Tekstforfatter

EG A/S
EG A/S
Dgtig tekstforfatter sgs!
Kan du udfylde mellemrummene mellem forretningens behov for salg og kundernes behov for relevant information og inspiration? Kan du gøre det kort og alligevel originalt? Og med respekt for algoritmernes krav? Så har du sikkert mindst tre års erfaring som fuldtids tekstforfatter på bureau eller i en kommerciel virksomhed.
Og du er nok også temmelig dygtig til at omforme halve briefs til hele kommunikationskoncepter, blandt andet fordi du har solid erfaring med at stille spørgsmålene, som giver dig svarene, du har brug for. (Og ja, den sidste sætning var for lang, men nogle gange er der bare ikke tid nok til skrive kort og godt).
 
Har du ovenikøbet også erfaring med at skrive til håndværkere, praktiserende læger, bedemænd, frisører, sognerådsmedlemmer, autobranchen, gartnere, pædagoger, boligadministratorer og offentlige beslutningstagere, er det rigtig godt. Mindre kan også gøre det – bare det grundlæggende håndværk er i orden.
 
Der er dog et par bullets, der skal stå dit navn på, hvis du vil have jobbet som vores nye tekstforfatter. Here goes: 
  • Du har erfaring med at eksekvere kommunikationsprojekter som fx flows og artikler til nyhedsbreve samt produktion af cases, herunder tilrettelæggelse af videointerviews. 
  • Du har deltaget i og måske endda ledet redaktionsmøder/brainstormmøder og evner selv at få den fornødne information og buy-ins til dine kommunikationsopgaver. 
  • Du er senior og selvstændig nok til at kunne planlægge din egen tid og indsats, når du bliver præsenteret for en række forudbestemte kampagner og delelementer – og er interesseret i på sigt at deltage i den overordnede planlægning. 
  • Du har en kvalificeret holdning til både sprog og visuelle løsninger og er vant til at håndtere andre meninger end dine egne.  
  • Du har forretningsforståelse og ved, hvad der skal til for at kunne prioritere og navigere i en stor performancedrevet virksomhed. 

Der er faktisk endnu flere vigtige ting, du skal kunne. Men eftersom vi også udmærket ved, at fem bullets er det maksimale, en læser kan kapere, nøjes vi med én vigtig egenskab mere: Du skal have en vis erfaring med PR. For vi har brug for, at du hjælper os med at tilrettelægge historier og vinkler til relevante fagmedier, så de skriver (endnu mere) om os. 
 
Whorfor whenter de med mit why? 
Rolig nu. Normalt starter vi selvfølgelig altid med Why. Vi ville bare lige se, om du var interesseret nok til at ville vente. Det var du heldigvis – her kommer belønningen: Garanti for en hverdag med variation i både opgaver og målgrupper.
 
Strukturerede faglige og personlige udviklingsmuligheder som standard. Kompetente kolleger og ledere, der både indfrier og stiller høje krav ad libitum – og masser af frihed. Dét kan du tro. 
 
Sæt i gang 
Fejlfri ansøgning og dit CV skal sendes til Content & Communication Manager Christian P. Olsen . Desuden er det et must, at du også sender os fem eksempler på (korte) kommercielle tekster. Du sender det hele via linket her.
 
Christian besvarer gerne begavede spørgsmål på telefon 2082 5362. Samtaler afholdes løbende, jobstart hurtigst muligt. Der vil være mulighed for at arbejde med udgangspunkt i både Ballerup og i Aarhus.  
 
EG er en skandinavisk teknologipartner, der leverer digitaliseringsløsninger i verdensklasse til offentlige og kommercielle kunder. Vores mål er at give vores kunder mulighed for at realisere deres fulde potentiale. Vores middel er konsekvent kundefokus, dyb brancheforståelse samt tiltrækning og fastholdelse af branchens dygtigste.  
 
Vil du være med? Læs mere på eg.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt.

Frist: Hurtigst muligt.

Info

Virksomhed
EG A/S
Stillingsbetegnelse
Tekstforfatter
Kontakt
Christian Peter Olsen
Telefon: +45 2082 5362
Website
Indrykningsdato
05-03-2019
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.
Adresse
EG A/S

Ballerup, Aarhus

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.