Juniorkonsulenter

Egmont
Egmont
Juniorkonsulenter til Egmonts undervisningsforlag
Egmonts undervisningsforlag søger nye marketingtalenter Har du marketing i blodet, struktur på hjernen og blik for fængende formidling? Så er du måske en af Egmonts undervisningsforlags to nye juniorkonsulenter.
Sig goddag til en alsidig hverdag fyldt med udfordringer 
Som juniorkonsulent får du en alsidig hverdag. Du holder styr på leverancerne, når vi udvikler kampagner. Du skriver indhold til nyhedsbreve, social, website og andre platforme. Og du er med i udviklingen af nye initiativer, der kan styrke vores brand som et af Danmarks førende forlagshus inden for fremtidens læring. 
 
Du arbejder tæt sammen med vores konsulenter om at understøtte forretningen og positionere undervisningsforlagene med overraskende, engagerende og effektiv kommunikation samt marketing. Du elsker nye udfordringer og er klar på at gribe bolden, når vi får nye ideer, der skal føres ud i livet. Du lander i en kompleks organisation med mange målgrupper, produkter og dagsordner. Men også en organisation, der går kreativt og nytænkende til opgaverne.
 
Du har et par års erfaring, men kan også være nyuddannet 
Du er sandsynligvis uddannet inden for kommunikation, marketing eller journalistik, og din værktøjskasse er i orden. Du har et par års erfaring, men kan også være nyuddannet. Vigtigst er, at du er ivrig efter at lære og brænder for at blive en endnu bedre kommunikatør og marketeer. 
 
Du elsker at skrive – og er god til det. Du er struktureret og har orden i penalhuset. Du formår at jonglere med mange opgaver og projekter uden at få sved på panden. Du forstår værdien af gode relationer og sætter en ære i pleje dine samarbejdspartnere, internt såvel som eksternt. 
 
Form fremtidens læring sammen med os 
Du bliver en del af marketingafdelingen, hvor vi er 13 smilende og engagerede kollegaer, der fagligt spænder over alt fra SoMe og data til design og journalistik. Det går stærkt, ideerne er mange, og ambitionerne er tårnhøje. Men vi har det sjovt undervejs og støtter hinanden som et team. 
 
Vi arbejder tæt sammen om at udvikle content marketing, kampagner, datadrevet marketing, branding, thought leadership og meget mere, som rammer vores målgruppe i hjernen og hjertet. Vi er også i tæt dialog med vores 120 kollegaer på tværs af forlagenes redaktioner, udviklingsafdeling, kundeservice og salg – for sammen brænder vi for at forme fremtidens læring. 
 
Vi bor i Egmont-huset midt i København og har et attraktivt og fleksibelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Vi tilbyder en løn- og pensionspakke, som svarer til dine kvalifikationer, samt sundhedsforsikring, frokostordning m.m.
 
Noget for dig? Send os en ansøgning allerede i dag 
Send en kort motiveret ansøgning og CV via "Søg jobbet her" kanppen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Ansøgningsfristen er 1. november 2020. Vi indkalder løbende til samtale og håber, du kan starte senest januar 2021. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marketingchef Cirkeline Buron på e-mail cbu@alinea.dk eller telefon 24672397. 
 
Om undervisningsforlagene 
Undervisningsforlagene er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, der er ejet af Egmont. Undervisningsforlagene er: Alinea, der er Danmarks største forlag inden for læremidler til den danske grundskole, Akademisk Forlag, der udgiver dansk og oversat faglitteratur, hovedsageligt henvendt til professionelle og til studerende på de mellemlange uddannelser, Alfabeta, der udgiver læremidler til dansk som andetsprog, og EduLab, der udgiver Danmarks mest udbredte digitale matematikportal, MatematikFessor. Dertil også delejerskab af Praxis Forlag A/S, som udgiver læremidler til ungdomsuddannelserne.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. november

Frist: 1. november

Info

Virksomhed
Egmont
Stillingsbetegnelse
Juniorkonsulenter
Kontakt
Cirkeline Buron
cbu@alinea.dk
Telefon: 2467 2397
Website
Indrykningsdato
15-10-2020
Ansøgningsfrist
1. november
Adresse
Egmont
Vognmagergade 11
1148 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.