Redaktør til internt nyhedsbrev

DTU
DTU
DTU søger redaktør til internt nyhedsbrev
DTU er i gang med at styrke sin organisatoriske kommunikation, og vi søger derfor en redaktør til at udvikle et nyhedsbrev til DTU’s interne målgrupper, så de oplever at få relevante nyheder og gode fortællinger om livet på tværs af DTU’s mangfoldige organisation.  

Jobbet
Din hovedopgave bliver at udvikle en strategi og et koncept for nyhedsbrevet, og efterfølgende at stå for den daglige drift, når nyhedsbrevet er en realitet. Her vil du skulle både opsøge, vinkle og i samarbejde med kolleger skrive de gode historier, som styrker fællesskabsfølelsen og samhørigheden på en stor arbejdsplads med mange lokaliteter og mange forskellige mennesker – danske såvel som internationale.  

Med afsæt i DTU’s strategi skal du kunne prioritere skarpt blandt de mange typer af indhold, som universitetets forskellige afdelinger ønsker at kommunikere bredt ud. Du skal derfor også kunne omskrive andres tekster til brugervenligt og letforståeligt sprog, så de understøtter en kultur, hvor medarbejdere har kendskab til hinanden og til, hvordan vi på DTU arbejder med teknologi for mennesker.  

Du har erfaring med at arbejde strategisk med intern kommunikation og historiefortælling, så du kan bringe fængende artikler om alt fra organisatoriske tiltag og ledelsesbudskaber til nye forskningsfaciliteter og portrætter af interessante mennesker på DTU helt frem til modtageren. Og du skal være klar til løbende at justere kursen på basis af indsamlede data om f.eks. åbnings- og klikrater. Du har desuden teknisk indsigt, så du f.eks. kan opsætte i gængse nyhedsbrevssystemer, indlejre videoer og selv fremstille enkle infografikker. 

 

Din baggrund
Vi forestiller os, at du har en journalistisk eller kommunikationsfaglig uddannelse. Og du kan formidle skarpt, levende og vedkommende, hvad enten målgruppen er undervisere, forskere eller administrative medarbejdere.   

Din kontaktflade bliver stor og forskelligartet, så det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og er god til at skabe relationer - samt at du kan navigere i en stor vidensorganisation.  

DTU er et universitet med mange internationale medarbejdere og studerende. Du skal derfor kunne begå dig på engelsk. Det er f.eks. en fordel, hvis du kan skrive på engelsk, alternativt skal du kunne kvalitetssikre dit indhold, når det er oversat af vores eksterne samarbejdspartner.  

 

Hvad tilbyder vi dig
Du bliver en del af DTU’s kommunikationsafdeling, der har ansvaret for DTU’s strategiske kommunikation, DTU’s designlinje, hjemmeside og intranet. Vi har endvidere ansvaret for DTU’s profilmagasin Dynamo samt informationsaktiviteter rettet mod nuværende og potentielle studerende og medarbejdere.   

Du kommer til at arbejde på et af Europas førende tekniske universiteter i et internationalt miljø med høj faglighed og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi tilrettelægger vores arbejde fleksibelt med hensyn til arbejdstid og -sted, bl.a. for at sikre en god balance mellem et ambitiøst arbejdsliv og privatliv. 

 

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til AC overenskomsten eller anden relevant overenskomst.  

Dit arbejdssted bliver primært på DTU’s campus i Lyngby, men der kan også være arbejdsdage på DTU’s andre lokaliteter, f.eks. Risø Campus og Ballerup Campus.  

 

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 26maj 2022. Søg jobbet på www.job.dtu.dk - Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.  

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Organisatorisk Kommunikation Louise Simonsen, 28 14 36 24. 

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning. 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 

 

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over. 

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 26. juni

Info

Virksomhed
DTU
Stillingsbetegnelse
Redaktør til internt nyhedsbrev
Kontakt
Louise Simonsen
Telefon: 2814 3624
Website
Indrykningsdato
12-05-2022
Ansøgningsfrist
26. juni
Adresse
DTU
Lyngby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.