Studentermedhjælper

EVU
EVU
Er du vores nye studentermedhjælper
Kan du lave en infografik og omsætte komplekse budskaber til enkel tekst? Har du styr på målgrupper og stakeholders? Er du systematisk og selvstændig? Har du blik for det visuelle og sans for det strategiske? Har du lyst til at arbejde med hjemmesider, sociale medier og grafiske opgaver? Så er det måske lige præcis dig vi leder
Vores studentermedhjælper er rejst videre, så vi er på jagt efter en ny studentermedhjælper, der kan hjælpe med at løse nogle af de mange forskellige kommunikations- og markedsføringsopgaver, der hver dag lander på bordet i vores lille team.
 
  • Sociale medier; fx indholdsproduktion og -planlægning.

  • Hjemmesider; fx opdatering af tekster, nyheder samt seo-arbejde.

  • Grafisk arbejde; fx flyers, invitationer til konferencer, vejledninger samt bannere mm.

  • Ad hoc-opgaver; fx planlægning af events.

 
Derfor skal du søge job hos os
Du skal søge stillingen som studentermedhjælper, hvis du kan se værdien i at arbejde med erhvervs- uddannelser, der gør en forskel for os alle sammen? Elektriker- og vvs-energiuddannelserne er begge erhvervsuddannelser, der er i fremgang. Det er en god og nødvendig udvikling, for uden dygtige faglærte i el- og vvs-branchen kommer vi ikke langt i den grønne omstilling.
 
Det kigger vi efter hos dig
Du er i gang med en videregående uddannelse indenfor kommunikation og/eller markedsføring. Det kan også være du læser retorik, dansk eller noget helt andet. Hovedsagen er, at du kan skrive, sætte kommaer og nutids-r og har sans for visuelle virkemidler. Det er en fordel, hvis du ved noget om sociale medier og har arbejdet (lidt) med hjemmesider og grafiske opgaver. Vi arbejder i WordPress og InDesign. Kan du optage og redigere en video til web og sociale medier, danser vi af glæde.
 
Hvem er vi
EVU er el- og vvs-branchens uddannelsessekretariat. Vi arbejder med at sikre, at der er attraktive og opdaterede erhvervsuddannelser og efteruddannelsestilbud på elektriker- og vvs-energiområdet. Det gør vi i tæt samarbejde med vores faglige udvalg og ejerorganisationer: TEKNIQ Arbejdsgiverne, Dansk El-forbund og Blik- og Rørarbejderforbundet.
 
EVU er en lille virksomhed med lidt under tyve ansatte bosat på Højnæsvej 71 i Rødovre. Vi mener selv at vi har en god og uformel arbejdsplads med mulighed for at tænke kreativt i et imødekommende, behageligt og lærende miljø.
 
Sådan søger du
Send en kort ansøgning og dit CV til kommunikations- og marketingsansvarlig Pia Brandt Halling pbh@evu.dk
– du kan også skrive, hvis du har spørgsmål eller gerne vil ringes op.
 
Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige. Så skriv hellere i dag end i morgen.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
EVU
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Pia Brandt Halling
pbh@evu.dk
Website
Indrykningsdato
11-01-2022
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
EVU
Højnæsvej 71
2610 Rødovre

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.