Politisk-økonomisk analytiker

Ejendomsforeningen Danmark
Ejendomsforeningen Danmark
Politisk-økonomisk analytiker til Ejendomsforeningen Danmark
Ejendomsbranchen omsætter for 100 mia. kr. om året, repræsenterer værdier på størrelse med BNP, og de danske ejendomme til udlejning, butikker, erhverv og industri spiller en nøglerolle i dansk økonomi.
Men branchen fylder ikke tilsvarende i den offentlige debat eller på Christiansborg, og det skal ændres. Ejendomsforeningen Danmark er derfor i fuld gang med at støbe fundamentet for en ny fortælling. Nyt navn, identitet, strategi, adresse og en slagkraftig ny PA- og kommunikationsenhed skal sikre, at branchens stemme høres.
 
Den nye enhed skal opbygge viden og analyser – og få historierne om ejendomsbranchen ud over rampen. Vi har derfor brug for en dygtig politisk-økonomisk analytiker, der kan regne, analysere og producere viden, som kan omsættes i klar tekst og tal, der fortæller historier. Du er analytisk funderet og tænder på en faglig udfordring.
 
Du har samtidig lyst og energi til at bygge en ny enhed i tæt samarbejde med ny direktør og ny kommunikationschef. Du er også en holdspiller, der ved, at samarbejde giver bedre resultater - og gør det sjovere at gå på arbejde.
 
Vi tilbyder rig mulighed for at få indflydelse på en kommende PA- og kommunikationsstrategi og for at sætte et solidt aftryk i en erhvervsorganisation med ambitioner. Derudover har vi et godt arbejdsmiljø, god løn og muligheder for at forfølge høje faglige ambitioner.
 
Frist for din ansøgning er 6. januar 2019, men vi ansætter løbende, når den rigtige medarbejder melder sig, så tøv ikke med at sende din motiverede ansøgning med CV til os via "søg jobbet her".
 
RP People medvirker ved håndtering af ansøgninger og test.
 
Har du spørgsmål, så kontakt kommunikationschef Søren Gregersen på 29 61 07 11 eller på sg@ejendomsforeningen.dk.
 
Om Ejendomsforeningen Danmark
Ejendomsforeningen Danmark er erhvervsorganisation for ejendomsbranchen med ca. 30 ansatte. De 5.400 medlemmer dækker omkring 85 procent af det professionelle ejendomsmarked.
 
Medlemmerne er blandt andet: Pensionskasser, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, enkeltpersoner, fonde og foreninger, der ejer udlejningsejendomme, grundejerforeninger, advokater og ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 6. januar

Info

Virksomhed
Ejendomsforeningen Danmark
Stillingsbetegnelse
Politisk-økonomisk analytiker
Kontakt
Søren Gregersen
sg@ejendomsforeningen.dk
Telefon: 29 61 07 11
Website
Indrykningsdato
07-12-2018
Ansøgningsfrist
6. januar
Adresse
Ejendomsforeningen Danmark
Nørre Voldgade 2
1358 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.