Kommunikatør

Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen
Kommunikatør, der brænder for intern kommunikation
Vil du være med til at fortælle om alle de spændende projekter, vi arbejder med i Erhvervsstyrelsen? Og kan du med effektiv intern kommunikation sikre et højt informationsniveau og videndeling, der binder os sammen på tværs af fagligheder og fire lokationer?

Arbejdsområderne i Erhvervsstyrelsen spænder bredt, og vi arbejder alle for at gøre det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark.


Om arbejdet med intern kommunikation i Erhvervsstyrelsen

Den interne kommunikation er et vigtigt led, som binder styrelsen sammen og skaber fælles identitet og viden på tværs. Det har særligt vist sig under corona-krisen, hvor omfattende hjemsendelser har skabt nye muligheder for samarbejde og udfordret traditionelle kommunikationsformer.


Vi har brug for en ny kollega, der kan påtage sig ansvaret for, at:
• eksekvere den interne kommunikation
• sparre med styrelsens ledelse om interne kommunikationsbehov
• samarbejde med HR om styrelsens branding som arbejdsplads
• varetage den daglige drift, herunder brugeradministration, fejlsøgning og -rettelser og overholdelse af web-tilgængelighed.
• være en drivende kraft i at udvikle styrelsens intranet.

Skarp kommunikatør med gode formidlingsevner

Vi forventer, at du er:
• solidt kommunikationsfagligt funderet og har en relevant uddannelse
• erfaren i at producere digital kommunikation, fx foto, video, infografik, men også arbejde i CMS og Adobes programpakke
• en stærk skribent, der kan formidle komplekse emner i fængende tekster
• i stand til at drive komplekse og inddragende processer

Vores nye kommunikatør skal indgå i et stærkt tværfagligt miljø i området for Digital Erhvervsfremme. Digital Erhvervsfremme er ansvarlige for eksekveringen af styrelsens kommunikation, udvikling af styrelsens webløsninger og udviklingen og driften af den fælles-offentlige erhvervsfremmeplatform, Virksomhedsguiden.

Om Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 750 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet – Langelinie og Amagerfælledvej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie i Købehavn.
 
Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.  
 
Om ansættelsen
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst mulig.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Frederik Rostrup-Nielsen på tlf. 35 29 15 02. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på tlf. 91 33 71 39.
 
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 31. januar 2021.
 
Samtaler forventes afholdt i uge 5 og 6. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.  


Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlin baggrund til at søge.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. januar

Frist: 31. januar

Info

Virksomhed
Erhvervsstyrelsen
Stillingsbetegnelse
Kommunikatør
Kontakt
Frederik Rostrup-Nielsen
Telefon: 3529 1502
Website
Indrykningsdato
12-01-2021
Ansøgningsfrist
31. januar
Adresse
Erhvervsstyrelsen
Langelinie Allé 17
2100 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.