i fremtiden. Vil du være med på rejsen og brænder du for at skabe kreative og innovative kampagner og interesserer du dig for at forstå din målgruppe, så du kan skabe den helt rigtige kreative vinkel? Så er du måske den nye Tekstforfatter til Falcks Brand & Marketing-team.
Om jobbet
Som Tekstforfatter bliver du en del af Brand & Marketing, som er organiseret under Falck Assistances abonnementsforretning. Vi dækker samlet set ansvaret for Marketing, Paid media, Creative, CRM, Marketing automation og MarTech.

Du vil sammen med bl.a. vores AD’er udvikle og videreudvikle innovative og kreative kampagner, som udtrykker Falcks brand-identitet, skaber stop-op-effekt samt sikrer trafik af høj kvalitet.

Dine primære ansvarsområder vil favne:
 • At konceptualisere og udvikle ideer eller budskaber, som understøtter vores forretnings- og marketingmål
 • Udvikle koncepter og kampagner, der tiltrækker nye potentielle kunder samt fastholder eksisterende
 • Skrive copy, til vores digitale økosystem, der kan generere leads til bl.a. vores outbound
 • Udvikle posts og indhold til SoMe
 • Understøtte Online samt Marketing & CRM-teamet med tekster og content til fx nyhedsbreve og website
 • Omsætte strategier og indsigt om kunderne til kreativ problemløsning 
Om dig
 • Du har flere års erfaring med at udvikle kampagner til BtC og et indgående kendskab til såvel online som offline marketing, så du kender de grundlæggende virkemidler og formater.
 • Det er et must, at du har erfaring med at skrive copy til digitale kampagner og så siger det næsten sig selv, at du mestrer det danske sprog til perfektion.
 • Du kommer sandsynlighed fra en lignende stilling på reklamebureau eller internt bureau i en virksomhed og er skarp til at arbejde med flere kreative opgaver samtidigt.
 • Som person er du udadvendt og trives i et dynamisk miljø.
 • Du brænder for at skabe fængende og levende copy med udgangspunkt i målgruppen og holder dig opdateret med de nyeste trends og tendenser inden for consumer og content marketing.
 
Om os

En fantastisk arbejdsplads
Du træder ind i en ambitiøs og dynamisk kultur, hvor der også er et godt fællesskab. Hjælpsomheden er stor, og det tværfaglige samarbejde er i fokus. Selvom vi har travlt er der også er plads til familieliv og fordybelse i opgaverne. Du kan se frem til en arbejdsplads, hvor der er plads til udvikling og indflydelse. Vi er ambitiøse og arbejder energisk, men der er også plads til humor, så vi får den energi, der skal til for at løfte barren det sidste stykke.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 30. juni

Info

Virksomhed
Falck
Stillingsbetegnelse
Tekstforfatter
Kontakt
Christian Preisler
Christian.Preisler@Falck.com
Website
Indrykningsdato
22-06-2022
Ansøgningsfrist
30. juni
Adresse
Falck
Sydhavnsgade 18
2450 København SV

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.