Grafiker

Egmont
Egmont
Dygtig grafiker til Egmont
Kunne du tænke dig at være med at til udvikle og omsætte det visuelle udtryk for en af Danmarks største, kreative medievirksomheder?
Egmont er moderbrand for en række meget stærke brands som Egmont Publishings magasiner som Euroman, RUM, Alt for Damerne, Hjemmet og nye områder indenfor bl.a. e-commerce og content marketing, Nordisk Film, der laver film i Oscar-klasse og har omfattende investeringer i gaming, TV 2 i Norge, der svarer til dansk TV 2, samt Lindhardt og Ringhof, som har digitaliseret mere end 50.000 titler.  

Egmonts visuelle identitet skal afspejle, at vi er en cutting edge, udviklings- og teknologiorienteret medievirksomhed, som står bag noget af det stærkeste indhold og produkter i markedet. 
  
Som grafiker får du ansvaret for Egmonts brandhierarki, designguide og visuelle identitet i samarbejde med relevante stakeholdere. Det er dig, der omsætter det i konkrete udtryk i billeder, video, templates og design på både skærm og print på Egmonts corporate kanaler. Særligt er du en haj til at lave PowerPoints med wow-effekt og være en digital frontløber. 

Du er æstetiker til fingerspidserne, er udviklingsorienteret og en dygtig, uddannet grafisk designer, der sætter en ære i selv at være en dygtig håndværker. Du en også en god projektleder og har minimum tre års erfaring fra større virksomheder eller bureau og har haft ansvar for at producere og levere indenfor de fleste grafiske genrer. Du må også gerne have erfaring med videoredigering og videografik (Adobe Premier Pro) ligesom du mestrer Indesign, Photoshop og Illustrator.

Du får ansvar for: 
  • Grafisk design på print og skærm
  • Brandhierarki og strategi
  • Designguide
  • Medie- og fotoarkiv
  • Office-templates
  • Visuelt flotte PowerPoint-præsentationer
  • Planlægning af photo shoots
  • Diverse video-produktion
  • Visuel design og layout af corporate medier 
  • Design af Egmonts merchandise

Du vil være den eneste grafiker i et stærkt kommunikationsteam, som arbejder for at understøtte Egmonts strategi om at lave det bedste indhold, være stærk på teknologi og digital forretning samt Egmonts kommunikationsstrategi med mål om at skabe mere synlighed og øget kendskab til Egmont.

Vi laver presse- og kommunikationsarbejde på koncernplan og for de forskellige forretningsområder som f.eks. Egmont Publishing og Nordisk Film. Corporate Communications er ansvarlig for intern og ekstern kommunikation og arbejder bl.a. med proaktiv presse, public affairs, issues management, leadership communication, branding, web, intranet og sociale medier samt arrangerer events, konferencer og Folkemøde på Bornholm.
 
Vi har et attraktivt og fleksibelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder, kort afstand fra idé til handling og med plads til balancen mellem arbejde og privatliv.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Media Relations Manager, Jesper Eising, 29603019 .
 
Arbejdsadresse: 
Vognmagergade 11
Copenhagen K, DK, 1148
Denmark
 
Ansøgningsfristen er 31/10/2019, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Apply Now" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

About Egmont

Egmont is a leading media group in the Nordic region with activities in 30 countries and 6,600 employees, producing high-quality content and digital innovation. We are responsible for Nordisk Film and TV 2 in Norway, book publishing and Egmont Publishing which publishes more than 700 magazines. Egmont is a commercial foundation which generated revenue amounting to EUR 1,5 billion in 2017. We donate EUR 13 million a year to help improve the lives of children and young people and support film talents.
We bring stories to life.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. oktober

Frist: 31. oktober

Info

Virksomhed
Egmont
Stillingsbetegnelse
Grafiker
Kontakt
Jesper Eising
Telefon: 29603019
Website
Indrykningsdato
09-10-2019
Ansøgningsfrist
31. oktober
Adresse
Egmont
Vognmagergade 11
1148 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.