Head of External Communication

EKF
EKF
Head of External Communication
Lige siden 1922 har EKF arbejdet for at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark. Hvert år bidrager vi med milliarder til det danske BNP, og vores arbejde er med til at fastholde virksomheder og jobs i Danmark, ligesom vi går forrest i finansieringen af den grønne omstilling. Alt det er vi enormt stolte af, og derfor leder vi efter en chef for ekstern kommunikation, der vil være med til at fortælle den historie.

Arbejdsområder og ansvarsopgaver
Din primære opgave vil være at varetage EKF’s eksterne kommunikation og være med til at sikre, at vores interessenter kender EKF og den værdi, vi skaber for Danmark. I rollen vil du fungere som leder for en mindre, men dygtig kommunikationsafdeling, og du vil indgå i EKF’s ledelsesteam. 

Dine opgaver spænder vidt, og du vil blandt andet være ansvarlig for at rådgive EKF’s ledelse og medarbejdere om ekstern kommunikation, presse og public affairs.  Du skal kunne udtænke og udføre de indsatser, der sikrer, at vores kommunikation understøtter vores forretningsmål, ligesom du vil være ansvarlig for at lægge og eksekvere strategier, som skaber den rette dialog med vores omverden og interessenter. Du er erfaren inden for pressehåndtering og issues management, og du vil være ansvarlig for vores medietræning. 

 

Vi forventer, at du

 • Har en relevant teoretisk uddannelse inden for kommunikation eller journalistik 
   
 • Har solid erfaring med den journalistiske værktøjskasse og strategisk kommunikation
   
 • Har erfaring med at identificere og udvikle relationer til vigtige interessenter – gerne på Christiansborg
   
 • Er velskrivende og en dygtig formidler
   
 • Har ledelseserfaring inden for kommunikationsfeltet eller mod på at få det
   
 • Har en god forretningsforståelse og et strategisk mindset
   
 • Interesserer dig for erhvervslivets vilkår – vi skal nok lære dig alt om eksportkredit
   

Vi tilbyder
En udfordrende stilling med en bred kontaktflade mod både Christiansborg og dansk erhvervsliv i en spændende virksomhed, der finansierer danske virksomheders internationale vækstrejse. Attraktive ansættelsesvilkår samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Dertil et godt socialt miljø med mere end 175 engagerede og dedikerede kolleger. Vores kontor er ved Kalkbrænderihavnen ved Nordhavn Station.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte den nuværende chef for ekstern kommunikation Heidi Birgitte Nielsen på tlf. 27204174 eller hen@ekf.dk.

 

Ansøgning
Vi skal have modtaget din ansøgning med cv og relevante bilag senest
den 21. juni 2021. Tiltrædelse ønskes pr. 1. september 2021.

 

EKF er Danmarks eksportkredit. Vi hjælper danske virksomheder med eksport og internationalisering. Det sker ved at skaffe finansiering og ved at forsikre virksomheder og banker mod de økonomiske og politiske risici, der kan være ved at handle med andre lande. Alene sidste år sagde vi ja til garantier og kautioner, der var med til at skaffe ordrer til danske virksomheder for knap 15 milliarder kroner og fastholde eller skabe 7.200 danske arbejdspladser i danske eksportvirksomheder. EKF er ejet af staten og hører under Erhvervsministeriet og drives som en moderne finansiel virksomhed.

Læs mere om EKF på: http://www.ekf.dk

Følg EKF på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ekf-danmarks-eksportkredit

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. juni

Info

Virksomhed
EKF
Stillingsbetegnelse
Head of External Communication
Kontakt
Heidi Birgitte Nielsen
hen@ekf.dk
Telefon: 2720 4174
Website
Indrykningsdato
07-06-2021
Ansøgningsfrist
21. juni
Adresse
EKF
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.