Studentermedhjælper

DTU
DTU
Studentermedhjælper til intern kommunikation
Kunne du tænke dig at arbejde med målrettet intern kommunikation i en stor og kompleks organisation? Har du fokus på formidling, og kan du skrive tekster, der virker? Måske endda krydret med lidt grafisk snilde? Så er du højest sandsynligt den vi leder efter.

Vi søger en studentermedhjælper, som vil prøve kræfter med en bred vifte af kommunikationsopgaver på tværs af målgrupper, kanaler og ikke mindst budskaber. Din nye arbejdsplads bliver på DTU’s campus i Lyngby med stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde rundt om studiet.

 

Gåpåmod og gode idéer
Hvem er du? Det ved du uden tvivl bedre end os, men vi forestiller os, at du læser en bachelor- eller kandidat i f.eks. kommunikation, medievidenskab, journalistik, retorik eller en anden relevant uddannelse.

Du er med til at præge din arbejdsdag, hvor din nysgerrighed og gåpåmod vil afspejles i dine opgaver. Vi sætter en dyd i at give plads til den enkelte og have højt til loftet, og derfor håber vi, at du kan bidrage med en masse gode idéer til at få kommunikationen ud til de rigtige målgrupper, på den rigtige måde.

 

Målrettet intern kommunikation
Du vil indgå i Proces Excellence Team i Afdelingen for Økonomi og Regnskab på DTU. Teamet har ansvaret for at understøtte de bruger- og forretningsvendte processer og opgaver. Du vil sammen med vores kommunikationskonsulent have teten på den interne kommunikation, hvor forandringskommunikation lige nu fylder en del. Du skal hjælpe med at understøtte en kontinuerlig intern kommunikation, som skaber en solid kultur efter en lang periode med arbejde på distancen. Der er kort fra idé til handling, og vi er hands-on på mange typer opgaver. Derfor er det en fordel, hvis du kan lidt af alt, i stedet for alt om lidt.

Du kommer særligt til at prøve kræfter med at:

  • Opbygge og vedligeholde vores område af DTU’s intranet

  • Rådgive ledelse og medarbejdere i god kommunikation

  • Skrive tekster om komplekse emner til udenforstående

  • Opsætte i PowerPoint og måske endda små opgaver i Photoshop – både til online og print. Et grafisk øje er en fordel.

  • Skabe indhold til afdelingens Teamskanal

  • Mindre og større ad hoc opgaver

 

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten for enten akademikere eller journalister i staten eller OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Arbejdstiden er i gennemsnit max. 15 timer om ugen. Vi er fleksible med arbejdsdagene. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år fra ansættelsesdatoen.

Dit arbejdssted bliver på DTU Campus i Lyngby.

 

Ansøgning og kontakt
Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 29. oktober 2021. Søg stillingen online her: Åbn linket "Søg jobbet her", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Mette Nylander enten på metnyl@dtu.dk eller 2881 0906.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

 
Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 29. oktober

Frist: 29. oktober

Info

Virksomhed
DTU
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Mette Nylander
metnyl@dtu.dk
Telefon: 2881 0906
Website
Indrykningsdato
13-10-2021
Ansøgningsfrist
29. oktober
Adresse
DTU
Lyngby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Facebook- og Insta-annoncering: Skab målbare resultater

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.