Digital Kommunikation

Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen
Digital erhvervsfremme søger en faglig kapacitet
I Erhvervsstyrelsens område for digital erhvervsfremme driver og udvikler vi den digitale erhvervsfremmeplatform, Virksomhedsguiden. Virksomhedsguiden blev lanceret for et år siden og er en fælles-offentlig platform, hvor mere end 20 myndigheder og cirka 150 erhvervsfremmeaktører fra hele Danmark bidrager til at give virksomheder og erhvervsfremmeaktører relevant information og vejledning om opstart, drift og udvikling af virksomhed samt overblik over erhvervsfremmesystemets tilbud.
Virksomhedsguiden er i rivende udvikling både teknologisk og indholdsmæssigt, og den kommende tid byder på flere større lanceringer. Virksomhedsguiden spiller blandt andet en central rolle i at informere og vejlede virksomheder om konsekvenserne af covid-19-epidemien for deres forretning, medarbejdere og samarbejdspartnere. Siden marts har der været 5 millioner sidevisninger fordelt på 600.000 brugere.
 
Arbejdet i Digital Erhvervsfremme
Som ansat i Digital Erhvervsfremme kommer du til at være en del af en tværfaglig gruppe af både IT-specialister, kommunikationsfaglige og generalister. Arbejdet er båret af en fælles ambition om at udnytte digitaliseringens potentiale til at løfte hele erhvervsfremmeindsatsen.
 
Vi arbejder med indhold af høj kvalitet, som virksomhederne kan stole på og med at udvikle IT, der gør erhvervsfremmeindsatsen mere datadreven og målrettet den enkelte virksomheds behov. For at styrke vores indsats søger vi nu en ny kollega, der kan sætte sig i brugernes sted og kommunikere effektivt.
 
Dine færdigheder
Du skal være en kapacitet inden for digital kommunikation med både indsigt i teknologiens muligheder og hvordan der formidles bedst til målgruppen.
 
Du skal kunne bidrage med en bred faglighed i et stærkt team, der arbejder med udvikling og sammensætning af redaktionelt indhold, digitalt design, brugertest og -oplevelser, dataanalyse, SEO-optimering og SoMe-kommunikation. Du skal have forståelsen og metoderne til at kunne samarbejde med en ambitiøs IT-udvikling og kunne håndtere en bred og tværfaglig samarbejdsflade både internt og eksternt. Du skal sætte en ære i, at Virksomhedsguidens eksisterende indhold hele tiden holdes relevant, aktuel og i høj kvalitet. Samtidig skal du også bidrage i udviklingen af nye tiltag og i den eksterne kommunikation om Virksomhedsguiden.
 
Vi lægger vægt på, at du:
 
 • kan sætte faglig retning på den digitale kommunikation
   
 • arbejder systematisk og datadrevet
   
 • sætter pris på at bidrage i et team
   
 • tager ejerskab for dine opgaver
   
Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har ca. 750 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på fire forskellige afdelinger rundt om i landet. Dit ansættelsessted vil være på Langelinie i København.
 
Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.
 
Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.
 
Om ansættelsen
Ansættelse sker som fuldmægtig eller konsulent efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. 
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Frederik Rostrup-Nielsen på tlf. 35 29 15 02. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på tlf. 91 33 71 39. Bemærk at tilgængeligheden vil være begrænset over sommeren.
 
Interesseret?
Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling”-knappen eller søg via vores hjemmeside på https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest tirsdag den 11. august 2020.
 
Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og 34.
 
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 11. august

Frist: 11. august

Info

Virksomhed
Erhvervsstyrelsen
Stillingsbetegnelse
Digital Kommunikation
Kontakt
Frederik Rostrup-Nielsen
Telefon: 3529 1502
Website
Indrykningsdato
10-07-2020
Ansøgningsfrist
11. august
Adresse
Erhvervsstyrelsen
Langelinie Allé 17
2100 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.