Kommunikationskonsulent

DTU
DTU
Kommunikationskonsulent med strategisk fokus
Kunne du tænke dig at arbejde med målrettet kommunikation i en stor og kompleks organisation? Har du fokus på formidling, og kan du skrive tekster, der virker? Måske endda krydret med lidt grafisk snilde? Så er du højest sandsynligt den, vi leder efter.

Vi søger en ny kollega til en bred vifte af kommunikationsopgaver på tværs af målgrupper, kanaler og ikke mindst budskaber. Som vores nye kollega vil din tid være delt mellem et milliardprojekt på tværs af 7 danske universiteter og intern kommunikation for en afdeling på DTU.

 

Formidle komplekse emner
Hvem er du? Det ved du uden tvivl bedre end os, men vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for eksempelvis kommunikation eller journalistik og læner dig op ad en stærk kommunikationsfaglig værktøjskasse.

Vi lægger vægt på, at du kan håndtere pressehenvendelser og agere i en bureaukratisk og politisk organisation, hvor du skal lægge en strategisk plan og følge den – men også kunne afvige, når virkeligheden ændrer sig.

Du kan også se dig i følgende:

 • Du kan skrive tekster, der virker. Hvilket også inkluderer målgruppeforståelse og kanalvalg.

 • Du er idérig og kreativ i de kommunikative løsninger.

 • Du kan sætte dig ind i komplekse emner og formidle dem til udenforstående.

 • Du tager initiativ, arbejder selvstændigt og får løbet opgaverne i mål. 

 • Du er opsøgende og kan finde de gode historier.

 

Bliv en del af et tandhjul af specialister
Du vil være forankret i Proces Excellence Team, som har ansvaret for at understøtte de bruger- og forretningsvendte processer og opgaver i Afdelingen for Økonomi og Regnskab på DTU. Du er med til at præge din arbejdsdag, hvor din nysgerrighed og faglige interesser vil afspejles i dine opgaver. I hverdagen vil du være en del af et tandhjul bestående af specialister i forandring, læring, kommunikation og processer. Vi går op i at sparre med hinanden på tværs, da vores forskellige indgangsvinkler giver en god synergi i opgaverne.

I cirka halvdelen af din tid, vil du sammen med vores kommunikationskonsulent have teten på den interne kommunikation i og fra økonomiafdelingen. Selvom du er forankret i økonomiafdelingen, kommunikerer du til hele DTU, så det er næsten en fordel ikke at kende til økonomi på forhånd. Resten af din tid vil i samarbejde om den strategiske og skriftlige kommunikation for et organisationsprojekt på tværs af 7 danske universiteter – her med fokus på det studieadministrative.

Der er kort fra idé til handling, og vi er hands-on på mange typer opgaver. Derfor er det en fordel, hvis du kan lidt af alt, i stedet for alt om lidt.

Med reference til teamlederen for Proces Excellence Team, vil dine væsentligste arbejdsområder være:

 • Udarbejde strategisk kommunikation via relevante kommunikationskanaler til forskellige interessenter

 • Håndtere pressehenvendelser

 • Skrive tekster om komplekse emner til udenforstående

 • Rådgive ledelse og medarbejdere i god kommunikation 

 • Facilitere kommunikationsfaglig netværksgruppe på tværs af universiteterne

 • Opsætte i PowerPoint og måske endda små opgaver i Photoshop – både til online og print. Et grafisk øje er en fordel.

 • Lave målgruppeanalyser og udarbejde kommunikationsplaner

 • Vedligeholde Teams-kanaler og intranet

 

Hvad tilbyder vi dig
På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Din nye arbejdsplads bliver på DTU’s campus i Lyngby med gode muligheder for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

 

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten for enten akademikere eller journalister i staten eller OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Dit arbejdssted bliver på DTU Campus i Lyngby. Startdato hurtigst muligt efter nærmere aftale.

Ansøgning og kontakt
Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 3. februar 2023. Åbn linket "Søg jobbet her", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Mette Nylander enten på metnyl@dtu.dk eller 93511231.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

 

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 3. februar

Frist: 3. februar

Info

Virksomhed
DTU
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Mette Nylander
metnyl@dtu.dk 
Telefon: 9351 1231
Website
Indrykningsdato
09-01-2023
Ansøgningsfrist
3. februar
Adresse
DTU
Lundtoftevej 150
2800 Lyngby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.