Kommunikationsmedarbejder

DTU
DTU
Kommunikationsmedarbejder med fokus på SoMe (tidsbegrænset)
Danmarks Tekniske Universitet (DTU) søger en nyuddannet kommunikationsmedarbejder til 1,5 års projektansættelse i Stakeholder Management-kontoret. Stillingen ønskes besat fra 1. september 2019.
Stillingen er knyttet til en national fejring i 2020 af 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen. DTU er initiativtager til fejringen, men hele projektet planlægges i samarbejde med en række projektejere: Astra (det nationale naturfagscenter), Experimentarium, Danske Universiteter og Videnskabernes Selskab. Disse aktører dækker projektets 3 kategorier: Undervisning, Kultur og Videnskab. Fejringen af 200-året i 2020 bliver en hyldest til nysgerrigheden, og den vil inddrage hele Danmark gennem events, udstillinger, forsøg, undervisning, foredrag og debatter. 

Vi søger en nysgerrig kommunikationsmedarbejder, der kan lide at producere især skriftligt materiale, og som kan formulere indhold til mange målgrupper. Der er behov for en person med erfaring og kendskab til SoMe-platforme, da det vil være den vigtigste platform til formidling af projektet. Derudover er det en fordel, hvis du har interesse for eller kendskab til naturvidenskab og teknisk videnskab.
 
Dine opgaver:
  • Produktion af skriftlig kommunikation til flere platforme og målgrupper – primært SoMe og web
  • Koordinering med de ansvarlige kommunikationsfolk hos projektpartnerne
  • Assistere og igangsætte projektpartnerne med at kommunikere deres projekter
  • Opsøgende kontakt til relevante medier
  • Opsamling og overblik over omtale i pressen
 
Din profil: 
Du har en uddannelse i kommunikation, journalistik eller lignende.
  • Udtrykker dig flydende på dansk og engelsk både på skrift og i tale
  • Arbejder struktureret og formår at have overblik
  • Selvkørende og opsøgende i forhold til at sikre opgavernes fremdrift
  • Erfaring med SoMe
  • Godt netværk – evt. erfaring med PR
 
Lidt om os: 
Du vil blive tilknyttet Stakeholder Management-kontoret, som er en del af Afdelingen for Innovation og Sektorudvikling på DTU. Vi er et lille kontor med 10 medarbejdere, der beskæftiger sig med udviklingen af DTU’s relationer. Kontorets overordnede opgave er at udvikle relationer til universitets interessenter gennem netværksaktiviteter og begivenheder, der understøtter DTU’s mission om at være i et tæt og værdiskabende samspil med samfundet – nationalt og internationalt. Du skal referere til kontorchef Gitte Lunde Andresen.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Afdelingen for Innovation og Sektorudvikling og arbejdsstedet er Lyngby Campus. Ansættelse fra den 1. september 2019. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til AC-overenskomsten.
 
Ansøgning og kontakt
Ansøgning modtages online senest mandag den 4. august 2019. Søg stillingen online på www.job.dtu.dk. Åbn linket ”Ansøg online”, udfyld ansøgningsformular samt vedhæft ansøgning, C.V. og eksamensbeviser.
 
Samtaler finder sted i uge 32 og 33.
 
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Ringgaard Jørgensen på 4525 7173.
 
Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.
 
DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 4. august

Info

Virksomhed
DTU
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Anne Ringgaard Jørgensen
Telefon: 4525 7173
Website
Indrykningsdato
05-07-2019
Ansøgningsfrist
4. august
Adresse
DTU
Anker Engelunds Vej 1 Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.