Kommunikationskonsulent

EDC Erhverv Poul Erik Bech
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Skriveglad og kommercielt tænkende kommunikationskonsulent til Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed i København
Kan du skrive gode tekster til forskellige målgrupper og medier? EDC Erhverv Poul Erik Bech søger en skriveglad kommunikationskonsulent. Er du idérig og har lyst til at arbejde kreativt med kommunikation og content marketing? Kan du formidle komplekse budskaber og skrive vedkommende og skarpe historier til diverse målgrupper? Er du en haj til at skrive dansk? Så er der en spændende karrieremulighed for dig.

Talentfuld og skriveglad kommunikationskonsulent

Da vores nuværende medarbejder har fået en 3-årig Ph.d.-stilling i Australien, søger vi dig, der er nyuddannet eller har et par år på CV’et. Vi skal nok lære dig om ejendomsbranchen, og du vil få et stort ansvar, masser af støtte og sparring. Måske har du allerede erfaringer med tekster til hjemmesider, nyhedsbreve, kampagner og salgsbreve? Det vigtigste, er at du kommer med en god energi og appetit for at sætte dig ind i ejendomsbranchen.

Vi har en strategi om at være den førende ejendomsmægler på både bolig- og erhvervsmarkedet og har derfor også en ambitiøs kommunikations- og markedsføringsstrategi. Her kommer du ind i billedet. Du får ansvaret for at skrive tekster til mange forskellige platforme. Det kan være til vores 17 magasiner, hjemmesider, e-mail, breve eller PR.

Vores omdrejningspunkt er ejendomsmarkedet, men det betyder ikke, at vi kun skriver om bygninger, men i høj grad også om mennesker. Hos os får de, der kan og vil, hurtigt ansvar, og det betyder, at du har gode udviklingsmuligheder. Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring med at udarbejde tekster til forskellige målgrupper og medier.

  • Er glad for og god til at skrive, og finde den rette vinkel.

  • Kan udarbejde tekster på flere platforme: Magasiner, hjemmesider, e-mail, breve og PR.

  • Er vandt til at tænke kommercielt og tænke salg og konvertering ind i dine tekster og budskaber.

  • Er god til at sætte dig ind i komplekse markeder/historier.

  • Er udadvendt og god til at opbygge relationer.

  • Er tryg ved at interviewe, struktureret og er god til at overholde deadlines

 

Din nye daglige gang i marketingafdelingen
Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job. Du bliver en del af en ambitiøs og produktiv marketingafdeling med 12 specialister inden for bl.a. kampagner, SoMe, hjemmesider, nyhedsbreve, PR m.m. Du får således god mulighed for oplæring og sparring. Vi lægger vægt på, at det skal være en sjov og inspirerende arbejdsplads præget af samarbejde og med frihed under ansvar. Du vil få plads på vores hovedkontor lige ved Kongens Nytorv i København, hvor der er stor, hjemmelavet frokostbuffet og mange sociale arrangementer.

 

Fondsejet virksomhed
EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond. Via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden primært foreninger, der gør en forskel for udsatte børn. Vores ønske er at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi er en del af. Læs mere om fonden på www.poulerikbechfonden.dk

 

Lyder det som noget for dig?
Vi har brug for en kommunikationskonsulent hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler, og du må derfor gerne sende din ansøgning med CV via linket ”søg jobbet her”, som du finder her på siden. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Marketingchef i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Peter Hartmann, på tlf. +45 2916 1276, peha@edc.dk eller HR & Recruitment Manager, Mouna Er Riadi, på tlf. +45 3053 4663, mori@edc.dk

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Peter Hartmann
peha@edc.dk
Telefon: 2916 1276
Website
Indrykningsdato
16-09-2022
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Bremerholm 29
1069 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Styrk dit pressepitch

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.